fbpx
0

Ei tuotteita ostoskorissa

Voimatasoja kasvattava treeniohjelma

Voimatasoja kasvattava treeniohjelma

Tällä ohjelmalla saat korkeammat voimatasot. Pääset käyttämään suurempia kuormia harjoittelussa, joka tarkoittaa parempaa kehittymistä. Ohjelma toimii myös loistavana valmistautumisena LEGION ja B Strong valmennuksiin. Opit ohjevideoiden avulla täydelliset tekniikat jokaiseen yleisimpään saliliikkeeseen.

29,90 

Voimatasoja kasvattava treeniohjelma

Tuoteinfo

Voimatasojen nosto on tärkeää, koska kehittyminen voi muuten pysähtyä. Mekaaninen rasitus, eli kuorma jota lihas nostaa, on tärkein lihaksen kasvuun vaikuttava tekijä. Perus salillakävijälle on aika normaalia, että useamman treenivuoden jälkeen, kuormat alkavat junnata paikallaan. Penkkiin laitetaan joka kerta samat raudat ja sillä tulee hyvänä päivänä vitonen, huonona kolmonen. Tätä voidaan mennä vaikka kaksikymmentä vuotta. Merkittävää kehitystä lihaksissakaan ei enää tänä aikana tapahdu. Kuulostaako tutulta?

Kun voimaan keskitytään jonkin aikaa erikseen ja siirrytään sen jälkeen takaisin perustreeniin, alkaakin lihas usein tarttua. Tämä ilmiö perustuu biomekaaniseen prosessiin, jossa lihaksen motorisia yksiköitä rekrytään tehokkaammin. Kansankielellä sen voisi tiivistää siten, että se auttaa sinua saamaan lihaksen koko kapasiteetin käyttöön. Siksi voimatasoja nostetaan myös kaikissa muissa urheilulajeissa. Juoksija pystyy juoksemaan tehokkaammin, salitreenaaja pystyy treenaamaan lihasta tehokkaammin.

Ohjelma sopii sekä miehille, että naisille. Lunasta nyt ja aloita kehittyminen!

  

Ohjelma sisältää:

  • Materiaalit ovat käytössäsi 8 viikkoa
  • Trainda-valmennusympäristön, jossa kaikki kulkee kätevästi mukanasi puhelimessa
  • 4-, 3- ja 2-jakoiset treeniohjelmat. Voit valita näistä omaan arkeesi sopivimman
  • Täydelliset tekniikkavideot

Voimatasoja kasvattava treeniohjelma

Arvostelut

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Voimatasoja kasvattava treeniohjelma”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *