fbpx
0

Ei tuotteita ostoskorissa

Voimavalmennus-podcast

Podplay ja Vahava ylpeänä esittävät:
Suomen
ensimmäinen Voimavalmennus-podcast, joka sisältää 8 viikon
treeniohjelman,
liikepankin, podcastin ja treeniyhteisön tuen!

Valmennus on täysin maksuton!

Tervetuloa mukaan!

Kuuntele ensimmäinen jakso!

Voimavalmennus on Vertti Harjuniemen suunnittelema perusvoimatasoja nostava ohjelma. Valmennus kestää kahdeksan viikkoa ja sisältää kolme treeniä viikossa.

Poikkeuksellisen valmennuksesta tekee se, että siihen on yhdistetty podcast!

Valmennus sopii niin aloittelijalle, kuin jo pidempään
treenanneelle. Kaikki saavat tulosta varmasti. Ohjelma sisältää liikepankin, josta näet oikeat tekniikat kaikkiin liikkeisiin.

Valmennus on täysin maksuton.
Tervetuloa mukaan!

Homma toimii siten, että treenit julkaistaan maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Jokaista treeniä kohti julkaistaan samana päivänä podplayssa oma podcast jakso, jossa käydään läpi päivän treeni.

Jaksot sisältävät myös paljon hyödyllistä tietoa treenaamisesta, ravinnosta ja kaikesta tehokkaampaan harjoitteluun liittyvästä.

Jaksot ovat lyhyitä ja ytimekkäitä, joten ne on helppo kuunnella vaikka matkalla salille. Voimavalmennusta voi suorittaa omalla salilla ja välineiksi riittää perus kuntosalivälineistö.

Voimavalmennus-podcast sisältää

8 VIIKKOA VALMENNUSTA

Et saa ainoastaan ohjelmia, vaan jokainen treeni käydään sinulle tarkasti läpi podcast jaksoissa. Lisäksi saat käyttöösi liikepankin, josta opit tekniikat kaikkiin ohjelman sisältämiin liikkeisiin.

TREENIOHJELMA SALILLE

Treenejä on viikossa kolme. Jokaisessa treenissä tehdään ensin lihaskunto-osio ja perään lyhyt sykkeennosto. Aerobisen kunnon huomioiminen on erittäin tärkeää, jotta perus lihaskuntotreeniä voidaan suorittaa tehokkaammin.

TEKNIIKKAVIDEOT

Jokaiseen liikkeeseen löytyy opastusvideo. Sinulla ei siis tarvitse olla pitkää taustaa harjoittelusta, koska videoista opit suoritustekniikat helposti.

SALITREENIT

Treenit koostuvat perinteisimmistä kuntosaliliikkeistä. Punnerruksista, kyykyistä jne. Valmennuksen tehokkuus perustuu ohjelmointiin. Ohjelma elää joka viikko, ja vie sinua progressiivisesti kokoajan eteenpäin.

SYKKEENNOSTOT

Sykkeennostot ovat lyhyitä ”lajin omaisia” harjoituksia. Niitä tehdään pääasiassa kehonpainolla, intervalli tyyppisesti. Myös sykkeennostot elävät kokoajan, joten ne ovat mielekkäitä tehdä ja kehittävät tehokkaasti irtiottokykyä. Niiden avulla sinusta tulee tehokkaampi harjoittelija.

PODCAST JAKSO

Jokaista treeniä kohti ilmestyy podcast jakso. Jaksossa käydään tarkasti läpi päivän treeni ja annetaan arvokasta lisäinformaatiota koskien treeniä ja ravintoa yleisesti. Jaksot ovat noin 15 minuutin pituisia, joten ne on helppo kuunnella vaikkapa matkalla salille.

AKTIIVINEN FACEBOOK-RYHMÄ

Facebook-ryhmä tekee valmennuksesta yhteisön. Siellä valmennuksessa olevat voivat jakaa fiiliksiä, treeniklippejä, ruokavinkkejä ym. Sieltä saa varmasti motivaatiota, jos joskus tossu painaa. Kun samaa tavoitetta kohti menee samojen arkisten haasteiden keskellä iso joukko muitakin ihmisiä, ruokkii se myös omaa tekemistä. Facen kautta löytää varmasti myös seuraa salille, mikäli yksin puurtaminen puuduttaa.

VALMENTAJA

Valmentajana Voimavalmennuksessa toimii Vertti Harjuniemi. Hän on kerryttänyt laajan omakohtaisen kokemuksen usean eri voimaa vaativan lajin harjoittelusta, ja valmentanut kymmeniä tuhansia ihmisiä parempaan kuntoon. Vertti antaa valmennuksissaan aina takuun tuloksista kaikille, jotka vain ohjeita noudattaa.

Voimavalmennus-podcast