fbpx

Bikini Like a Pro

Itsevarmempi ja vahvempi sinä

Timanttinen 12 viikon valmennus naisille!

Tervetuloa mukaan kesän kovimpaan treeni valmennukseen, jossa treenaat kansainvälisen Bikini Ammattilaisen ja valmentaja Marietta Kiianlinnan kanssa kohti unelmiesi bikini kuntoa ! 🔥

Tässä 12 viikon valmennus kokonaisuudessa kiinteytät kroppaa, saat itsevarmuutta treenaamiseen ja kasvatat voimatasoja samalla nauttien kesästä. 🤩

Bikini Like a Pro on verkossa valmentamista, jossa tekemistä voidaan säätää sinun etenemisen mukaan.

Liity mukaan Marietan tiimiin ! 🤩

Valmennus on juuri alkanut! Ehdit vielä loistavasti mukaan!

Laita treenit next levelille!

Näillä uniikeilla treeniohjelmilla pääset viemään treenit täysin uudelle tasolle.

Treenit soveltuu aloittelijalle sekä kokeneelle treenaajalle. Sinä päätät kuinka monta kertaa viikossa treenaat.

Monipuolinen ja mielekäs ruokavalio

10 viikkoa kanaa ja parsakaalia – EI KIITOS! Marietta on koostanut sinulle täydellisen ruokavalion tukemaan sinun tavoitteita.

Haluat sitten pudottaa painoa, kiinteytyä, kasvattaa lihasta tai oppia syömään järkevästi, Marietta auttaa sinua valitsemaan oikean ruokavalion.

Ei kitudieettejä tai itsensä rääkkäämistä – priorisoimalla ja tekemällä oikeita asioita, voit olla varma, että tavoitteistasi tulee totta!

KEVÄÄN INTENSIIVIJAKSOLLA BUUSTATAAN RASVANPOLTTOA UUDELLA ”ADVANCED BURN” – RUOKAVALIOLINJALLA. 

Ei vain verkkovalmennus, vaan verkossa valmentamista

Marietta kannustaa ja motivoi sinua eteenpäin sekä auttaa pitämään katseen tavoitteessasi. 

Unelmakropan saavuttaminen vaatii paljon muuta kuin vain ravintoa ja kovia treenejä. 

Motivaatiosi kasvaa onnistumisten kautta kun ylität itsesi viikottain etenevän ohjelman kanssa ja pääset osaksi innostavaa ja tsemppaavaa Bikini Like a Pro yhteisöä.

Nousujohteinen treeniohjelma, joka haastaa sinua täysin uudella tavalla

Viikottain etenevä ohjelma varmistaa kehittymisesti ja motivaatiosi kasvaa onnistumisten myötä.

Marietta on suunnitellut sinulle 3, 4 ja 5 jakoisen ohjelman salille, joka haastaa sinua täysin uudella tasolla. 

Haluat sitten kehittää voimaa, saada lisää lihasta tai polttaa rasvaa, valmennus on kuin tehty sinulle. 

Treenit sopii niin aloittelijalle kun kokeneelle treenaajalle.

Rasvanpolttoa tukemassa on tehokkaat Powercardio- harjoitukset.

Kyse on nimenomaan VALMENNUKSESTA, jossa tekemistä voidaan säätää oman etenemisen ja tavoitteiden mukaan.

VAHAVAN prioriteetti on tehdä tuloksia, jotka pysyy. Tämä vaatii uuden elämäntavan muodostamista ja tätä tukemaan on panostettu sisällössä valtavasti.

Jos olet tyytyväinen valmennukseen 10 viikon jälkeen, voit jatkaa valmennusta suoraan seuraavalle jaksolle, sillä valmennus pyörii ympäri vuoden. Tämä mahdollistaa jatkuvan kehittymisen ammattilaisen ohjeilla kuukaudesta toiseen.

Valmennus sisältää:

Motivoiva ja kannustava valmentaja

 Valmentajana toimii kansainvälinen Bikini Fitness ammattilainen ja -valmentaja Marietta Kiianlinna, joka on valmentanut satoja naisia kohti unelma bikini kuntoa lähtötasosta riippumatto. Lue lisää Marietasta. 

12 viikkoa valmennusta

12 viikon aikana treeniohjelma vaihtuu useampaan otteeseen, jotta motivaatiosi pysyy katossa koko jakson ajan. Ohjelmaan on suunniteltu kevyempi jakso, jotta kehittyminen on nousujohteista. 

Treenit sopii niin aloittelijalle kun kokeneelle treenaajalle.

3, 4 ja 5- jakoinen treeniohjelma salille

Saat itse valita mikä jaoista sopii parhaiten sinun arkeesi. Marietta ohjeistaa millä jaolla kannattaa aloittaa jos aloittelet saliharjoittelua tai jos et ole varma millä aloittaa.

Kaikki materiaali on käytettävänäsi koko valmennusjakson aikana eli voit vaihtaa jakoa vaikka kesken jakson.

Monipuolinen ruokavalio tukemaan tavoitteitasi

Ruokavaliossa on kolme eri linjaa:

    • BURN – rasvanpoltto ja painonpudotus
    • Uusi ADVANCED BURN – intensiivisempään rasvanpolttoon
    • BALANCE – kiinteytyminen / suorituskyvyn kasvatus
    • STRONG – lihasmassan kasvu

Ruokavalio valitaan oman tavoitteen mukaan sekä tämän hetkisen painon mukaan. Foorumilla pystytään tekemään ruokavalioihin henkilökohtaisia muutoksia ja viilata sitä sopimaan paremmin arkeesi.

Ruokavaliot on suunniteltu sopimaan minkälaiseen budgettiin tahansa. Saat laadukkaat ohjeet mm. miten kokoat annokset arjessa ja miten koostat aterioita ulkona syödessä.

Materiaalia ravinnosta

Ruokavalioon liittyvä sisältö on Vahavan valmennuksissa ylivoimaisesti alan kattavin. Ruokavalion tueksi löytyy työkaluja, jotka tekevät suunnitelman noudattamisesta niin helppoa, ettei edes dieetatessa syömisestä tule tylsää. 

Saat käyttöösi mm. Vahavan Ruoka-ainelaskurin, joka mahdollistaa loputtoman varioinnin aterioiden koostamisessa. Laskurin avulla löydät paljon vaihtoehtoja myös erityisruokavalion noudattamiseen esim. maidoton, kasvis tai gluteeniton sekä herkullisia reseptejä arkeen. 

Herkulliset reseptivideot

Miltä kuulostaisi dieetillä pizza tai taivaallinen kookoskana arkiruokana? Marietta on tehnyt sinulle herkullisia reseptejä, joiden mukaan voit syödä ja samalla edetä tavoitteessasi. 

Motivoivat viikkovideot (alle 5min) ja päivävideot Facebook- ryhmässä

Avain bikinikuntoon pääsemisessä on selkeä suunnitelma siitä, mitä lähdetään tekemään ja kehittämään. Marietta kertoo viikottain mihin tulevalla viikolla keskitytään ja tsemppaa sinua eteenpäin.

Mahdollisuus kysyä valmentajalta koko valmennuksen ajan

Marietta on tukena valmennuksessa koko matkan ajan. Foorumilla pääset kysymään Marietalta 24/7 mitä tahansa valmennukseen liittyviä asioita. 

Laadukkaat tekniikkavideot liikkeistä

Jotta teet kaikki liikkeet oikein ja saat treeneistä mahdollisimman paljon irti, kaikista liikkeistä on tehty laadukkaat tekniikkavideot, jotka löydät valmennusalustalta. Videoilla selitetään mm. miten teet liikkeet oikein oikealle kohdelihakselle ja mitä virheitä tulee välttää.

Ohjeet monipuolisiin cardioharjoituksiin

Cardio-generaattorista löydät satoja eri vaihtoehtoja sykkeen nostatuksiin, joita käytetään BURN- ja BALANCE-linjoilla. Voit valita lyhyempiä salitreenin päälle tehtäviä harjoitteita tai yhdistellä niitä kokonaan omaksi treeniksi. Treenit voidaan toteuttaa salilla, kotona tai ulkona kehonpainolla, laitteilla tai välineillä.

Kannustava Facebook-ryhmä

Pääset mukaan Bikini Like a Pron omaan Facebook-ryhmään, jossa olet mukana motivoivassa treeniyhteisössä. Ryhmässä kaikki pääsevät jakamaan omia fiiliksiä, treenivideoita, ruokavinkkejä tai vaikka omia lemppari reseptejä.

Motivaatio kasvaa, kun olet osana huippu yhteisöä, jossa jokainen kannustaa ja tsemppaa eteenpäin. Kun samaa tavoitetta kohti menee samojen arkisten haasteiden keskellä myös muita ihmisiä, ruokkii se myös omaa tekemistä.

Live kick off

Jotta motivaatio on katossa heti valmennuksen alusta lähtien, valmennuksen alussa järjestetään Live kick off kaikille osallistujille, jossa Marietta kertoo valmennuksesta tarkemmin ja voit kysyä valmennuksesta suoraan livessä.

Syventävää videomateriaalia

Unelmakropan saavuttaminen vaatii paljon muuta kuin vain ravintoa ja kovia treenejä. Marietta kertoo sinulle viikottain vaihtuvilla teemoilla syventävää infoa niin stressinhallinnasta, syventävää infoa treeneistä, yleisimpiä virheitä bikinikuntoon pääsemisessä, lepoviikosta ja palautumisesta. 

Trainda valmennusympäristön kulkee mukana matkassa missä vain

Trainda- valmennusympäristö toimii sujuvasti sekä tietokoneella että puhelimella! Valmennusympäristöstä löydät mm. viikkoviestit, treeniohjelmat, täydelliset tekniikkavideot, ruokavaliot, extramateriaalit ja paljon muuta.

Vahava ruoka-ainelaskuri

Ruoka-ainelaskuri™ on Vahavan itse kehittämä täysin uniikki työkalu monipuoliseen syömiseen, jollaista et muualta löydä. Laskuri sisältää ruokavalioon merkatuille tuotteille satoja eri vaihtoehtoja ja laskee suoraan oikeat määrät. Yhdistelemällä näitä, voit luoda erilaisia ateriakokonaisuuksia käytännössä loputtomasti. Samoja ruokia ei siis todellakaan tarvitse syödä koko ajan, vaikka dieettaisit. Enää ei myöskään perheessä tarvitse olla erikseen ”minun ruuat ja muiden ruuat”, koska vain mielikuvitus on rajana siinä, mitä kaikkea tämän työkalun avulla voit valmistaa.

Mahdollisuus valmentajatapaamisiin (erillinen korvaus)

Valmennuksessa olevilla on mahdollisuus myös henkilökohtaisiin ohjauksiin valmentajien kanssa. Haluat sitten katsoa tekniikoita tai treeni-intensiteettiä, voit varata valmentajan kanssa tapaamisen face to face. Tapaaminen varataan sähköpostilla marietta@vahava.fi.

Advanced- ryhmä kisaamisesta kiinnostuneille

Advanced- ryhmä sopii Bikini tai Wellness fitneksestä kiinnostuneille naisille, jotka haluavat yksilöllisempää ja intensiivisempää valmennusta. Valmennuksessa käytetään Bikini Like a Pro:n materiaaleja. Advanced- ryhmässä pääset mukaan 2 kertaa kuukaudessa pienryhmä treeneihin, jossa treenataan kovaa ja hiotaan tekniikoita. Tapaamiset järjestetään Vantaalla. Jos et pääse paikalle, voidaan tapaamiset järjestää etänä.

Kysy lisää valmennuksesta Marietalta – marietta@vahava.fi

Marietan suositukset lisäravinteille

Lisäravinne oppaasta löydät Marietan suositukset lisäravinteista tukemaan treeniä ja palautumista.

MEILLÄ VOIT MAKSAA MYÖS: