fbpx

Keto Rasvanpoltto -valmennus

Kaipaatko tuloksia nopeasti? KETO perustuu matalahiilihydraattiseen ruokavalioon ja on todella tehokas keino polttaa rasvaa, sekä hallita nälkää ja makeanhimoa.

47,00 

Poista

Keto Rasvanpoltto -valmennus

Tuoteinfo

Voit aloittaa valmennuksen heti! Kesto 6 viikkoa.

Kaipaatko tuloksia nopeasti? Oletko perso makealle? Onko sinulla helposti nälkä? Kiinnostaako rasvanpoltto? Jos joku näistä osu, KETO on sinulle täydellinen valmennus!

Ketogeenisessä ruokavaliossa rasvanpoltto perustuu vähäiseen hiilihydraattien saantiin. Oikein suunnitellussa valmennuksessa energia saadaan rasvasta ja proteiinista oikeassa suhteessa, jolloin kehoon saadaan tehokkaasti rasvaa polttava tila.

Ketoosiin perustuvan rasvanpolton ongelma on ollut suppea valikoima syötävissä ravintoaineissa. Tätä ongelmaa ei enää ole, sillä tähän rasvanpolttovalmennukseen on rakennettu oma KETO-ravintoainemuunnin! Voit siis kasata aterioista satoja eri variaatioita muuntimesta löytyvillä vaihtoehdoilla. Tämä helpompaa ei rasvanpolttoruokavalion noudattaminen enää voi olla!

Sisältö kokonaisuudessaan on varmasti kattavin ja laadukkain rasvanpolttovalmennus mitä rahalla voit saada. Tutustu alta ja aloita tuloksien tekeminen NYT!

 

Miten valitset linjan?

Salitreeni linja sisältää miehille ja naisille omat 3- tai 4-jakoiset treeniohjelmat. Ohjelman tueksi saat käyttöösi Vahavan markkinoiden parhaan liikepankin, josta opit tekniikat jokaiseen liikkeeseen. Näillä ohjelmilla ylläpidät, tai kehität lihaksia tehokkaasti samalla kun poltat rasvaa.

Kotitreeni linja sisältää yli kolmekymmentä eri tasoista treeniä kotiin tai ulos tekniikkavideoineen. Voit valita treenejä oman tasosi mukaan ja siirtyä haastavampiin kun kehityt. Treenit ovat haasteluontoisia, joten ne ovat erittäin hauskoja tehdä ja nostavat sopivasti sykettä rasvanpolton tukemiseksi. Kaikki tarvittavat välineet löytyvät kotoasi. Valitse tämä linja myös siinä tapauksessa, mikäli sinulla on jokin oma sykettä nostava harrastus esim. lenkkeily, pallopelit tms.

Ilman liikuntaa linja on sinulle, joka haluat polttaa rasvaa, mutta edetä rauhassa ja aloittaa ensin pelkällä ruokavaliolla. Mikäli liikunta ja ravinnosta huolehtiminen on sinulle täysin uutta, tai on tuottanut sinulle aiemmin hankaluuksia, tämä linja sopii sinulle mainiosti. Tässä linjassa ei siis ole treeniohjelmia.

 

-Tee tulosta nopeasti!

-Selätä makeanhimo!

-Et kärsi nälästä!

-Polta rasvaa pysyvästi!

-Voit noudattaa myös ilman liikuntaa!

Valmennus sisältää:

6 viikkoa valmennusta

Et saa ainoastaan ohjelmia, vaan olet nimenomaan valmennuksessa. Foorumin kautta voit pitää yhteyttä valmentajiin 24/7, mikäli mitä tahansa ongelmia ilmenee. (katso alempaa sarakkeesta Valmennusfoorumi). Vastauksen saat muutamassa tunnissa vuoden jokaisena päivänä.

Treeniohjelmat

Voit valita viikon treenimäärän juuri omaan arkeesi sopivaksi. Kuntosaliohjelmissa työn määrä per treeni on huomioitu treenijaossa, joten tulosta saat varmasti jokaisella jaolla. Kotitreeniohjelmissa valittavissasi on harjoituksia oman tasosi mukaan. Voit aloittaa helpommista ja siirtyä haastavampiin kun kunto nousee!

Tekniikkavideot

Tekniikkapankkia voidaan pitää Vahavan valmennusten sieluna. Jokaisesta kuntosaliohjelman liikkeestä löytyy oma video, jossa tekniikka opetetaan sinulle perusteellisesti. Tekniikkavideot eivät ainoastaan opeta miten liike tehdään oikein, vaan koska jokaisen kropan välitykset ovat hieman erilaiset, ne opettavat miten juuri SINUN kannattaa liike tehdä. Lisäksi opit tärkeimmän, eli MIKSI asiat tehdään niin kuin ne tehdään. Miksi jalat asetetaan mihin ne asetetaan, tai miksi liikkeen pituus on mikä se on. Asiat on helpompi tehdä oikein, kun ymmärtää syyn niiden takana. Nämä asiat erottaa Vahavan materiaalin kaikista muista. Myös kaikkiin kotitreeniohjelman liikkeisiin on videot joista pystyt tarkistamaan oikean suoritustekniikan.

Ruokavaliot

Ruokavalioon liittyvä sisältö on Vahavan valmennuksissa erittäin kattava. Perusruokavalion tueksi löytyy työkaluja, jotka tekevät suunnitelman noudattamisesta niin helppoa, ettei edes dieetatessa syömisestä tule tylsää. Ruoka-ainelaskuri™ (katso alempaa sarakkeesta Keto Ruoka-ainelaskuri) mahdollistaa loputtoman varioinnin aterioiden koostamisessa. Laskurin avulla löydät kerrankin todella paljon vaihtoehtoja Keto-ruokavalion noudattamiseen.

Valmennusfoorumin jossa valmentajien tuki 24/7

Foorumi tekee tuotteesta nimenomaan valmennuksen. Foorumin kautta voit olla yhteydessä valmentajiin 24/7 ja saat vastauksen mihin tahansa ongelmaan muutaman tunnin viiveellä, vaikka jouluaattona. Jos joku liike esim. tuottaa ongelmia, tai jotain välinettä ei saliltasi löydy, ohjeistetaan sille tilanteeseesi sopiva korvaaja. Jos ruokavalion ateriarytmi tms. ei sovellu omaan arkeesi, katsotaan yhdessä sopivampi. Mikä tahansa ongelma tuleekin, ratkaisu löytyy varmasti.

Viikkovideot

Valmentajien viikkovideot pitävät sinut ajan tasalla valmennuksen kulusta. Saat tietoa mikä on missäkin kohtaa tärkeää ja ohjeistusta miten jatkaa valmennuksen jälkeen.

Vahava KETO Ruoka-ainelaskuri

KETO Ruoka-ainelaskuri™ on Vahavan itse kehittämä täysin uniikki työkalu monipuoliseen syömiseen, jollaista et muualta löydä. Laskuri sisältää ruokavalioon merkatuille tuotteille valtavasti eri vaihtoehtoja ja laskee suoraan oikeat määrät. Yhdistelemällä näitä, voit luoda erilaisia ateriakokonaisuuksia käytännössä loputtomasti. Samoja ruokia ei siis todellakaan tarvitse syödä koko ajan, vaikka noudatat Keto-ruokavaliota.

Facebook-ryhmä

Facebook-ryhmä tekee valmennuksesta yhteisön. Siellä valmennuksessa olevat voivat jakaa fiiliksiä, treeniklippejä, ruokavinkkejä ym. Sieltä saa varmasti motivaatiota, jos joskus tossu painaa. Kun samaa tavoitetta kohti menee samojen arkisten haasteiden keskellä iso joukko muitakin ihmisiä, ruokkii se myös omaa tekemistä. Facen kautta löytää varmasti seuraa myös salille tai lenkille, mikäli yksin puurtaminen puuduttaa.

Keto Rasvanpoltto -valmennus

Arvostelut

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Keto Rasvanpoltto -valmennus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

MEILLÄ VOIT MAKSAA MYÖS: