LEGION

Legion on 10 viikkoa kestävä valmennus miehille.

 

STARTTI 11.1.2021

Kehitä lihasta, kasvata voimatasoja ja polta rasvaa! Saat käyttöösi alan laadukkaimmat ja kattavimmat opastukset treeniin sekä ravintoon, joten valmennus sopii loistavasti niin aloittelijalle, kuin pidempään treenanneelle.

Alkava tammikuun valmennusjakso tarjoaa mahdollisuuden hypätä mukaan Legioonaan. Luvassa on suoraviivaista ja kovaa perusliikkeillä treenaamista päätähtäimenä sarjapainojen nostaminen. Riittävän suuri mekaaninen kuormitus on tärkein yksittäinen lihaksen kehittymiseen vaikuttava tekijä. Tästä syystä tämän huomioiminen harjoittelussa on erittäin tärkeää. Legion valmennuksesta tekeekin täysin poikkeuksellisen sen sisään rakennettu progressio kuormien lisäämiseen. Se pakottaa kehittymään niin vasta-alkajat kuin pidempään treenanneet. Liittymällä valmennuksen ennakkostarttiin, saat rakennettua loistavan pohjan ennen tammikuuta.

Legion on valmennus, jossa voit olla mukana ympäri vuoden. Tämä on poikkeuksellinen
valmennus siinä mielessä, että sen harjoituksissa on suunnitelmallisuus ja jatkuvuus. Mitä tehdään tällä hetkellä, korjaa hedelmää siitä mitä on tehty aikaisemmin ja valmistaa edelleen tulevaan. Näin harjoittelussa on jatkumo, joka pitäisi löytyä jokaisesta lajista missä eteenpäin halutaan. Näin myös tulosta on mahdollista tehdä vuodesta toiseen.

Valmennus sisältää kolme eri teemaa vuodessa, jolloin jokaista osa-aluetta kehitetään, mikä on kehittymisen kannalta erittäin tärkeää. Tammikuun valmennuksen keskiössä on sarjapainojen nostaminen.

Kyse on nimenomaan VALMENNUKSESTA, jossa tekemistä voidaan säätää ja muokata etenemisen, sekä omien tavoitteiden mukaan. Koko valmennustalo Vahavan pää-prioriteetti on tehdä tuloksia jotka pysyy. Se vaatii uuden elämäntavan muodostumista ja tätä tukemaan onkin panostettu sisällössä valtavasti. Valmennus sopii iästä, tavoitteista tai lähtökohdista riippumatta kaikille. Liity mukaan ja tulokset puhukoon puolestaan.

Valmennus sisältää:

 • 10 viikkoa valmennusta!
 • Trainda-valmennusympäristön, jossa kaikki tieto kulkee kätevästi mukanasi
 • 3-, 4- ja 5-jakoiset treeniohjelmat salille
 • Power Cardio™ -harjoitukset salille
 • Vahava Ruoka-ainelaskuri™
 • Kolme eri linjaa (shred, gains, gains & endurance)
 • Ruokavaliot (myös maidoton ja gluteeniton)
 • Kysymys/vastaus -foorumin jossa voit olla valmentajiin jatkuvasti yhteydessä
 • Aktiivinen Facebook-ryhmä, jossa voi jakaa fiiliksiä muiden treenaajien kanssa
 • Mahdollisuus valmentajan tapaamisiin (erillinen korvaus)
 • Täydelliset tekniikkavideot
 • VAHAVA keittokirja
 • Cardio -Generaattorin, jossa satoja eri vaihtoehtoja sykkeennostoihin
 • Kaikki lisämateriaali, mikä ilmenee tarpeelliseksi. Valmennus kehittyy jatkuvasti ja uusia elementtejä tuodaan valmennettavien tarpeiden mukaan.

 

VALMENNETTAVIEN TULOKSIA

Valmennettavien tuloksia Legion-valmennuksista.

Kokemuksia Legion -valmennuksesta

 

Helppo ja yksinkertainen valmennus, ainakin näin asiakkaan vinkkelistä katsottuna 🙂 Selvät ohjeet ja neuvot menestymiseen, ilman turhaa kikkailua. Ei voi muuta kuin suositella! 💪🏽

-Pasi

 

Valmennus oli erittäin hyvin toteutettu. Siinä riitti haastetta. Ohjeet oli erittäin hyvät. Kysymyksiin sai aina vastauksen. Rasva paloi ja voimatasot nousi.

-Tomi Numminen

 

Tää valmennus vaan yksinkertaisesti toimii!!

-Timo Lukkarinen

 

Tulokset puhuu puolestaan. Voimatasot noussut selkeästi ja valmennuksena ollut erittäin mieluinen.

-Raino

 

Omakohtaisesta kokemuksesta voin sanoa että tuloksia tulee. Ohjeet ja videot on todella selkeitä ja seikkaperäisiä. Mukavasti tulee vaihtelua reeneihin valmennusten välillä ja aikanakin ja hyvä päästä jatkuvasti haastamaan itseään vähän uudella tavalla. Eikä ole hinnalla pilattu👍

-Markus Heinonen

 

Tulokset nousi. Hyvät ohjeet. Hyvä ryhmähenki.

-Juha M

 

Haastavat treenit, monipuolinen ruokavalio, valmentajien tuki, timanttisen kova asiantuntemus, kovat tulokset ja tietenkin mahtava yhteisö!

-Mikko