fbpx
0

Ei tuotteita ostoskorissa

Valmentajat ja yritys

Kun Vahavaa perustettiin, linjattiin arvot ja tavoitteet heti alussa. Bisnes ei saa koskaan mennä oikein tekemisen edelle.

 

Verkon kautta valmentamista voidaan tehdä kahdella tavalla. Valitettavan usein tavoitellaan vain nopeita voittoja ja tarjotaan yksinkertaisia lyhyitä valmennuksia erityisesti rasvanpolttoon. Näissä on usein tapana viedä varsinkin ravinnon määrä mahdollisimman alas, jotta saadaan raflaavia muutoskuvia – joilla myydä taas lisää. Kun ohjelmassa ei ole jatkuvuutta, ei valmentajien ongelmaksi jää kilot, jotka liian aggressiivisen dieetin loputtua tulevat korkojen kanssa takaisin, tai pahimmassa tapauksessa aineenvaihdunnalliset häiriöt. Useissa tilanteissa samat ihmiset tulevat vieläpä takaisin ja ostavat saman tuotteen uudestaan, koska muistavat että sillähän lähti alussa painoa hyvin.

 

Törmäämme todella usein asiakkaisiin, jotka unelmoivat painon pudotuksesta ja ovat tarttuneet ”maksimaalista rasvanpolttoa” mainokseen. Kaava menee aina näissä tilanteissa niin, että aluksi paino on pudonnut rajusti, mutta pikkuhiljaa hidastunut, kunnes on loppunut kokonaan. Aineenvaihdunta on saatu säästöliekille ja sen jälkeen paino ei enää putoa, vaikka kalorit tiputtaisi kuinka alas. Nämä ovat todella kovia paikkoja ihmisille, jotka ovat obsessoituneet painon pudottamiseen, mutta yhtäkkiä kerrotaankin, että painoa pitäisi alkaa nostamaan, että saadaan aineenvaihdunta taas toimimaan.

 

Vahavalla haluttiin lähteä tekemään valmennusta ehkä bisneksen kannalta hitaammalla, mutta varmasti pitkässä juoksussa palkitsevammalla tavalla. Lähtökohtana on tehdä muutoksia, jotka pysyvät. Tällöin niin treenistä, kuin ravinnostakin pyritään tarjoamaan määrät ja tavat, jotka ovat mahdollista pitää vaikka loppuelämän. Varsinkin dieetin toimivuuden mittarina käy parhaiten kysymys: ”kuinka hyvin tämä tapa syödä ja liikkua ovat pidettävissä, kun dieetti loppuu?” Jos ne eivät ole pidettävissä, tarkoittaa se paluuta vanhaan ja myös vanhojen kilojen takaisin saamista.

Kysy tämä kysymys aina itseltäsi, kun valitset tai aloitat valmennuksia.

 

Tutustu alta valmentajiimme!

VALMENTAJAT

Vertti Harjuniemi

Kolmekymmentä vuotta sitten ensikosketuksen lihaksen ja voiman kehittämiseen saanut Vertti, on pitkän linjan urheilija ja valmentaja. Autotallista painiharrastuksen oheen, jo ennen kouluikää, alkanut lihaskunnon kehittäminen on tuonut mestaruuksia voimailusta, fitneksestä sekä monesta muusta lajista. Vuosien varrelta, jo tuhansien valmennettavien joukkoon, mahtuu yhteistyötä lähes kaikenlaisten treenaajien kanssa – aina tavallisesta kuntoilijasta huippu-urheilijoihin.

Vertti on tuttu myös Titaanin roolista Suomen Gladiaattoreissa. Hän on valmentanut ihmisiä kolmessa omassa TV-ohjelmassa kohti parempaa kuntoa: Jutan ja Vertin Supersinkkudieetti 2015, Bull vastaan Vertti 2016 ja Tikissä 2019. Vertti on kirjoittanut myös alaan liittyvän teoksen Hyvä, Parempi, Paras, sekä jakanut tietoa ympäri Suomen luennoiden ja pitäen seminaareja. Valmentajana Vertti painottaa järkevästi ja oikein tehdyn kovan työn merkitystä, oikoteiden etsimisen sijaan. Motivaatio ei synny itsestään, se tehdään tuloksilla.

Perttu Murtola

Perttu omaa yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksen kuntosaliharjoittelusta. Myös palomiehenä työskentelevä Perttu on luonut vuosien saatossa elämäntavastaan itselleen toisen ammatin. Hän on sekä valmentanut että toiminut elävänä esimerkkinä tuhansille ihmisille, miten kroppa pidetään kunnossa vuodesta toiseen samalla jatkuvasti kehittyen.

Myös Pertulta löytyy meriittejä fitneksen puolelta ja jatkuva uusien haasteiden etsiminen, sekä oman tietotaidon kehittäminen on miehen intohimo. Pertulta löytyy laajasti tietoa jokaiselta osa-alueelta, koska mies laittaa itsensä jatkuvasti likoon selvittäen, mikä toimii ja miksi.

Valmentajana Perttu on kärsivällinen ja pedantti. Hyvänä ihmistuntijana tämä valmentaja löytää keinot haasteista riippumatta. Vain kehittämällä itseään voi kehittää parhaalla mahdollisella tavalla myös muita.

Pauliina Räisänen

Urheilusta elämäntavan itselleen jo pienenä tehnyt Pauliina on laajan tietotaidon omaava fysioterapeutti ja valmentaja. Pauliinan lajitietämys on monipuolinen, hän on itse kilpaillut yleisurheilussa, telinevoimistelussa, fitness-urheilussa ja nykyisin hänet löytää crossfitin parista. Kilpailemisen lisäksi Pauliina on vuosia toiminut eri lajien fysiikkavalmentajana, ohjannut lajia tukevaa harjoittelua, sekä toiminut henkilökohtaisena valmentajana, niin kuntoilijoille kuin kilpaurheilijoille.

Oli tavoitteenasi oman kehon kuntouttaminen, yleiskunnon kohottaminen tai liikkuvuuden parantaminen on Pauliina oikea ihminen kenen suuntaan kääntyä. Iloisella, rohkaisevalla ja kannustavalla otteella on Pauliinalla taipumus löytää sinusta se taito, jota et itse edes tiennyt omaavasi.

Marietta Kiianlinna

Vahvuuteni on positiivinen ja lujatahtoinen valmentaminen. Keskiössä minun valmentamisessa on nousujohteisuus ja kehittävä harjoittelu, olit sitten aloittelija tai jo kokenut treenaaja.

Olemme jokainen yksilöitä, jonka takia on erityisen tärkeää, että niin meidät otetaan huomioon. Kanssani löydät varmasti oman tavan liikkua, laadukkaat ohjeet syömiseen ja mielen- sekä stressinhallintaan.

Kilpailen IFBB Elite Pro sarjassa lajinani Bikini Fitness sekä olen kaksinkertainen Suomenmestari. Kilpaurheilu on siis todella lähellä omaa sydäntä. Valmennan myös fysiikkalajeja erityisesti Bikini ja Wellness Fitness sarjaan tähtääviä urheilijoita.