fbpx

FTC

FTC ON MONIPUOLINEN TOIMINNALLISEN HARJOITTELUN VALMENNUS!

Aloita valmennus vaikka heti! Mukaan voit liittyä milloin vain!

49,00 59,00 

Poista

FTC

Tuoteinfo

FTC on toiminnallisen harjoittelun valmennus, joka sopii niin miehille, kuin naisille!

Harjoitukset ovat hauskoja, mutta haastavia, eikä kahta samanlaista treeniä ole! Harjoitukset kehittävät kestävyyttä, lihasvoimaa ja kehonhallintaa. Valmennus sopii loistavasti myös oheisharjoitteluksi parantamaan lihaskuntoa, sekä rasvanpolttoon. Jos olet valmis haastamaan itsesi, liity mukaan!

 

Valmentaja

Moi! Minun nimeni on Pauliina Räisänen ja olen suunnitellut FTC valmennuksen kaikille, jotka haluavat haastaa itseään monipuolisesti. Olen kansainväliselläkin tasolla kilpaileva crossfit urheilija ja omaan menestyksekkään kilpaurheilutaustan myös fitneksestä ja yleisurheilusta. Ammatiltani olen fysioterapeutti, joten omaan erittäin laajan tietotaidon ihmisen fysiologiasta ja liikkumisesta.

 

FTC - Easy Start

Valmennus sopii kaikille, jotka kokevat että ”pitäisi alkaa tekemään jotain”. Tässä valmennuksessa ei välttämättä tarvitse olla treenitaustaa. Iän, liikkumattomuuden ja yleisen passiivisuuden myötä ihminen menettää kehon liikkuvuuden ja -hallinnan. Kun kehossa ei ole myöskään voimaa, tekee kaikkien näiden yhdistelmä sen, ettei omalla painolla päästä enää kyykystä ylös. FTC Easy Start on suunniteltu palauttamaan nämä ominaisuudet. Liikkuvuutesi paranee, hapenottokyky nousee ja kehostasi tulee yleisesti vahvempi. Saat täysin uudenlaista virtaa arkeesi ja mikäli innostuit treenaamisesta, niin olet valmis siirtymään haastavampaan harjoitteluun.

Valmennuksen kesto on 6 viikkoa ja treenejä on viikossa 3. Tarvitset vain käsipainot, kahvakuulia, soutulaitteen, steppilauta tms. ja levypainoja. Voit tehdä harjoituksia ihan missä tahansa, vaikka kotona.

 

FTC - Advanced

Toiminnallisen harjoittelun valmennus sopii kaikille, jotka haluavat uutta haastetta perinteiseen kuntosaliharjoitteluun ja oppia uusia taitoja. Tämä valmennus sopii erinomaisesti myös niille, jotka ovat kiinnostuneet crossfitistä. Taustaksi riittää perustietämys kuntosaliharjoittelusta. Valmennuksessa kasvatetaan voimaa progressiivisesti etenevillä perusliikkeillä. Kehonpainolla tehdään räjähtävyyttä ja cardiolaitteilla, sekä toiminnallisella harjoittelulla kestävyyttä ja lihaskuntoa. Valmennuksen ohjelmointi pohjautuu suoraa omaan harjoitteluuni, mutta sisältää niin sanotut skaalaukset, eli voit valita haastavien liikkeiden suoritustavan oman tasosi mukaan.

Valmennuksen kesto on 8 viikkoa ja treenejä on viikossa 4-5. Tarvitset vain käsipainot, kahvakuulia, soutulaitteen, boksin, leuanveto- ja levytangon. Voit tehdä harjoituksia minkälaisella salilla tahansa tai vaikka hyvin varustellussa omassa autotallissa.

 

Sisältö

  • Liikepankki, josta näet kaikkien liikkeiden suoritustekniikat, sekä skaalaukset
  • Viikoittain vaihtuvat treeniohjelmat
  • Valmentajan viikkoviestit, joissa käydään läpi viikon treenejä
  • Facebook-ryhmä, jossa voi jakaa fiiliksiä ja saada tukea kanssatreenaajista, sekä voit kysyä valmentajalta, jos jokin asia askarruttaa
  • Trainda valmennusjärjestelmä, jossa kaikki tieto kulkee mukanasi mobiilisovelluksessa
  • Mahdollisuus valmentajan tapaamisiin ja ryhmätreeneihin (erillinen korvaus)

 

FTC

Arvostelut

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “FTC”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *