fbpx

Legion Summer Refuel

LEGION SUMMER REFUEL ON 12 VIIKKOA KESTÄVÄ VALMENNUS MIEHILLE.

Vielä ehdit mukaan!

99,00 

Legion Summer Refuel

Tuoteinfo

Kehitä lihasta, kasvata voimatasoja ja polta rasvaa!

Saat käyttöösi alan laadukkaimmat ja kattavimmat opastukset treeniin sekä ravintoon, joten valmennus sopii loistavasti niin aloittelijalle, kuin pidempään treenanneelle.

Alkava valmennusjakso tarjoaa mahdollisuuden hypätä mukaan Legioonaan. Luvassa on suoraviivaista ja kovaa perusliikkeillä treenaamista päätähtäimenä lihaksen kasvatus ja rasvanpoltto.

”Pyri lisäämään kuormaa tai toistoja aina kun siltä tuntuu” -ohje kehittää tiettyyn pisteeseen. Jos kuitenkin tuloksia halutaan vuodesta toiseen, pitäisi ohjelman viedä harjoittelijaa eteenpäin ”mutu tuntuman” sijaan. Legion valmennuksesta tekeekin uniikin sen sisään rakennettu progressio. Ohjelma elää viikottain siten, että se pakottaa kehittymään niin vasta-alkajat kuin pidempään treenanneet.

LEGION on täysin poikkeuksellinen valmennus siinä mielessä, että sen harjoituksissa on suunnitelmallisuus ja jatkuvuus. Mitä tehdään tällä hetkellä, korjaa hedelmää siitä mitä on tehty aikaisemmin ja valmistaa edelleen tulevaan. Tästä syystä myös tulokset valmennuksessa ovat poikkeuksellisen kovia. Harjoittelussa on jatkumo, joka pitäisi löytyä jokaisesta lajista missä eteenpäin halutaan. Näin tulosta on mahdollista tehdä vuodesta toiseen.

Valmennus sisältää kolme eri teemaa vuodessa, jolloin jokaista osa-aluetta kehitetään, mikä on kehittymisen kannalta erittäin tärkeää. Alkavan valmennuksen keskiössä on nouseva volume, eli työmäärää kasvatetaan progressiivisesti. Kaikki jotka sen läpi menee, kehittyy. Siitä voidaan antaa takuu.

Kyse on nimenomaan VALMENNUKSESTA, jossa tekemistä voidaan säätää ja muokata etenemisen, sekä omien tavoitteiden mukaan. Koko valmennustalo Vahavan pää-prioriteetti on tehdä tuloksia jotka pysyy. Se vaatii uuden elämäntavan muodostumista ja tätä tukemaan onkin panostettu sisällössä valtavasti. Valmennus sopii iästä, tavoitteista tai lähtökohdista riippumatta kaikille. Liity mukaan ja tulokset puhukoon puolestaan.

Lue lisää valmennuksesta

Legion Summer Refuel

Arvostelut

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Legion Summer Refuel”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *