fbpx

LEGION

LEGION ON 10 VIIKKOA KESTÄVÄ VALMENNUS MIEHILLE.

Vielä ehdit mukaan! Valmennus sulkeutuu 24.1.2021

99,00 

Varasto loppu

LEGION

Tuoteinfo

Kehitä lihasta, kasvata voimatasoja ja polta rasvaa! Saat käyttöösi alan laadukkaimmat ja kattavimmat opastukset treeniin sekä ravintoon, joten valmennus sopii loistavasti niin aloittelijalle, kuin pidempään treenanneelle.

Alkava tammikuun valmennusjakso tarjoaa mahdollisuuden hypätä mukaan Legioonaan. Luvassa on suoraviivaista ja kovaa perusliikkeillä treenaamista päätähtäimenä sarjapainojen nostaminen. Riittävän suuri mekaaninen kuormitus on tärkein yksittäinen lihaksen kehittymiseen vaikuttava tekijä. Tästä syystä tämän huomioiminen harjoittelussa on erittäin tärkeää. Legion valmennuksesta tekeekin täysin poikkeuksellisen sen sisään rakennettu progressio kuormien lisäämiseen. Se pakottaa kehittymään niin vasta-alkajat kuin pidempään treenanneet. Liittymällä valmennuksen ennakkostarttiin, saat rakennettua loistavan pohjan ennen tammikuuta.

Legion on valmennus, jossa voit olla mukana ympäri vuoden. Tämä on poikkeuksellinen
valmennus siinä mielessä, että sen harjoituksissa on suunnitelmallisuus ja jatkuvuus. Mitä tehdään tällä hetkellä, korjaa hedelmää siitä mitä on tehty aikaisemmin ja valmistaa edelleen tulevaan. Näin harjoittelussa on jatkumo, joka pitäisi löytyä jokaisesta lajista missä eteenpäin halutaan. Näin myös tulosta on mahdollista tehdä vuodesta toiseen.

Valmennus sisältää kolme eri teemaa vuodessa, jolloin jokaista osa-aluetta kehitetään, mikä on kehittymisen kannalta erittäin tärkeää. Tammikuun valmennuksen keskiössä on sarjapainojen nostaminen.

Kyse on nimenomaan VALMENNUKSESTA, jossa tekemistä voidaan säätää ja muokata etenemisen, sekä omien tavoitteiden mukaan. Koko valmennustalo Vahavan pää-prioriteetti on tehdä tuloksia jotka pysyy. Se vaatii uuden elämäntavan muodostumista ja tätä tukemaan onkin panostettu sisällössä valtavasti. Valmennus sopii iästä, tavoitteista tai lähtökohdista riippumatta kaikille. Liity mukaan ja tulokset puhukoon puolestaan.

Lue lisää valmennuksesta

LEGION

Arvostelut

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “LEGION”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *