Keto Rasvanpoltto -valmennus

Keto Rasvanpoltto -valmennus

47,00 

  • Salitreeni - Naiset
  • Ilman liikuntaa - Naiset
  • Kotitreeni - Naiset
  • Ilman liikuntaa - Miehet
  • Kotitreeni - Miehet
  • Salitreeni - Miehet
Poista

Keto Rasvanpoltto-valmennus

 

Voita aloittaa valmennuksen heti! Kesto 6 viikkoa.

Kaipaatko tuloksia nopeasti? Oletko perso makealle? Onko sinulla helposti nälkä? Kiinnostaako rasvanpoltto? Jos joku näistä osu, KETO on sinulle täydellinen valmennus!

Ketogeenisessä ruokavaliossa rasvanpoltto perustuu vähäiseen hiilihydraattien saantiin. Oikein suunnitellussa valmennuksessa energia saadaan rasvasta ja proteiinista oikeassa suhteessa, jolloin kehoon saadaan tehokkaasti rasvaa polttava tila.

Ketoosiin perustuvan rasvanpolton ongelma on ollut suppea valikoima syötävissä ravintoaineissa. Tätä ongelmaa ei enää ole, sillä tähän rasvanpolttovalmennukseen on rakennettu oma KETO-ravintoainemuunnin! Voit siis kasata aterioista satoja eri variaatioita muuntimesta löytyvillä vaihtoehdoilla. Tämä helpompaa ei rasvanpolttoruokavalion noudattaminen enää voi olla!

Sisältö kokonaisuudessaan on varmasti kattavin ja laadukkain rasvanpolttovalmennus mitä rahalla voit saada. Tutustu alta ja aloita tuloksien tekeminen NYT!

 

Miten valitset linjan?

Salitreeni linja sisältää miehille ja naisille omat 3- tai 4-jakoiset treeniohjelmat. Ohjelman tueksi saat käyttöösi Vahavan markkinoiden parhaan liikepankin, josta opit tekniikat jokaiseen liikkeeseen. Näillä ohjelmilla ylläpidät, tai kehität lihaksia tehokkaasti samalla kun poltat rasvaa.

Kotitreeni linja sisältää yli kolmekymmentä eri tasoista treeniä kotiin tai ulos tekniikkavideoineen. Voit valita treenejä oman tasosi mukaan ja siirtyä haastavampiin kun kehityt. Treenit ovat haasteluontoisia, joten ne ovat erittäin hauskoja tehdä ja nostavat sopivasti sykettä rasvanpolton tukemiseksi. Kaikki tarvittavat välineet löytyvät kotoasi. Valitse tämä linja myös siinä tapauksessa, mikäli sinulla on jokin oma sykettä nostava harrastus esim. lenkkeily, pallopelit tms.

Ilman liikuntaa linja on sinulle, joka haluat polttaa rasvaa, mutta edetä rauhassa ja aloittaa ensin pelkällä ruokavaliolla. Mikäli liikunta ja ravinnosta huolehtiminen on sinulle täysin uutta, tai on tuottanut sinulle aiemmin hankaluuksia, tämä linja sopii sinulle mainiosti. Tässä linjassa ei siis ole treeniohjelmia.

 

-Tee tulosta nopeasti!

 

-Selätä makeanhimo!

 

-Et kärsi nälästä!

 

-Polta rasvaa pysyvästi!

 

-Voit noudattaa myös ilman liikuntaa!

 

Valmennus sisältää:

-Ruokavaliot

-Treeniohjelmat + tekniikkavideot

-Valmennusfoorumin jossa valmentajien tuki 24/7

-Viikkovideot

-Vahava KETO-ravintoainemuuntimen

-Facebook-ryhmä