fbpx

Bikini Like a Pro

Vielä ehdit mukaan!

 

Bikini like a Pro valmennuksessa treenaat Bikini Fitness -ammattiurheilija ja -valmentaja Marietta Kiianlinnan oppien mukaan. Näillä uniikeilla treeni- ja ravinto ohjelmilla saavutat bikinivartalon – olit sitten aloittelija tai jo kokenut treenaaja.

Ei kitudieettejä ja itsensä rääkkäämistä – tekemällä ja priorisoimalla oikeita asioita tavoitteistasi tulee totta!

Onko tavoitteesi jokin seuraavista?

  • kehittää ja muokata kehostasi unelmiesi bikinikroppa,
  • kiristellä ylimääräisiä kiloja pois,
  • oppia nauttimaan tekemisestä ja saada tästä tyylistä elämäntapa,
  • oppia syömään monipuolisesti ja tarpeeksi tavoitteisiin nähden,
  • parantaa voimantuottoa ja suorituskykyä,
  • kisata tulevaisuudessa bikini fitnessissä.

Jos vastasit johonkin kyllä, Bikini Like a Pro -valmennus on sinulle.

Bikini Like a Pro – valmennuksessa pääset käyttämään metodeja, joilla olen itse saavuttanut unelmieni bikini kropan. IFBB Elite Pro Bikini Fitness ammattilaisena sekä kaksinkertaisena Suomenmestarina tiedän miten se tehdään taustasta riippumatta. Laadukkaat ja helpot ravinto-ohjeet, nousujohteisen kehittävän harjoittelun periaatteet sekä valmentajan jatkuva tuki ovat valmennuksen tärkeimmät tekijät. Olit sitten aloittelija tai jo kokeneempi treenaaja näillä tekijöillä  saavutat  unelmiesi vartalon.

Kiinteä, esteettinen ja lihaksikas bikini kroppa rakentuu viiden elementin tasapainosta : ruoka, treeni, yhteisö, palautuminen ja asenne. Kaikki lähtee asenteesta ja siihen pystymme myös vaikuttamaan, mutta harva tietää miten. Asenteen avaimet saat myös käyttöösi valmennuksessa. Motivaatiosi kasvaa onnistumisten kautta joita tulet kokemaan päivittäin, kun ylität itsesi viikoittain etenevän ohjelman kanssa sekä pääset mukaan motivoivaan ja kannustavaan treeniyhteisöön. Itse olen tukenasi koko valmennuksen ajan.

Bikini Like a Pro -valmennuksen startti tapahtuu kolme kertaa vuodessa, joten voit olla valmennuksessa mukana ympäri vuoden kehittäen fysiikkaa upeammaksi.

Treeneissä tehdään perusliikkeitä ja käytetään erilaisia metodeja sekä kehitetään juuri niitä kohtia, joilla saavutat upean X-mallisen kropan. Ohjelma vaihtuu kaksi kertaa 10 viikon jakson aikana.

Bikini Like a Pro -valmennuksessa saat laadukkaan ruokavalion monipuolisin ohjeineen, jonka valitset omien tavotteidesi mukaisesti.

Kyse on nimenomaan VALMENNUKSESTA,  jossa tekemistä säädetään oman etenemisen ja omien tavoitteiden mukaan. Koko valmennustalo VAHAVAN pääprioriteetti on tehdä tuloksia, jotka pysyy. Se vaatii uuden elämäntavan muodostumista ja tätä tukemaan onkin panostettu sisällössä valtavasti.

Valmennus sisältää:

12 viikkoa valmennusta

Treeniohjelma vaihtuu useampaan otteeseen jakson aikana. Ohjelmaan on myös suunniteltu kevyempi jakso, jotta kehittyminen on nousujohteista.

Trainda-valmennusympäristön

Trainda- valmennusympäristö toimii sujuvasti sekä tietokoneella, että puhelimella! Valmennusympäristöstä löydät mm. viikkoviestit, treeniohjelmat, täydelliset tekniikkavideot, ruokavaliot, extramateriaalit ja paljon muuta!

3- ja 4-jakoiset treeniohjelmat salille

Saat itse valita mikä joista sopii sinun arkeen parhaiten.

Jos olet aloittelija, etkä ole aikaisemmin treenannut salilla, suosittelen aloittamaan 3 jakoisesta ohjelmasta.

Jos olet kokenut treenaaja, suosittelen valitsemaan 4 -jakoista.

Voit myös halutessasi kysyä 5-jakoista ohjelmaa.

Pystyt myös kesken valmennusta vaihtamaan jakoa, jos elämäntilanteesi muuttuu.

Vahava Ruoka-ainelaskuri™

Ruoka-ainelaskuri™ on Vahavan itse kehittämä täysin uniikki työkalu monipuoliseen syömiseen, jollaista et muualta löydä. Laskuri sisältää ruokavalioon merkatuille tuotteille satoja eri vaihtoehtoja ja laskee suoraan oikeat määrät. Yhdistelemällä näitä, voit luoda erilaisia ateriakokonaisuuksia käytännössä loputtomasti. Samoja ruokia ei siis todellakaan tarvitse syödä koko ajan, vaikka dieettaisit. Enää ei myöskään perheessä tarvitse olla erikseen ”minun ruuat ja muiden ruuat”, koska vain mielikuvitus on rajana mitä kaikkea tämän työkalun avulla voit valmistaa.

Omaan tavoitteeseen sopiva ruokavalio painoluokittain

STRONG / BALANCE / BURN ruokavaliot. Valitset ruokavalion oman tavoitteesi mukaan. Ruokavaliot on tehty kolmeen eri painoluokkaan.

Ruokavalio on tehny niin, että se sopii kenelle ja minkälaiseen budjettiin tahansa. Saat laadukkaat ohjeet miten kokoat annokset useampaan kokoon ja pystyt helposti vaihtamaan ruoka-aineita Vahavan ruoka-aine laskurilla.

Ruokavaliot (myös maidoton, kasvis ja gluteeniton)

Ruokavalioon liittyvä sisältö on Vahavan valmennuksissa ylivoimaisesti alan kattavin. Perusruokavalion tueksi löytyy työkaluja, jotka tekevät suunnitelman noudattamisesta niin helppoa, ettei edes dieetatessa syömisestä tule tylsää. Ruoka-ainelaskuri™ (hyperlinkki tai teksti ”katso ylempää sarakkeesta Ruoka-ainelaskuri”) mahdollistaa loputtoman varioinnin aterioiden koostamisessa. Laskurin avulla löydät kerrankin todella paljon vaihtoehtoja myös erityisruokavalion noudattamiseen esim. maidoton, kasvis tai gluteeniton. Keittokirjasta (hyperlinkki tai teksti ”katso alempaa sarakkeesta Keittokirja”) saat reseptejä maukkaiden arkiaterioiden valmistamisen lisäksi myös herkutteluun. Voit valmistaa pitsan, hampurilaisen tai vaikka kebabia pysyen edelleen suunnitelmassa. Ruokavalio valitaan oman tavoitteen ja sen hetkisen kehon painon mukaan. Foorumilla (hyperlinkki tai teksti ”katso alempaa sarakkeesta Kysymys/vastaus -foorumi”) voidaan tehdä henkilökohtaisia muutoksia ja viilata ruokavaliota matkan varrella, mikäli tilanne vaatii.

Kysymys/vastaus -foorumin

Foorumi tekee tuotteesta nimenomaan valmennuksen. Foorumin kautta voit olla yhteydessä valmentajiin 24/7 ja saat vastauksen mihin tahansa ongelmaan muutaman tunnin viiveellä, vaikka jouluaattona. Jos joku liike esim. tuottaa ongelmia, tai jotain välinettä ei saliltasi löydy, ohjeistetaan sille tilanteeseesi sopiva korvaaja. Jos ruokavalion ateriarytmi tms. ei sovellu omaan arkeesi, katsotaan yhdessä sopivampi. Mikä tahansa ongelma tuleekin, ratkaisu löytyy varmasti.

Aktiivinen Facebook-ryhmä

Facebook-ryhmä tekee valmennuksesta yhteisön. Siellä valmennuksessa olevat voivat jakaa fiiliksiä, treeniklippejä, ruokavinkkejä ym. Sieltä saa varmasti motivaatiota, jos joskus tossu painaa. Kun samaa tavoitetta kohti menee samojen arkisten haasteiden keskellä iso joukko muitakin ihmisiä, ruokkii se myös omaa tekemistä. Facen kautta löytää varmasti seuraa myös salille, mikäli yksin puurtaminen puuduttaa

Mahdollisuus valmentajan tapaamisiin (erillinen korvaus)

Valmennuksessa olevilla on mahdollisuus myös henkilökohtaisiin ohjauksiin valmentajien kanssa. Mikäli tekniikat, intensiteetti tms. ei meinaa yksin löytyä, voidaan niitä tarkastella face to face. Vahavan saleja löytyy Pirkkalasta ja Vantaalta, jonne tapaamisia on mahdollista varata.

Tekniikkavideot

Tekniikkapankkia voidaan pitää Vahavan valmennusten sieluna. Jokaisesta treeniohjelman liikkeestä löytyy oma video, jossa tekniikka opetetaan sinulle perusteellisesti.

Cardio-generaattori, Satoja eri vaihtoehtoja sykkeennostoihin

Vanha malli kuntosaliharjoitteluun liittyvästä aerobisesta on 45min crosstraineria tms. treenin päälle. Sen tylsempää ei juuri ole, joten siihen rakennettiin ratkaisu. Cardio-generaattorista löydät satoja eri vaihtoehtoja sykkeennostoharjoituksiin. Voit valita lyhyempiä salitreenin päälle tehtäviä harjoitteita, tai yhdistellä niitä kokonaan omaksi treeniksi. Mikäli saliltasi löytyy kattavasti välineitä, voit hyödyntää niitä valitsemalla laite-cardioita. Mikäli käytössäsi ei ole kuin perussalivarustus, voit valita voima- tai kehonpainoharjoituksia. Voit myös tehdä treenejä ulkona tai kotona.

Extra-materiaalit

Marietta kertoo videoilla mitkä asiat on tärkeimpiä ottaa huomioon liikkeitä tehdessä ja laadukkaat  ohjeet alkulämmittelyihin, miten saat parhaiten aktivoitua kohdelihakset.

Lisäravinne opas

Lisäravinne oppaasta löydät Marietan suositukset lisäravinteista tukemaan treeniä. Millä varmistat kehityksesi? Millä saat enemmän tehoja treeneistä? Entä mitkä lisäravinteet tukevat palautumista parhaiten?

Live kick-off

Valmennuksen alussa järjestetään Live Kick Off kaikille osallistujille Facebook ryhmässä, jossa Marietta kertoo tarkemmin miten valmennus etenee ja voit kysyä valmennuksesta livenä.

Valmentaja

Valmentajina Bikini – Like a Pro -valmennuksessa toimii Marietta Kiianlinna

Lue lisää Marietasta…

Advanced ryhmä - kisaamisesta kiinnostuneille intensiivisempi kokonaisuus

Advanced ryhmä sopii Bikini Fitneksestä kiinnostuneille naisille, jotka haluaa yksilöllisempää ja intensiivisempää valmennusta. Valmennuksessa käytetään Bikini Like a Pro:n materiaaleja. Valmennus kestää 3kk, jonka aikana pääset osallistumaan kuuteen (6) pienryhmä tapaamiseen. Tapaamisia järjestetään Vantaalla (Colyseumilla) ja Pirkkalassa (TC Pirkkala).

Kysy lisää valmennuksesta!

marietta@vahava.fi

MEILLÄ VOIT MAKSAA MYÖS:

Bikini 99 €