fbpx
0

Ei tuotteita ostoskorissa

Kehonhuolto – Daily Mobility

Vahavan Daily Mobility on maailman helpoin tapa pitää huolta liikkuvuudesta.

Saat joka päivä vaihtuvan lyhyen venyttelyrutiinin, jota seuraamalla muutaman kerran viikossa pidät koko kropan liikkuvuuden kunnossa.

Kokeile 7 päivää ilmaiseksi!

Daily Mobility sisältää satoja erilaisia liikkuvuutta parantavia harjoitteita!

 

”Pitäis venytellä enemmän”, ”Liikkuvuus vois olla vähän parempi”, ”kehonhuoltoa on tullu laiminlyötyä”. Nämä sanat sopii lähes jokaisen treenaajan suuhun. Moni kärsii kivuista esim. kyykyissä, punnerruksissa tai vedoissa ja voi olla liikkeitä mitkä jäävät kokonaan suorittamatta koska kroppa ei vaan taivu. Moni myös alisuoriutuu voimantuotollisesti tietämättään treeneissä, koska kroppa on aina ääriasennoissa.

Vahavan Daily Mobility on maailman helpoin tapa pitää huolta liikkuvuudesta. Saat joka päivä vaihtuvan lyhyen venyttelyrutiinin, jota seuraamalla muutaman kerran viikossa pidät koko kropan liikkuvuuden kunnossa. Laitat vain videon pyörimään treenin päälle salilla, tai illalla olohuoneen lattialla ja teet perässä. Videolta näet ohjeistukset, vaihdot ja ajat, eikä sinun tarvitse kuin suorittaa. Lisäksi löydät Liike- ja lihasryhmäkohtaisia rutiineita, mikäli sinulla on jotain tiettyjä paikkoja joihin erityisesti kaipaat liikkuvuutta, tai liikkeitä jotka tuottavat ongelmia.

Daily Mobility SISÄLTÄÄ

Päivittäinen protokolla

Tähän osioon ilmestyy päivittäin uusi harjoitusvideo. Jokaisessa harjoitusvideossa on puhe, joten kuuntele ohjeistus tarkkaan ja toista harjoitukset videon ohjeistuksen mukaan. Kaikista parhaimman hyödyn saat irti mitä enemmän harjoituksia teet, eli jokainen tehty harjoitus vie eteenpäin. Mikäli haluamme kuitenkin lisätä kehon liikkuvuutta ja saada tuloksia, niin harjoituksia tulisi tehdä vähintään 3–4 kertaa viikossa.

 

Päivittäinen protokolla parantaa liikkuvuuttasi ja yleistä hyvinvointiasi pitkällä aikavälillä. Noudattamalla päivittäistä protokollaa tulet huomaamaan huimaa kehitystä liikkuvuudessasi ja samalla huomaat, kuinka liikkeiden ääriasennot helpottuvat, esimerkiksi kyykyt. Samalla kun saamme kehoon lisää liikkuvuutta ja joustavuutta voimme kehittää voimantuottoa paremmaksi, kun liikeradat ovat auki.

Liikekohtaiset venytykset

Nämä liikkeet on tarkoitettu niihin tilanteisiin, mikäli koet, että jokin tietty liike tuottaa sinulle haasteita, esimerkiksi takakyykky. Voit valita silloin täältä harjoituksia, joiden tarkoitus on parantaa juuri tämän kyseisen liikkeen liikeratoja. Yhtä liikettä kohden löydät useamman harjoituksen, joita voit vaihdella eri päivinä ja löytää sieltä juuri sinulle sopivat liikkuvuusharjoitukset.

Lihaskohtaiset venytykset

Nämä liikkeet on tarkoitettu niihin tilanteisiin, mikäli koet, että jokin tietty lihasryhmä on todella jumissa tai kireä. Voit valita silloin täältä harjoituksia, joiden tarkoitus on parantaa juuri tämän kyseisen lihasryhmän liikkuvuutta. Yhtä lihasryhmää kohden löydät useamman harjoituksen, joita voit vaihdella eri päivinä ja löytää sieltä juuri sinulle sopivat liikkuvuusharjoitukset.

Miksi?

Kehonhuoltovalmennukseen on valittu tarkoin erilaisia harjoituksia koko keholle. Harjoituksien tarkoitus on parantaa lihasten ja nivelten liikelaajuutta, rentouttaa lihaksia, sekä samalla parantaa kehon aineenvaihduntaa ja verenkiertoa. 

Paljon treenaaville ihmisille kehonhuolto on yhtä isossa roolissa kuin itse harjoittelu.

Liikkuvuutta lisäämällä voimme palauttaa kehon kimmoisuuden ja joustavuuden. Voimme välttää myös loukkaantumiset ja erilaiset rasitusvammat, kun kehossa on riittävästi liikkuvuutta. Lihaskireyttä aiheuttaa usein raskas kuormitus ja yksipuoliset työasennot, josta suurin tekijä on istuminen. Se aiheuttaa monelle kireyttä rintalihakseen, yläselkään, lonkankoukistajiin ja takareisiin.

 

Mitä hyötyä?

  • Lihaksen lepopituus kasvaa
  • Keho ja mieli rentoutuu
  • Lihaskireydet vähenevät
  • Liikkuvuus kehittyy
  • Aineenvaihdunta paranee
  • Verenkierto paranee
  • Liikkeisiin pääsy helpottuu
  • Kipu ja kolotus vähenee

Daily Mobility 9,90 €/ kk