fbpx
0

Ei tuotteita ostoskorissa

Bikini Like a Pro

Haluatko elämäsi bikinikuntoon?

Bikini Like A Pro on timanttinen 10 viikon valmennuskokonaisuus naisille. Pääset kansainvälisen Bikini Fitness ammattilaisen Marietta Kiianlinnan kanssa yhdessä treenaamaan kohti unelmiesi bikinikuntoa!

Marietta paljastaa sinulle metodit, jolla hän on valmentanut jo yli sadat naiset saavuttamaan oman unelmakroppansa.

Valmennus alkaa 8.1.2024

Kun lunastat tammikuun valmennuksen nyt,

saat käyttöösi valmistavan treeniohjelman heti!

Laita treenit next levelille!

Marietta on suunnittellut sinulle uniikit treeniohjelmat, jolla pääset viemään treenisi täysin uudelle tasolle !

Treenit soveltuu aloittelijalle ja kokeneelle treenaajalle. Tekemistä voidaan säätää sinun kuntotason mukaan foorumilla.

Sinä päätät kuinka monta kertaa viikossa treenaat.

Monipuolinen ja mielekäs ruokavalio

10 viikkoa kanaa ja parsakaalia – EI KIITOS!

Marietta on koostanut sinulle täydellisen ruokavalion tukemaan sinun tavoitteita.

Haluat sitten pudottaa painoa, kiinteytyä, kasvattaa lihasta tai oppia syömään järkevästi, Marietta auttaa sinua valitsemaan oikean ruokavalion.

Ei kitudieettejä tai itsensä rääkkäämistä – priorisoimalla ja tekemällä oikeita asioita, voit olla varma, että tavoitteistasi tulee totta!

Ilmaiset yhteistreenit

Tammikuussa järjestetään jälleen kerran pääkaupunkiseudulla ja Pirkkalassa yhteistreenit Bikini Like a Pro valmennuksissa oleville.

Marietta opastaa tekniikkavinkkejä ja kertoo minkälaisella intensiteetillä treenit kuuluu tehdä. Lopussa pidetään myös Q&A!

Yhteistreeni on ilmainen valmennuksessa oleville.

4 x live-luentoja eri teemoilla

Tammikuun jaksossa pääset mukaan myös Marietan pitämiin Live-luentoihin, joissa teemoina:

Huippu fysiikan kaava
Terveeksi herkutellen
Kestävän motivaation askeleet
Joustava keho joustava mieli.

Näistä tulee tallenne jälkeenpäin Facebook ryhmään.

Herkullisia reseptejä arkeen

Marietta on tehnyt sinulle herkullisia reseptejä, joiden mukaan voit syödä, nauttia herkullisesta ruoasta ja silti edetä omassa tavoitteessasi.

Ei vain verkkovalmennus, vaan verkossa valmentamista

Marietta kannustaa ja motivoi sinua eteenpäin sekä auttaa pitämään katseen tavoitteessasi. 

Unelmakropan saavuttaminen vaatii paljon muuta kuin vain ravintoa ja kovia treenejä. Motivaatiosi kasvaa onnistumisten kautta kun ylität itsesi viikottain etenevän ohjelman kanssa.

Nousujohteinen treeniohjelma, joka haastaa sinua täysin uudella tavalla

Viikottain etenevä ohjelma varmistaa kehittymisesti ja motivaatiosi kasvaa onnistumisten myötä.

Marietta on suunnitellut sinulle 3, 4 ja 5 jakoisen treeniohjelman salille, jonka valitset sen mukaan mikä sopii omaan arkeesi parhaiten.

Haluatko kehittää voimaa, saada lisää lihasta tai polttaa rasvaa? Tämä valmennus on kuin tehty sinulle.

Treenit sopii niin aloittelijalle kun kokeneelle treenaajalle.

Kyse on nimenomaan VALMENNUKSESTA, jossa tekemistä voidaan säätää oman etenemisen ja tavoitteiden mukaan.

VAHAVAN prioriteetti on tehdä tuloksia, jotka pysyy. Tämä vaatii uuden elämäntavan muodostamista ja tätä tukemaan on panostettu sisällössä valtavasti.

Jos olet tyytyväinen valmennukseen 10 viikon jälkeen, voit jatkaa valmennusta suoraan seuraavalle jaksolle, sillä valmennus pyörii ympäri vuoden. Tämä mahdollistaa jatkuvan kehittymisen ammattilaisen ohjeilla kuukaudesta toiseen.

Aerobiset harjoitukset tukena rasvanpoltossa

Marietta on koostanut sinulle omat lempi aerobiset harjoitukset tukemaan rasvanpolttoa. Tämän lisäksi cardiogeneraattorista löydät satoja eri vaihtoehtoja sykkeen nostatuksiin.

Voit valita lyhyempiä salitreenin päälle tehtäviä harjoitteita tai yhdistellä niitä kokonaan omaksi treeniksi. Treenit voidaan toteuttaa salilla, kotona tai ulkona, kehonpainoilla, laitteilla tai välineillä.

Valmennus sisältää:

Motivoiva ja kannustava valmentaja

Valmentajana toimii kansainvälinen Bikini Fitness ammattilainen ja -valmentaja Marietta Kiianlinna, joka on valmentanut satoja naisia kohti unelma bikinikuntoa lähtötasosta riippumatta. Lue lisää Marietasta. 

10 viikkoa valmennusta

10 viikon aikana treeniohjelma vaihtuu useampaan otteeseen, jotta motivaatiosi pysyy katossa koko jakson ajan. Ohjelmaan on suunniteltu kevyempi jakso, jotta kehittyminen on nousujohteista. Treenit sopii niin aloittelijalle kun kokeneelle treenaajalle.

3, 4 ja 5- jakoinen treeniohjelma salille

Voit itse valita mikä jaoista sopii parhaiten sinun arkeesi. Marietta ohjeistaa millä jaolla kannattaa aloittaa jos aloittelet saliharjoittelua.

Kaikki materiaali on käytettävänäsi koko valmennus jakson aikana eli voit vaihtaa jakoa vaikka kesken jakson.

Monipuolinen ruokavalio tukemaan tavoitteitasi

Ruokavaliossa on neljä eri linjaa:

    • BURN – rasvanpoltto ja painonpudotus
    • ADVANCED BURN – intensiivisempään rasvanpolttoon
    • BALANCE – kiinteytyminen / suorituskyvyn kasvatus
    • STRONG – lihasmassan kasvu

Ruokavalio valitaan oman tavoitteen mukaan sekä tämän hetkisen painon mukaan. Foorumilla pystytään tekemään ruokavalioihin henkilökohtaisia muutoksia ja viilata sitä sopimaan paremmin arkeesi.

Ruokavaliot on suunniteltu sopimaan minkälaiseen budgettiin tahansa. Saat laadukkaat ohjeet mm. miten kokoat annokset arjessa ja miten koostat aterioita ulkona syödessä.

Herkulliset reseptit

Miltä kuulostaisi dieetillä pizza tai taivaallinen kookoskana arkiruokana? Marietta on tehnyt sinulle herkullisia reseptejä, joiden mukaan voit syödä ja samalla edetä tavoitteessasi. 

Materiaalia ravinnosta

Ruokavalioon liittyvä sisältö on Vahavan valmennuksissa ylivoimaisesti alan kattavin. Ruokavalion tueksi löytyy työkaluja, jotka tekevät suunnitelman noudattamisesta niin helppoa, ettei edes dieetatessa syömisestä tule tylsää. 

Saat käyttöösi mm. Vahavan Ruoka-ainelaskurin, joka mahdollistaa loputtoman varioinnin aterioiden koostamisessa. Laskurin avulla löydät paljon vaihtoehtoja myös erityisruokavalion noudattamiseen esim. maidoton, kasvis tai gluteeniton sekä herkullisia reseptejä arkeen. 

Ilmaiset yhteistreenit

Tammikuussa järjestetään jälleen kerran pääkaupunkiseudulla ja Pirkkalassa yhteistreenit Bikini Like a Pro valmennuksissa oleville.

Marietta opastaa tekniikkavinkkejä ja kertoo minkälaisella intensiteetillä treenit kuuluu tehdä. Lopussa pidetään myös Q&A ! Yhteistreeni on ilmainen valmennuksessa oleville.

Motivoivat viikkovideot ja päivävideot Facebook ryhmässä

Avain bikinikuntoon pääsemisessä on selkeä suunnitelma siitä, mitä lähdetään tekemään ja kehittämään. Marietta kertoo viikottain mihin tulevalla viikolla keskitytään ja tsemppaa sinua eteenpäin.

Mahdollisuus kysyä valmentajalta koko valmennuksen ajan

Marietta on tukena valmennuksessa koko matkan ajan. Foorumilla pääset kysymään Marietalta 24/7 mitä tahansa valmennukseen liittyviä asioita. 

Laadukkaat tekniikkavideot liikkeistä

Jotta teet kaikki liikkeet oikein ja saat treeneistä mahdollisimman paljon irti, kaikista liikkeistä on tehty laadukkaat tekniikkavideot, jotka löydät valmennusalustalta. Videoilla selitetään mm. miten teet liikkeet oikein oikealle kohdelihakselle ja mitä virheitä tulee välttää.

Ohjeet monipuolisiin cardioharjoituksiin

Cardio-generaattorista löydät satoja eri vaihtoehtoja sykkeen nostatuksiin, joita käytetään BURN- ja BALANCE-linjoilla. Voit valita lyhyempiä salitreenin päälle tehtäviä harjoitteita tai yhdistellä niitä kokonaan omaksi treeniksi. Treenit voidaan toteuttaa salilla, kotona tai ulkona kehonpainolla, laitteilla tai välineillä.

Kannustava Facebook-ryhmä

Pääset mukaan Bikini Like a Pron omaan Facebook-ryhmään, jossa olet mukana motivoivassa treeniyhteisössä. Ryhmässä kaikki pääsevät jakamaan omia fiiliksiä, treenivideoita, ruokavinkkejä tai vaikka omia lemppari reseptejä.

Motivaatio kasvaa, kun olet osana huippu yhteisöä, jossa jokainen kannustaa ja tsemppaa eteenpäin. Kun samaa tavoitetta kohti menee samojen arkisten haasteiden keskellä myös muita ihmisiä, ruokkii se myös omaa tekemistä.

4 x live-luentoja

Marietta pitää tammikuun jaksossa 4 x live-luentoja, joissa opit paljon uutta. Teemoina Huippu fysiikan kaava, Terveeksi herkutellen, Kestävän motivaation askeleet ja Joustava, keho joustava mieli. Näistä tulee tallenne jälkeenpäin Facebook ryhmään.

Syventävää videomateriaalia

Unelmakropan saavuttaminen vaatii paljon muuta kuin vain ravintoa ja kovia treenejä. Marietta kertoo sinulle viikottain vaihtuvilla teemoilla syventävää infoa niin stressinhallinnasta, syventävää infoa treeneistä, yleisimpiä virheitä bikinikuntoon pääsemisessä, lepoviikosta ja palautumisesta. 

Trainda valmennusympäristön kulkee mukana matkassa missä vain

Trainda- valmennusympäristö toimii sujuvasti sekä tietokoneella että puhelimella! Valmennusympäristöstä löydät mm. viikkoviestit, treeniohjelmat, täydelliset tekniikkavideot, ruokavaliot, extramateriaalit ja paljon muuta.

Vahava ruoka-ainelaskuri

Ruoka-ainelaskuri™ on Vahavan itse kehittämä täysin uniikki työkalu monipuoliseen syömiseen, jollaista et muualta löydä. Laskuri sisältää ruokavalioon merkatuille tuotteille satoja eri vaihtoehtoja ja laskee suoraan oikeat määrät. Yhdistelemällä näitä, voit luoda erilaisia ateriakokonaisuuksia käytännössä loputtomasti. Samoja ruokia ei siis todellakaan tarvitse syödä koko ajan, vaikka dieettaisit. Enää ei myöskään perheessä tarvitse olla erikseen ”minun ruuat ja muiden ruuat”, koska vain mielikuvitus on rajana siinä, mitä kaikkea tämän työkalun avulla voit valmistaa.

Mahdollisuus valmentajatapaamisiin (erillinen korvaus)

Valmennuksessa olevilla on mahdollisuus myös henkilökohtaisiin ohjauksiin valmentajien kanssa. Haluat sitten katsoa tekniikoita tai treeni-intensiteettiä, voit varata valmentajan kanssa tapaamisen face to face.

Tapaaminen varataan sähköpostilla marietta@vahava.fi.

Marietan suositukset lisäravinteille

Lisäravinneoppaasta löydät Marietan suositukset lisäravinteista tukemaan treeniä ja palautumista.

Mitä vielä odotat? 🤩 Liity mukaan Marietan tiimiin ja tehdään sun unelmista totta !

MEILLÄ VOIT MAKSAA MYÖS:

10 viikkoa hintaan 99 €