fbpx
0

Ei tuotteita ostoskorissa

Performance Rehab Lonkka

Performance Rehab Lonkka sopii jokaiselle, jolla on kipuja, liikerajoitteita tai voimantuoton ongelmia lonkan alueella.

Sopii myös sinulle, joka haluaa optimoida suorituskykyä esimerkiksi kyykyssä, maastavedossa tai pakaran harjoittelussa.

49,90 

Performance Rehab Lonkka

Tuoteinfo

Naprapaatti Vesa Tabell on työterveyslaitoksen pätevöittämä liikunta-alan asiantuntija ja sertifioitu voimavalmentaja.

Jokainen osuus pitää sisällään kaksi eri osa-aluetta joiden vaativuutta harjoitteessa vaihdetaan edistymisen myötä. Ohjelma on progressiivinen aivan kuten mikä tahansa muukin harjoitusohjelma. Aivan kuten missä tahansa muussakin harjoittelussa tulokset saavutetaan säännöllisellä, oikein ohjelmoidulla, harjoittelulla. Kaikilla harjoituksilla on yksi tärkeä päämäärä-kivuttomuus.

Meillä ohjelmassa yksi merkittävä lisä joka tarjoaa teille merkittävän edun seurata harjoitteiden vaikuttavuutta. Jokaisen harjoituskerran alussa testataan liike joka kivun saa aikaiseksi. Mikään muutos ei tapahdu jos et pyri aktiivisesti havaitsemaan muutoksia. Ohjelman alussa asetammekin selkeän tavoiteen jonka avulla voimme joka harjoituksen yhteydessä seurata edistymistä. Koska päällimmäinen tavoitteemme on palauttaa kivuton treenaaminen on hyvä seurat edistymistä liikkeessä joka oiretta tuottaa. Tämä voi olla kyykky, juoksu tai mikä tahansa liike jonka koet itsellesi hyväksi tavaksi mitata edistymistäsi

Tämä ohjelma poikkeaa useista maailmalla kaupan olevista ohjelmista syvemmän neurologisen näkökulmansa ansiosta.

Suurimpia virheitä mitä kuntoutuksessa tehdään on harjoittaa henkilöitä joilla on kipua. Kehoa opetetaan työskentelemään kivun alla tai kiertämään kipu.

Niin yksinkertaista kuin hyvän ohjelman teko onkin se rakentuu aina yksilökohtaisesti. Se mikä sopii yhdelle ei sovi kaikille….paitsi, että tämä ohjelma sopii kaikille!

Ohjelma kestää kuusi viikkoa ja on näkyvissä kahdeksan viikkoa valmennuksen aktivoinnin jälkeen.

Performance Rehab Lonkka

Arvostelut

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Performance Rehab Lonkka”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *