fbpx

Bikini Like a Pro

Saavuta elämäsi bikinivartalo.

Valmennus naisille, jotka haluavat näyttää hyvältä, jaksaa arjessa ja voida hyvin.

TAMMIKUUN VALMENNUKSEN ENNAKKOSTARTTI 15.11! LUNASTA PAIKKA JO NYT JA SAAT 8 VIIKKOA ILMAISTA VALMENNUSTA KAUPAN PÄÄLLE!

Bikini Like a Pro valmennuksessa treenaat Bikini Fitness Ammattiurheilija ja -valmentaja Marietta Kiianlinnan oppien mukaan.

Näillä uniikeilla treeni- ja ravinto-ohjelmilla saavutat oman unelma bikinivartalon – olipa lähtötilanteesi mikä tahansa.

Ruokavaliot on tehty painoluokkien ja kolmen eri linjan mukaan. Linjat mahdollistaa sen, että saavutat tavoitteesi olipa se sitten

 • Pudottaa painoa
 • Kiinteytyä
 • Kasvattaa lihasta
 • Parantaa suorituskykyä

Tämän lisäksi pystyt aina keskustelemaan valmentajasi kanssa foorumilla, jotta valmennusta saadaan hiottua SINUN arkeen sopivaksi.

Ei kitudieettejä tai itsensä rääkkäämistä – priorisoimalla ja tekemällä oikeita asioita, voit olla varma, että tavoitteestasi tulee totta.

KENELLE ? Haluat sitten

 • kehittää ja muokata kehostasi unelmiesi bikinikropan,
 • kiristellä ylimääräisiä kiloja pois (kiinteytyä),
 • oppia nauttimaan treenaamisesta ja löytää itsellesi terveellisempi elämäntapa,
 • oppia syömään monipuolisesti ja tarpeeksi omiin tavoitteisiisi nähden,
 • parantaa voimantuottoa ja suorituskykyä,
 • treenata ja syödä niin kuin bikini fitness urheilija?

Jos vastasit johonkin tai useampaan kohtaan kyllä, Bikini Like a Pro -valmennus on täydellinen valinta sinulle.

IFBB Elite Pro Bikini Fitness ammattilaisena sekä kaksinkertaisena Suomenmestarina tiedän miten saavutat oman unelmien bikini kroppasi taustasta riippumatta.

Nousujohteinen ja kehittävä harjoittelu, laadukkaat ravinto-ohjeet sekä valmentajan tuki on valmennuksen tärkeimmät tekijät.

Unelmakropan saavuttaminen vaatii myös paljon muuta kuin vain ravintoa ja kovia treenejä, nimittäin motivaatio ja oma asenne vaikuttaa miten suoriudut. Viikkoviesteissä motivoin sinua joka viikko eteenpäin ja autan pitämään katseen pallossa. Motivaatiosi kasvaa onnistumisten kautta päivittäin, kun ylität itsesi viikottain etenevän ohjelman kanssa ja pääset osaksi motivoivaan ja kannustavaan yhteisöön. 

Jos olet tyytyväinen valmennukseen tämän 10 viikon jälkeen, voit jatkaa valmennusta seuraavalle jaksolle, koska valmennus pyörii ympäri vuoden. Tämä mahdollistaa sen, että voit jatkaa kehitystäsi ammattilaisen opissa. 

Treenit koostuu perusliikkeistä ja valmennuksessa pääset käyttämään erilaisia treeni tekniikoita / metodeja. Treeneissä kehitetään erityisesti niitä kohtia, joilla saavutat upean X-mallisen kropan.. Tämän 10 viikon jakson aikana ohjelma vaihtuu kaksi kertaa.

Valmennus tapahtuu verkossa, joten voit harjoitella missä tahansa. Kaikki materiaali kulkee matkassa mukana Traindan-valmennusalustalla.

Ravinto

Saat valmennuksessa laadukkaat ravinto-ohjeet ja ruokavalion, jonka valitset oman tavoitteen mukaan. Opetan sinulle miten nautit arkiruoasta ja miten saat pysyviä muutoksia. 

Kyse on nimenomaan VALMENNUKSESTA, jossa tekemistä voidaan säätää oman etenemisen ja tavoitteiden mukaan. Valmennustalo VAHAVAN prioriteetti on tehdä tuloksia, jotka pysyy. Tämä vaatii uuden elämäntavan muodostamista ja tätä tukemaan on panostettu sisällössä valtavasti.

Valmennus sisältää:

10 viikkoa valmennusta

Treeniohjelma vaihtuu useampaan otteeseen jakson aikana. Ohjelmaan on myös suunniteltu kevyempi jakso, jotta kehittyminen on nousujohteista.

3- ja 4-jakoiset treeniohjelmat salille

Saat itse valita mikä joista sopii sinun arkeen parhaiten.

Jos olet aloittelija, etkä ole aikaisemmin treenannut salilla, suosittelen aloittamaan 3 jakoisesta ohjelmasta.

Jos olet kokenut treenaaja, suosittelen valitsemaan 4 -jakoista.

Voit myös halutessasi kysyä 5-jakoista ohjelmaa.

Pystyt myös kesken valmennusta vaihtamaan jakoa, jos elämäntilanteesi muuttuu.

RUOKAVALIO - tukemaan tavoitteitasi

Ruokavalioissa on kolme eri linjaa:

 • STRONG (lihasmassaa ja suorituskykyä)
 • BALANCE (kiinteytyminen / suorituskyvyn kasvu)
 • BURN (painonpudotus).

Ruokavalio valitaan oman tavoitteen mukaan sekä sen hetkisen painon mukaan. Foorumilla voidaan tehdä ruokavalioihin henkilökohtaisia muutoksia ja viilata sitä niin, että se sopii sinun arkeen paremmin.

Ohjelmat on suunniteltu niin, että ne sopii minkälaiseen budjettiin tahansa. Saat laadukkaat ohjeet miten kokoat annokset arjessa, miten koostat aterioita ulkona syödessä ja teet parempia valintoja.

Ruokavalioon liittyvä sisältö on Vahavan valmennuksissa ylivoimaisesti alan kattavin. Perusruokavalion tueksi löytyy työkaluja, jotka tekevät suunnitelman noudattamisesta niin helppoa, ettei edes dieetatessa syömisestä tule tylsää. Ruoka-ainelaskuri mahdollistaa loputtoman varioinnin aterioiden koostamisessa. Laskurin avulla löydät paljon vaihtoehtoja myös erityisruokavalion noudattamiseen esim. maidoton, kasvis tai gluteeniton.

Keittokirjasta saat reseptejä maukkaiden arki aterioiden valmistuksen lisäksi myös herkutteluun. Voit valmistaa pitsan, hampurilaisen tai vaikka kebabia pysyen edelleen suunnitelmassa.

Foorumi

Foorumilla pääset kysymään valmentajalta 24/7 mitä tahansa valmennukseen liittyvää ja saat vastauksen mihin tahansa ongelmaan muutaman tunnin viiveellä.

Jos treeneissä joku liike tuottaa ongelmia tai ruokavalion ateriarytmi ei toimi sinulle, mietitään sinulle yhdessä sopiva ratkaisu.

Foorumin kysymyspalsta mahdollistaa sen, että saamme viilattua valmennuksesta sinun arkeen sopivan.

Tekniikkavideot

Jotta teet suoritat kaikki liikkeet oikein, kaikista liikkeistä on tehty laadukkaat tekniikkavideot, jotka löydät valmennus alustalta. Videoilla selitetään mm. Miten teet liikkeet oikein oikealle kohdelihakselle ja mitä virheitä tulee välttää.

Aktiivinen Facebook-ryhmä

Pääset mukaan Bikini Like a Pron omaan Facebook-ryhmään, jossa olet mukana motivoivassa treeniyhteisössä. Ryhmässä kaikki pääsee jakamaan omia fiiliksiä, treenivideoita, ruokavinkkejä tai vaikka omia lemppari reseptejä.

Motivaatio kasvaa kun olet osana huippu yhteisöä, jossa jokainen kannustaa ja tsemppaa eteeenpäin. Kun samaa tavoitetta kohti menee samojen arkisten haasteiden keskellä myös muita ihmisiä, ruokkii se myös omaa tekemistä.

Live kick-off

Jotta motivaatio on katossa heti valmennuksen alusta lähtien, valmennuksen alussa järjestetään Live kick off kaikille osallistujille, jossa Marietta kertoo valmennuksesta tarkemmin ja voit kysyä valmennuksesta suoraan livessä.

Lisäravinteet

Lisäravinne oppaasta löydät Marietan suositukset lisäravinteista tukemaan treeniä ja palautumista.

Trainda-valmennusympäristön

Trainda- valmennusympäristö toimii sujuvasti sekä tietokoneella, että puhelimella! Valmennusympäristöstä löydät mm. viikkoviestit, treeniohjelmat, täydelliset tekniikkavideot, ruokavaliot, extramateriaalit ja paljon muuta!

Vahava Ruoka-ainelaskuri™

Ruoka-ainelaskuri™ on Vahavan itse kehittämä täysin uniikki työkalu monipuoliseen syömiseen, jollaista et muualta löydä. Laskuri sisältää ruokavalioon merkatuille tuotteille satoja eri vaihtoehtoja ja laskee suoraan oikeat määrät. Yhdistelemällä näitä, voit luoda erilaisia ateriakokonaisuuksia käytännössä loputtomasti. Samoja ruokia ei siis todellakaan tarvitse syödä koko ajan, vaikka dieettaisit. Enää ei myöskään perheessä tarvitse olla erikseen ”minun ruuat ja muiden ruuat”, koska vain mielikuvitus on rajana mitä kaikkea tämän työkalun avulla voit valmistaa.

Omaan tavoitteeseen sopiva ruokavalio painoluokittain

STRONG / BALANCE / BURN ruokavaliot. Valitset ruokavalion oman tavoitteesi mukaan. Ruokavaliot on tehty kolmeen eri painoluokkaan.

Ruokavalio on tehny niin, että se sopii kenelle ja minkälaiseen budjettiin tahansa. Saat laadukkaat ohjeet miten kokoat annokset useampaan kokoon ja pystyt helposti vaihtamaan ruoka-aineita Vahavan ruoka-aine laskurilla.

Mahdollisuus valmentajan tapaamisiin (erillinen korvaus)

Valmennuksessa olevilla on mahdollisuus myös henkilökohtaisiin ohjauksiin valmentajien kanssa. Mikäli tekniikat, intensiteetti tms. ei meinaa yksin löytyä, voidaan niitä tarkastella face to face. Vahavan saleja löytyy Pirkkalasta ja Vantaalta, jonne tapaamisia on mahdollista varata.

Cardio-generaattori, Satoja eri vaihtoehtoja sykkeennostoihin

Vanha malli kuntosaliharjoitteluun liittyvästä aerobisesta on 45min crosstraineria tms. treenin päälle. Sen tylsempää ei juuri ole, joten siihen rakennettiin ratkaisu. Cardio-generaattorista löydät satoja eri vaihtoehtoja sykkeennostoharjoituksiin. Voit valita lyhyempiä salitreenin päälle tehtäviä harjoitteita, tai yhdistellä niitä kokonaan omaksi treeniksi. Mikäli saliltasi löytyy kattavasti välineitä, voit hyödyntää niitä valitsemalla laite-cardioita. Mikäli käytössäsi ei ole kuin perussalivarustus, voit valita voima- tai kehonpainoharjoituksia. Voit myös tehdä treenejä ulkona tai kotona.

Extra-materiaalit

Marietta kertoo videoilla mitkä asiat on tärkeimpiä ottaa huomioon liikkeitä tehdessä ja laadukkaat  ohjeet alkulämmittelyihin, miten saat parhaiten aktivoitua kohdelihakset.

Valmentaja

Valmentajina Bikini – Like a Pro -valmennuksessa toimii Marietta Kiianlinna

Lue lisää Marietasta…

ADVANCED

Advanced ryhmä sopii Bikini Fitneksestä kiinnostuneille naisille, jotka haluaa yksilöllisempää ja intensiivisempää valmennusta. Valmennuksessa käytetään Bikini Like a Pro:n materiaaleja. Advanced ryhmässä pääset mukaan 2 x kuukaudessa pienryhmä treeneihin, jossa treenataan kovaa ja hiotaan tekniikoita. Tapaamiset järjestetään Vantaalla. Jos et pääse paikalle, voidaan tapaamiset järjestää etänä.

Kysy lisää valmennuksesta – marietta@vahava.fi

MEILLÄ VOIT MAKSAA MYÖS:

Bikini 99 €