#fightclubvahava

#fightclubvahava

19,90 

LIITY NYT! TREENIT VOIT ALOITTAA JO TÄNÄÄN!

Fight Club on poikkeustilaan rakennettu treeniyhteisö, joka tarjoaa haasteita niin lihaskunnon kuin aerobisen kunnon ylläpitämiseen ja kehittämiseen rajoitetuissa treeniolosuhteissa. Jos et siis pääse salille, Fight Clubista löydät ohjeet toteuttaa harjoittelua ilman kuntosalin varusteita! Treenejä on viikossa viisi ja ne vaihtuvat joka viikko. Ne on rakennettu siten, että kovakuntoisimmatkin joutuvat haastamaan itseä. Raskaimmat liikkeet on kuitenkin skaalattavissa kevyempiin versioihin siten, että aloittelevammatkin pystyvät suorittamaan treenit hyvin. Valmennus sopii siis ihan kaikille! Kyse ei ole pelkistä olohuoneen lattialla suoritettavista lantionnostoista, vaan treenit ovat haasteita ja niitä suoritetaan myös ulkona. Tule testaamaan jotain täysin uutta! Pidät näin fyysisen kulttuurin hengissä ja ravitset myös omaa psyykettä pitämällä edelleen omasta kondiksesta huolta! Kesto neljä viikkoa.

SISÄLTÄÄ:

-Neljä viikkoa treeniohjelmia, jotka ovat näkyvissä viisi viikkoa valmennuksen aktivoinnista.

-Kolme erilaista joka viikko vaihtuvaa treenihaastetta. Treenit koostuvat lihaskuntoliikkeistä ja aerobisesta. Treeneissä kilpaillaan aikaa vastaan, tai pyritään kiipeämään mahdollisimman korkeaan toistomäärään tietyssä ajassa. Osa tehdään ulkona, osa sisällä. Kahta samanlaista treeniä ei tule, joten pääset jatkuvasti haastamaan itseäsi uusilla tavoilla!

-Kaksi erilaista joka viikko vaihtuvaa lihaskuntoharjoitetta. Näillä treeneillä pidämme huolta että hankittu lihas pysyy kropassa. Punnerruksia, kyykkyjä jne. sekä todella tehokkaita keskivartalo treenejä joilla coresi on varmasti entistä vahvempi kun taas palaat salille. Näitä voit suorittaa hienosti kotona.

-Aktiivisen Facebook-ryhmän jossa voi jakaa fiiliksiä ja treeniklippejä!

-Liikepankin josta voit tarkistaa videoilta suoritustekniikat ja liikkeiden kevennykset

 

Huikea ilmapiiri, laadukkaat ja täsmälliset ohjeet ja jos ilmaantuu kysyttävää apua saa nopeasti ja eritoten huikeat valmentajat, kiitos Perttu, Vertti ja Pauliina🙏👊 parasta paskaa mihin pieni ihminen voi rahansa tunkea ja todellakin saa rahalleen vastinetta!

Kasper Pietikäinen

 

Oon käynyt läpi monta eri valmennusta niin netissä kuin yksilöitynä ja tämä on ensimmäinen mikä oikeasti toimii allekirjoittaneella.

-Ossi Rantanen

 

Suosittelisin Vahavaa sen vuoksi, koska en keksi mitään, miten tätä valmennusta voisi enää parammaksi saada 👍 silti te siinä joka kerta onnistutte! 😊 Positiivinen ja reilu meininki iso plussa!

-Niina

 

Valmennus on riittävän haastava, mutta sen voi säätää omalle tavoitteelle ja elämäntilanteeseen sopivaksi. Iloinen, rento ja kannustava. Jos haluaa treenata tavoitteellisesti ihan mahtavassa yhteisössä, niin tämä on juuri se valmennus.

– Marketta Flink

 

Ihan huippu valmennus! Monipuolinen ja innostava. Toimii!

– Henna

 

Aivan loistavaa tekemisen meininkiä ja täysin erilaista valmennusta mitä olen nähnyt/kuullut.

Huumoria löytyy rutosti, mikä antaa iloa näinä synkkinä aikoina treeneihin. Lisää tämmöistä.

– Antti Hirvonen

 

Kaikille sopiva ja kannustava valmennus. Ensiluokkaiset ohojeet!

– Marika

 

Mahtava yhteisö. Ammattitaitoiset valmentajat, jotka aktiivisesti seuraavat valmennettavien kehitystä. Nopea palaute. Tulokselliset treenit puhuvat puolesta.

– Jani Hakala