fbpx
0

Ei tuotteita ostoskorissa

Raavas

6 viikkoa kestävä valmennus miehille

Startti 15.2.2021

49,00 

Varasto loppu

Raavas

Tuoteinfo

Osuuko jokin näistä?

Kokoajan väsyttää? Makuuhuone tai mikään muukaan ei kiinnosta? Rasvaa kertyy kroppaan?  Hartiat tippuu keskivartaloon? Masentaa?

 

Tämä valmennus on kaikille, joista tuntuu että pitäis alkaa tekemään jotain!

Ihmisen kroppa on luotu liikkumaan. Tänä päivänä on mahdollista kuitenkin elää siten, että fyysinen aktiivisuus jää lähes nollaan. Kun siihen yhdistetään ikä ja huonot elintavat, on ongelmia jossain kohtaa luvassa.

Huono kunto, huonot unet ja stressi on suoraa yhteydessä testosteroni tasoihin. Kun ajan myötä ongelmia alkaa ilmetä varsinkin kun ikää tulee, alkaa elämänlaatu huonontua päivä päivältä. Valtaosa valitettavasti hyväksyy tilanteen hiljaa ja ajattelee että näin tässä nyt vaan käy, mutta se on täysin väärä luulo. Oikeanlaisella treenillä ja ravinnolla pystyt vaikuttamaan näihin asioihin suoraa ja tehokkaasti.

RAAVAS on valmennus jossa lähdetään nostamaan keskivartaloon kertynyt massa takaisin hartioihin. Rasvaa hävitetään kropasta ja yleiskunto nostetaan. Aseina tähän käytetään kuntosaliharjoittelua, kotiruokaa ja lenkkeilyä. Salitreenit voi suorittaa myös autotallissa mikäli tankoa ja vähän käsipainoja löytyy. Taustaa harjoittelusta ei tavitse ennestään olla, koska linja on valittavissa oman lähtötilanteen mukaan. Voit olla joko entinen kovaa treenaaja jolla homma on vain jäänyt, tai täysin nollasta lähtevä joka ei ole salilla koskaan käynytkään.

Salitreenit ovat erittäin perinteistä perusliikkeillä tehtävää voimaharjoittelua. Se antaa parhaan vasteen lihaksille ja hormoni toiminnalle. Liikepankin videoista opit todella helposti oikeat suoritustekniikat ja pääset nopeasti hommaan kiinni. Kun opit liikkeiden ja lihasten aktivoinnin perusteet, saat loistavan pohjan jatkaa treenaamista valmennuksen jälkeenkin vaikka koko loppuelämän. Rasvanpolttoa ja yleiskunnon nostoa tuetaan treenin jälkeisillä lyhyillä sykkeennostoilla, sekä ihan perus lenkkeilyllä. Näissä toimii loistavasti myös talvisaikaan hiihto, tai mikä tahansa muu sykettä nostava harrastus.

Treeni osion noudattamisesta tekee erityisen helpon ja mielekkään joka viikko päivittyvä treenikalenteri. Sieltä näet viikon suunnitelman montako salitreeniä ja montako lenkkiä.

Ravintopuolella voit valita juuri itsellesi sopivan tavan toteuttaa ruokavaliota. Ruokia ei tarvitse punnita, mutta sekin vaihtoehto on annettu mikäli joku kokee sen itselle mielekkääksi. Treeniä ja rasvanpolttoa tukee kaikista parhaiten ihan tavallinen kotiruoka, kun käytettävät ravintoaineet valitaan oikein. Syömistä ei tarvitse sitoa kelloon, tai kuskata Tupperwaaraa peräkontti täynnä jotta tuloksia saisi. Kun sen oppii, se on loppujen lopuksi todella rentoa ja vapaata. Ulkona saa syödä ja kaikesta ei tarvitse luopua. Liikkuva työ, tai pitkät päivät mikroaaltouunin ulottumattomissa ei ole ongelmia. Valmennuksen sisältämällä ravintoainemuuntimella voit varioida aterioiden koostamista lähes loputtomiin

 

Valmennus sisältää:

  • 6 VIIKKOA VALMENNUSTA
  • TRAINDA-VALMENNUSYMPÄRISTÖN
  • START JA BACK ON TRACK LINJAT
  • TREENIKALENTERI
  • RUOKAVALIOT (MYÖS MAIDOTON, KASVIS JA GLUTEENITON)
  • KYSYMYS/VASTAUS -FOORUMIN
  • VAHAVA RUOKA-AINELASKURI™
  • AKTIIVINEN FACEBOOK-RYHMÄ
  • TÄYDELLISET TEKNIIKKAVIDEOT
Lue lisää valmennuksesta