Sykli Rasvanpoltto -valmennus

Sykli Rasvanpoltto -valmennus

47,00 

  • Salitreeni - Naiset
  • Ilman liikuntaa - Naiset
  • Kotitreeni - Naiset
  • Ilman liikuntaa - Miehet
  • Kotitreeni - Miehet
  • Salitreeni - Miehet
Poista

Sykli Rasvanpoltto-valmennus

 

Voit aloittaa valmennuksen heti! Kesto 6 viikkoa.

 

Oletko koittanut jo kaikkea? Onko rasvanpoltto pysähtynyt? Onko esim. lomareissu, tai jotakin muuta tulossa, missä pitäis olla vähän paremmassa kunnossa ja kaipaat rasvanpoltolle loppukiriä? SYKLI on näihin jo pitkään käytössä ollut Vahavan tehokeino ja viimein JOKAISELLA on mahdollisuus ottaa se käyttöön!

Sykli on vuosien aikana Vahvalla kehittynyt erittäin tehokas metodi rasvanpolttoon erikoistilanteissa. Idea on vaihtaa energiamäärää päivien välillä. Muutama päivä mennään matalilla kaloreilla ja tietyin väliajoin käytetään korkealla. Oikeassa suhteessa toteutettuna Syklittäminen boostaa todella tehokkaasti jo aloitettua rasvanpolttoa. Se myös potkii aineenvaihduntaa mikäli rasvaa on jo poltettu, mutta homma on pysähtynyt tai hidastunut. Rasvanpoltto on monelle haastava projekti. Varsinkin jos rasvaa poltetaan pitkään, tulee matkalla todella usein tilanteita, joissa homma kaipaa hieman potkua.

Vahavan valmennusten läpi on mennyt jo tuhansia ihmisiä joiden tavoite on ollut rasvanpoltto. Tämä valmennus on kehittynyt kaikista niistä oikeista ongelma tilanteista, joita eri ihmisten kohdalla on tullut vastaan. Tästä syystä et luonnollisestikaan löydä vastaavaa mistään muualta. Tutustu koko erittäin kattavaan sisältöön alta ja aloita tehokas rasvanpoltto!

 

Miten valitset linjan?

Salitreeni linja sisältää miehille ja naisille omat 3- tai 4-jakoiset treeniohjelmat. Ohjelman tueksi saat käyttöösi Vahavan markkinoiden parhaan liikepankin, josta opit tekniikat jokaiseen liikkeeseen. Näillä ohjelmilla ylläpidät, tai kehität lihaksia tehokkaasti samalla kun poltat rasvaa.

Kotitreeni linja sisältää yli kolmekymmentä eri tasoista treeniä kotiin tai ulos tekniikkavideoineen. Voit valita treenejä oman tasosi mukaan ja siirtyä haastavampiin kun kehityt. Treenit ovat haasteluontoisia, joten ne ovat erittäin hauskoja tehdä ja nostavat sopivasti sykettä rasvanpolton tukemiseksi. Kaikki tarvittavat välineet löytyvät kotoasi. Valitse tämä linja myös siinä tapauksessa, mikäli sinulla on jokin oma sykettä nostava harrastus esim. lenkkeily, pallopelit tms.

Ilman liikuntaa linja on sinulle, joka haluat polttaa rasvaa, mutta edetä rauhassa ja aloittaa ensin pelkällä ruokavaliolla. Mikäli liikunta ja ravinnosta huolehtiminen on sinulle täysin uutta, tai on tuottanut sinulle aiemmin hankaluuksia, tämä linja sopii sinulle mainiosti. Tässä linjassa ei siis ole treeniohjelmia.

 

-Vauhdita rasvanpolttoa!

 

-Käynnistä rasvanpoltto uudelleen!

 

-Polta rasvaa pysyvästi!

 

-Voit noudattaa myös ilman liikuntaa!

 

Valmennus sisältää:

-Ruokavaliot

-Treeniohjelmat + tekniikkavideot

-Valmennusfoorumin jossa valmentajien tuki 24/7

-Viikkovideot

-Vahava keittokirjan

-Vahava ravintoainemuuntimen

-Facebook-ryhmä