Rasvanpoltto -valmennus

Rasvanpoltto -valmennus

47,00 

  • Kuntoilija - Naiset
  • Ilman liikuntaa - Naiset
  • Kotitreeni - Naiset
  • Tavoitteellinen - Naiset
  • Kuntoilija - Miehet
  • Ilman liikuntaa - Miehet
  • Kotitreeni - Miehet
  • Tavoitteellinen - Miehet
Poista

Rasvanpoltto-valmennus

Voita aloittaa valmennuksen heti!

Kesto 6 viikkoa.

 

Tämä valmennus on sinulle, jolle ei ole ongelmaa huolehtia ruuan valmistuksesta ja ateriarytmistä. Mikäli sinua kiinnostaa vain ja ainoastaan tulosten saaminen, valitse tämä. Vahavan painonhallinta valmennusten tuoteperheen jokainen muu tuote ratkaisee jonkun ongelman. Makean himo, riittävistä ruokailukerroista huolehtiminen, herkuttelun tarve ym. voivat olla syitä miksi painonhallinta projektit epäonnistuvat. Näihin ongelmiin on tehty tuotteet, jotta jokaisella olisi mahdollisuus polttaa rasvaa. Kuitenkin ratkottaessa ongelmia, joudutaan aina poikkeamaan ns. optimaalisesta. Tämä valmennus ei sitä tee, vaan kaikki mitä ohjelma sisältää, tähtää vain ja ainoastaan mahdollisimman tehokkaaseen rasvanpolttoon. Tehtäessä optimaalisesti, ei homman tarvitse olla silti tylsää. Saat käyttöösi Vahavan ravintoainemuuntimen, sekä reseptikirjan joilla voit varioida syömistä sadoilla eri variaatioilla. Jos kova tulos on se mitä haet, liity NYT!

 

Miten valitset linjan?

Tavoitteellinen treenaaja linja on niille, ketkä kokevat treenaavansa kovaa ja tavoitteet on lihaksen ja kropan muokkaamisessa. Linja sisältää 3- ja 4-jakoiset Advance treeniohjelmat laadukkailla tekniikkavideoilla. Mikäli sinulla on jokin treeniohjelma jo itselläsi jonka noudattamista haluat jatkaa, ota myös siinä tapauksessa tämä linja.

Kuntoilija linja on niille, jotka harrastavat liikuntaa muttei ehkä ihan niin tosissaan. Linja sisältää 3- ja 4-jakoiset Basic treeniohjelmat laadukkailla tekniikkavideoilla. Mikäli sinulla on jokin treeniohjelma jo itselläsi jonka noudattamista haluat jatkaa, ota myös siinä tapauksessa tämä linja.

Kotitreeni linja sisältää yli kolmekymmentä eri tasoista treeniä kotiin tai ulos tekniikkavideoineen. Voit valita treenejä oman tasosi mukaan ja siirtyä haastavampiin kun kehityt. Treenit ovat haasteluontoisia, joten ne ovat erittäin hauskoja tehdä ja nostavat sopivasti sykettä rasvanpolton tukemiseksi. Kaikki tarvittavat välineet löytyvät kotoasi. Voit suorittaa treenit myös lenkkeilemällä, tai jollain muulla sykettä nostavalla harjoittelulla mikäli sellainen on enemmän sinun juttu.

Ilman liikuntaa linja on sinulle, joka haluat edetä rauhassa ja aloittaa ensin pelkällä ruokavaliolla. Mikäli liikunta ja ravinnosta huolehtiminen on sinulle täysin uutta, tai on tuottanut sinulle aiemmin hankaluuksia, tämä linja sopii sinulle mainiosti. Tässä linjassa ei siis ole treeniohjelmia.

 

-Tee kovaa tulosta!

-Polta rasvaa pysyvästi!

-Voit noudattaa myös ilman liikuntaa!

 

Valmennus sisältää:

-Ruokavaliot

-Treeniohjelmat + tekniikkavideot

-Valmennusfoorumin jossa valmentajien tuki 24/7

-Viikkovideot

-Vahava ravintoainemuuntimen

-Vahava keittokirjan

-Facebook-ryhmä