fbpx
0

Ei tuotteita ostoskorissa

Osapaasto

Maailman helpoin tapa polttaa rasvaa ja täydellinen ensiaskel painonhallintaan. Sopii erityisesti sinulle, jolla ylipainoa on runsaasti tai olet epäonnistunut perinteisemmillä ohjelmilla.

47,00 

Osapaasto

Tuoteinfo

Osapaasto rasvanpoltto-valmennus. 
Voit aloittaa valmennuksen heti! Kesto 6 viikkoa.

Osapaasto on käytännössä maailman helpoin tapa pudottaa painoa olemassa olevista keinoista ja on siksi täydellinen ensiaskel painonhallinnan kanssa kamppaileville. Sen hienous on siinä, ettei ruokailutottumuksista yritetä muuttaa liian montaa asiaa kerralla. Voit elää ja syödä niin vapaasti kuin vain mahdollista siten, että edelleen tapahtuu rasvan palamista. Vaikka osapaasto antaa paljon vapauksia, opettaa se silti ruuan valmistusta ja aterioiden rytmitystä. Nämä ovat erittäin tärkeitä asioita kestävän painonhallinnan kannalta. Lisäksi saat valtavan määrän tietoa videoiden muodossa viikoittain, joissa sinulle opetetaan kattava perustietous painonhallinnasta ja ravinnosta. Koko homma perustuu aikaikkunaan jossa päivän kalorit nautitaan. Ruuat koostuu perus terveellisistä aineksista, mutta kohtuullinen määrä herkuttelua onnistuu myös. Saat ruokavalioiden lisäksi myös keittokirjan, jossa keittiömestari Marko Isokallio opastaa sinua valmistamaan ravintolatasoisia pää- ja jälkiruokia kotona. Nauti ruuasta ja kesästä pudottaen samalla painoa. Varaa paikkasi NYT!

Miten valitset linjan?

Salitreeni linja sisältää 3- ja 4-jakoiset treeniohjelmat laadukkailla tekniikkavideoilla. Mikäli jo harrastat, tai haluat nyt aloittaa kuntosalilla käynnin, valitse tämä linja. Jos sinulla on treeniohjelma jo itselläsi, valitse myös siinä tapauksessa tämä. Kotitreeni linja sisältää yli kolmekymmentä eri tasoista treeniä kotiin tai ulos. Voit valita treenejä oman tasosi mukaan ja siirtyä haastavampiin kun kehityt. Treenit ovat haasteluontoisia, joten ne ovat erittäin hauskoja tehdä ja nostavat sopivasti sykettä rasvanpolton tukemiseksi. Kaikki tarvittavat välineet löytyvät kotoasi. Ilman liikuntaa linja on sinulle, joka haluat edetä rauhassa ja aloittaa ensin pelkällä ruokavaliolla. Mikäli liikunta ja ravinnosta huolehtiminen on sinulle täysin uutta, tai on tuottanut sinulle aiemmin hankaluuksia, tämä linja sopii sinulle mainiosti. Tämä linja ei siis sisällä treeniohjelmia.

-Syö ruokia joista pidät

-Ei tarvitse huolehtia useasta ateriasta päivässä

-Voit sopivasti herkutella

-Voit noudattaa myös ilman liikuntaa

-Sopii siis täydellisesti myös kesään!

Valmennus sisältää:

6 viikkoa valmennusta

Et saa ainoastaan ohjelmia, vaan olet nimenomaan valmennuksessa. Foorumin kautta voit pitää yhteyttä valmentajiin 24/7, mikäli mitä tahansa ongelmia ilmenee. (katso alempaa sarakkeesta Valmennusfoorumi). Vastauksen saat muutamassa tunnissa vuoden jokaisena päivänä.

Treeniohjelmat

Voit valita viikon treenimäärän juuri omaan arkeesi sopivaksi. Kuntosaliohjelmissa työn määrä per treeni on huomioitu treenijaossa, joten tulosta saat varmasti jokaisella jaolla. Kotitreeniohjelmissa valittavissasi on harjoituksia oman tasosi mukaan. Voit aloittaa helpommista ja siirtyä haastavampiin kun kunto nousee!

Tekniikkavideot

Tekniikkapankkia voidaan pitää Vahavan valmennusten sieluna. Jokaisesta kuntosaliohjelman liikkeestä löytyy oma video, jossa tekniikka opetetaan sinulle perusteellisesti. Tekniikkavideot eivät ainoastaan opeta miten liike tehdään oikein, vaan koska jokaisen kropan välitykset ovat hieman erilaiset, ne opettavat miten juuri SINUN kannattaa liike tehdä. Lisäksi opit tärkeimmän, eli MIKSI asiat tehdään niin kuin ne tehdään. Miksi jalat asetetaan mihin ne asetetaan, tai miksi liikkeen pituus on mikä se on. Asiat on helpompi tehdä oikein, kun ymmärtää syyn niiden takana. Nämä asiat erottaa Vahavan materiaalin kaikista muista. Myös kaikkiin kotitreeniohjelman liikkeisiin on videot joista pystyt tarkistamaan oikean suoritustekniikan.

Ruokavaliot

Ruokavalioon liittyvä sisältö on Vahavan valmennuksissa ylivoimaisesti alan kattavin. Perusruokavalion tueksi löytyy työkaluja, jotka tekevät suunnitelman noudattamisesta niin helppoa, ettei edes dieetatessa syömisestä tule tylsää. Ruoka-ainelaskuri™ (katso alempaa sarakkeesta Ruoka-ainelaskuri) mahdollistaa loputtoman varioinnin aterioiden koostamisessa. Laskurin avulla löydät kerrankin todella paljon vaihtoehtoja myös erityisruokavalion noudattamiseen esim. maidoton, kasvis tai gluteeniton. Keittokirjasta (katso alempaa sarakkeesta Keittiömestari Marko Isokallion reseptejä”) saat reseptejä maukkaiden arkiaterioiden valmistamisen lisäksi myös herkutteluun. Voit valmistaa vaikka pannareita pysyen edelleen suunnitelmassa.

Valmennusfoorumin jossa valmentajien tuki 24/7

Foorumi tekee tuotteesta nimenomaan valmennuksen. Foorumin kautta voit olla yhteydessä valmentajiin 24/7 ja saat vastauksen mihin tahansa ongelmaan muutaman tunnin viiveellä, vaikka jouluaattona. Jos joku liike esim. tuottaa ongelmia, tai jotain välinettä ei saliltasi löydy, ohjeistetaan sille tilanteeseesi sopiva korvaaja. Jos ruokavalion ateriarytmi tms. ei sovellu omaan arkeesi, katsotaan yhdessä sopivampi. Mikä tahansa ongelma tuleekin, ratkaisu löytyy varmasti.

Viikkovideot

Valmentajien viikkovideot pitävät sinut ajan tasalla valmennuksen kulusta. Saat tietoa mikä on missäkin kohtaa tärkeää ja ohjeistusta miten jatkaa valmennuksen jälkeen.

Vahava Ruoka-ainelaskuri

Ruoka-ainelaskuri™ on Vahavan itse kehittämä täysin uniikki työkalu monipuoliseen syömiseen, jollaista et muualta löydä. Laskuri sisältää ruokavalioon merkatuille tuotteille satoja eri vaihtoehtoja ja laskee suoraan oikeat määrät. Yhdistelemällä näitä, voit luoda erilaisia ateriakokonaisuuksia käytännössä loputtomasti. Samoja ruokia ei siis todellakaan tarvitse syödä koko ajan, vaikka dieettaisit. Enää ei myöskään perheessä tarvitse olla erikseen ”minun ruuat ja muiden ruuat”, koska vain mielikuvitus on rajana mitä kaikkea tämän työkalun avulla voit valmistaa.

Keittiömestari Marko Isokallion reseptejä

Useimmat ongelmat ruokavalion noudattamisessa liittyvät syömisen yksipuolisuuteen, tylsistymiseen ja asetelmaan, jossa on aina ”minun ruuat ja muiden ruuat”. Kukaan meistä, ei edes huippu-urheilija, syö pelkällä yhdellä lapulla vuosia poikkeamatta siitä koskaan. Vahavan reseptikirjat on tehty työkaluksi siihen, että järkevää syömistä voisi toteuttaa loppuelämän. Keittokirjasta löydät ohjeita maukkaisiin arkiruokiin sekä herkutteluun. Vaikka noudatat ruokavaliota ja vaikka dieettaisit, ei sinun tarvitse olla ulkona perheen, tai ystäväpiirin yhteisistä ruokailuista. Voit valmistaa hauskoja ruokia, jotka maistuvat varmasti myös muille. Ravintoaineet aterioissa on suunniteltu siten, että pysyt edelleen suunnitelmassa.

Facebook-ryhmä

Facebook-ryhmä tekee valmennuksesta yhteisön. Siellä valmennuksessa olevat voivat jakaa fiiliksiä, treeniklippejä, ruokavinkkejä ym. Sieltä saa varmasti motivaatiota, jos joskus tossu painaa. Kun samaa tavoitetta kohti menee samojen arkisten haasteiden keskellä iso joukko muitakin ihmisiä, ruokkii se myös omaa tekemistä. Facen kautta löytää varmasti seuraa myös salille tai lenkille, mikäli yksin puurtaminen puuduttaa.

MEILLÄ VOIT MAKSAA MYÖS: