fbpx
0

Ei tuotteita ostoskorissa

Maksimivoima treeniohjelma

Maksimivoima treeniohjelma miehille ja naisille

Tämä ohjelma tähtää uusiin ykkös- ja sarjaennätyksiin penkkipunnerruksessa, kyykyssä, maastavedossa ja pystypunnerruksessa. Ohjelmassa treenataan koko kroppaa.

Voit aloittaa ohjelman heti!
Kesto 8 viikkoa.

44,00 

Maksimivoima treeniohjelma

Tuoteinfo

Tämä ohjelma tähtää uusiin ykkös- sekä sarjaennätyksiin penkkipunnerruksessa, kyykyssä, maastavedossa ja pystypunnerruksessa. Ohjelma sisältää progression. Alussa otetaan aloitusmaksimit ja niistä lasketaan prosentit joka viikko. Tämä ohjelma sopii loistavasti Vahavan voimatasoja kasvattavan treeniohjelman jatkoksi, tai muuten henkilölle, jolla on vankka pohja treenaamisesta. Tämä ohjelma ei sovellu aloittelijalle.

Ohjelma rakentuu neljän yllä mainitun perusliikkeen ympärille. Näitä liikkeitä viedään progressiivisesti eteenpäin viikoittain muuttuvilla prosenteilla. Apuliikkeet tukevat voiman ja lihaksen kehittymistä. Ohjelmassa treenataan koko kroppaa, vaikka päätarkoitus on uudet ennätykset progressioliikkeissä. Kyseessä ei siis ole varsinainen voimanosto-ohjelma, vaan enemmän perus salitreenaajalle suunniteltu voimavalmennus, jossa myös pienempiä lihaksia, kuten hauiksia, olkapäitä jne. treenataan myös erikseen. Progressioliikkeitä tuetaan eristävillä liikkeillä, jotta sivutuotteena saadaan lihaksen kasvua. Lihaksen poikkipinta-alan kasvu mahdollistaa suuremman voimantuoton yhdessä hermoston optimoinnin kanssa.

 

  • Valmennus sisältää 3- ja 4- jakoiset ohjelmat
  • Välineiksi riittää perus kuntosalin varustus.
  • Ohjelma ei sisällä ruokavalioa.
  • Ohjelman kesto on kahdeksan viikkoa.
  • Materiaalit pysyvät näkyvillä yhdeksän viikkoa siltä varalta, että satut vaikka sairastumaan ohjelman aikana.
  • Ohjelma sopii kaikille, jotka haluavat nostaa uusia ennätyksiä.
  • Ohjelma sisältää täydelliset tekniikkavideot jokaiseen liikkeeseen.
  • Ohjelma ei ole pelkkä mailiin lähetettävä paperilappu. Ohjelma toimii Trainda- verkkovalmennusalustalla, joka kulkee kätevästi mukanasi puhelimessa. Sinun on todella helppo tarkistaa suoritustekniikoita vaikka treenin lomassa.
  • Ohjelman valmentaja Vertti Harjuniemi

Maksimivoima treeniohjelma

Arvostelut

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Maksimivoima treeniohjelma”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *