#fightclubvahava

#fightclubvahava

19,90 

Fight Club on poikkeustilaan rakennettu treeniyhteisö, joka tarjoaa haasteita niin lihaskunnon kuin aerobisen kunnon ylläpitämiseen ja kehittämiseen rajoitetuissa treeniolosuhteissa. Jos et siis pääse salille, Fight Clubista löydät ohjeet toteuttaa harjoittelua ilman kuntosalin varusteita! Treenejä on viikossa viisi ja ne vaihtuvat joka viikko. Ne on rakennettu siten, että kovakuntoisimmatkin joutuvat haastamaan itseä. Raskaimmat liikkeet on kuitenkin skaalattavissa kevyempiin versioihin siten, että aloittelevammatkin pystyvät suorittamaan treenit hyvin. Valmennus sopii siis ihan kaikille! Kyse ei ole pelkistä olohuoneen lattialla suoritettavista lantionnostoista, vaan treenit ovat haasteita ja niitä suoritetaan myös ulkona. Tule testaamaan jotain täysin uutta! Pidät näin fyysisen kulttuurin hengissä ja ravitset myös omaa psyykettä pitämällä edelleen omasta kondiksesta huolta! Saat ohjelmat neljäksi viikoksi ja mikäli poikkeustila jatkuu, tehdään lisää!

SISÄLTÄÄ:

-Kolme erilaista joka viikko vaihtuvaa treenihaastetta. Treenit koostuvat lihaskuntoliikkeistä ja aerobisesta. Treeneissä kilpaillaan aikaa vastaan, tai pyritään kiipeämään mahdollisimman korkeaan toistomäärään tietyssä ajassa. Osa tehdään ulkona, osa sisällä. Kahta samanlaista treeniä ei tule, joten pääset jatkuvasti haastamaan itseäsi uusilla tavoilla!

-Kaksi erilaista joka viikko vaihtuvaa lihaskuntoharjoitetta. Näillä treeneillä pidämme huolta että hankittu lihas pysyy kropassa. Punnerruksia, kyykkyjä jne. sekä todella tehokkaita keskivartalo treenejä joilla coresi on varmasti entistä vahvempi kun taas palaat salille. Näitä voit suorittaa hienosti kotona.

-Aktiivisen Facebook-ryhmän jossa voi jakaa fiiliksiä ja treeniklippejä!

-Liikepankin josta voit tarkistaa videoilta suoritustekniikat ja liikkeiden kevennykset