fbpx
0

Ei tuotteita ostoskorissa

Toiminnallinen treeniohjelma aloittelijalle

Tämä ohjelma sopii täydellisesti kaikille, jotka haluavat aloittaa toiminnallisen harjoittelun. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta.

Voit aloittaa ohjelman heti!

Kesto 6 viikkoa.

34,00 

Toiminnallinen treeniohjelma aloittelijalle

Tuoteinfo

Tämä ohjelma sopii täydellisesti kaikille, jotka haluavat aloittaa toiminnallisen harjoittelun. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta. Mukaan kannattaa lähteä myös, mikäli saliharjoittelu tökkii ja haluaisit kokeilla jotain uutta!

 

Tämä kuuden viikon treeniohjelma opettaa sinulle kaikki perusteet toiminnalliseen harjoitteluun. Harjoitukset koostuvat toiminnallisista kiertoharjoituksista, apuliikkeistä ja keskivartalon harjoituksista. Ohjelman alkulämmittelyissä tehdään dynaamisia liikkuvuusharjoituksia, joten liikkuvuutesi paranee myös merkittävästi ohjelman aikana. Liikkeitä tehdään kehonpainolla, erilaisilla lisäpainoilla ja aerobisilla laitteilla.

 

Treenit ovat erittäin monipuolisia, tehokkaita ja niitä on erittäin hauska noudattaa! Ohjelma sisältää selkeät tekniikkavideot, joista opit kaiken helposti.

 

  • Ohjelmalla voit treenata x 3 krt/vko.
  • Välineiksi riittää perussalin varustus, boksi, sekä vähintään yksi aerobinen laite. Tähän käy kuntopyörä, soutulaite, assault bike, tai mikä tahansa muu cardiolaite.
  • Ohjelma ei sisällä ruokavaliota.
  • Ohjelman kesto 6 viikkoa.
  • Ohjelma sopii erinomaisesti aloittelevalle treenaajalle ja sinulle, joka haluat aloittaa toiminnalliseen harjoitteluun
  • Ohjelma sisältää täydelliset tekniikkavideot jokaiseen liikkeeseen
  • Ohjelma ei ole pelkkä mailiin lähetettävä paperilappu. Ohjelma toimii Trainda-verkkovalmennusalustalla, joka kulkee kätevästi mukanasi puhelimessa. Sinun on helppo seurata ohjelmaa treeniesi lomassa.
  • Ohjelman valmentajana toimii Pauliina Räisänen.

Toiminnallinen treeniohjelma aloittelijalle

Arvostelut

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Toiminnallinen treeniohjelma aloittelijalle”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *