fbpx
0

Ei tuotteita ostoskorissa

#fightclubvahava2

19,90 

#fightclubvahava2

Tuoteinfo

Kun liityt valmennukseen ennen 1.12.2019 pääset ilmaiseksi joulukussa alkavaan Superstart- valmennukseen, joka valmistaa sinua kohti 6.1.2020 alkavaa Iron Legion Wsm Edition -valmennusta.

6.1.2020 Alkava valmennusjakso tarjoaa mahdollisuuden hypätä mukaan Legioonaan. WSM edition on kymmenen viikon valmennus, jossa pääteemana on voimatasojen nostaminen ja sitä kautta suuremmat sarjapainot. Kyseessä ei ole voimanosto valmennus, vaan tähtäin on aina lihaksen ja halutessa suorituskyvyn kehittäminen. Voimatasojen ajoittainen nostaminen on tärkeää, jotta päästään suurempaan mekaaniseen rasitukseen. Tämä on lihaksen kasvun kannalta erittäin tärkeä tekijä. Poikkeuksellisen tulevasta valmennuksesta tekee yhteistyö 2x maailman vahvimman miehen kanssa. Jouko Ahola tuo omat salitreenin salat ensimmäistä kertaa kaikkien saataville. Ohjelma rakentuu suoraviivaisen ja kovan isoihin perusliikkeisiin perustuvan harjoitteluun ympärille.

Iron Legion on valmennus, jossa voit olla mukana ympäri vuoden. Tämä on poikkeuksellinen
valmennus siinä mielessä, että sen harjoituksissa on suunnitelmallisuus ja jatkuvuus. Mitä tehdään tällä hetkellä, korjaa hedelmää siitä mitä on tehty aikaisemmin ja valmistaa edelleen tulevaan. Näin harjoittelussa on jatkumo, joka pitäisi löytyä jokaisesta lajista missä eteenpäin halutaan.

Valmennus sisältää kolme eri teemaa vuodessa, jolloin jokaista osa-aluetta kehitetään, mikä on kehittymisen kannalta erittäin tärkeää.

Kyse on nimenomaan VALMENNUKSESTA, jossa tekemistä voidaan säätää ja muokata etenemisen, sekä omien tavoitteiden mukaan. Koko valmennustalo Vahavan pää-prioriteetti on tehdä tuloksia jotka pysyy. Se vaatii uuden elämäntavan muodostumista ja tätä tukemaan onkin panostettu sisällössä valtavasti. Valmennus sopii iästä, tavoitteista tai lähtökohdista riippumatta kaikille. Liity mukaan ja tulokset puhukoon puolestaan.

Valmennus sisältää:

– 10 viikkoa valmennusta!

– Trainda-valmennusympäristön, jossa kaikki tieto kulkee kätevästi mukanasi

– 3-, 4- ja 5-jakoiset treeniohjelmat salille

– Power Cardio™ -harjoitukset salille

– Vahava Ruoka-ainelaskuri™

– Kolme eri linjaa (shred, gains, gains & endurance)

– Ruokavaliot (myös maidoton ja gluteeniton)

– Kysymys/vastaus -foorumin jossa voit olla valmentajiin jatkuvasti yhteydessä

– Aktiivinen Facebook-ryhmä, jossa voi jakaa fiiliksiä muiden treenaajien kanssa

– Mahdollisuus valmentajan tapaamisiin (erillinen korvaus)

– Täydelliset tekniikkavideot

– Kaikki lisämateriaali, mikä ilmenee tarpeelliseksi. Valmennus kehittyy jatkuvasti ja uusia elementtejä tuodaan valmennettavien tarpeiden mukaan.

-VAHAVA keittokirja