Legion – Summer Shred

Legion – Summer Shred

99,00 

Ostaessasi nyt saat kaupanpäälle #fightclubvahava -valmennuksen!

Poikkeustilan vuoksi valmennuksen materiaalit ovat näkyvillä 12 viikkoa poikkeustilan päättymisen jälkeen, jotta ehdit varmasti tekemään kaikki valmennuksen salitreenit. 

Legion on 10 viikkoa kestävä valmennus miehille, jossa kehität lihasta, kasvatat voimatasoja ja poltat rasvaa. Saat käyttöösi alan laadukkaimmat ja kattavimmat opastukset treeniin sekä ravintoon, joten valmennus sopii loistavasti myös aloittelijalle.

Alkava valmennusjakso tarjoaa mahdollisuuden hypätä mukaan Legioonaan. Luvassa on suoraviivaista ja kovaa perusliikkeillä treenaamista hieman korotetulla volumella. Tämä tukee yhdessä ruokavalion kanssa loistavasti lihaksen kehittämistä ja samaan aikaan mahdollisen rasvan polttamista. Linjoja valmennuksessa on erilaisia, jotenvoit myös halutessasi painottaa näistä jompaakumpaa.

Legion on valmennus, jossa voit olla mukana ympäri vuoden. Tämä on poikkeuksellinen
valmennus siinä mielessä, että sen harjoituksissa on suunnitelmallisuus ja jatkuvuus. Mitä tehdään tällä hetkellä, korjaa hedelmää siitä mitä on tehty aikaisemmin ja valmistaa edelleen tulevaan. Näin harjoittelussa on jatkumo, joka pitäisi löytyä jokaisesta lajista missä eteenpäin halutaan. Näin myös tulosta on mahdollista tehdä vuodesta toiseen.

Valmennus sisältää kolme eri teemaa vuodessa, jolloin jokaista osa-aluetta kehitetään, mikä on kehittymisen kannalta erittäin tärkeää.

Kyse on nimenomaan VALMENNUKSESTA, jossa tekemistä voidaan säätää ja muokata etenemisen, sekä omien tavoitteiden mukaan. Koko valmennustalo Vahavan pää-prioriteetti on tehdä tuloksia jotka pysyy. Se vaatii uuden elämäntavan muodostumista ja tätä tukemaan onkin panostettu sisällössä valtavasti. Valmennus sopii iästä, tavoitteista tai lähtökohdista riippumatta kaikille. Liity mukaan ja tulokset puhukoon puolestaan.

Valmennus sisältää:

#fightclubvahava -valmennuksen

– 10 viikkoa valmennusta!

– Trainda-valmennusympäristön, jossa kaikki tieto kulkee kätevästi mukanasi

– 3-, 4- ja 5-jakoiset treeniohjelmat salille

– Power Cardio™ -harjoitukset salille

– Vahava Ruoka-ainelaskuri™

– Kolme eri linjaa (shred, gains, gains & endurance)

– Ruokavaliot (myös maidoton ja gluteeniton)

– Kysymys/vastaus -foorumin jossa voit olla valmentajiin jatkuvasti yhteydessä

– Aktiivinen Facebook-ryhmä, jossa voi jakaa fiiliksiä muiden treenaajien kanssa

– Mahdollisuus valmentajan tapaamisiin (erillinen korvaus)

– Täydelliset tekniikkavideot

– Kaikki lisämateriaali, mikä ilmenee tarpeelliseksi. Valmennus kehittyy jatkuvasti ja uusia elementtejä tuodaan valmennettavien tarpeiden mukaan.

-VAHAVA keittokirja