fbpx
0

Ei tuotteita ostoskorissa

Bikini Refuel + 6.4. valmennus

Nyt saat Refuelin + 6.4. alkavan valmennuksen yhteishintaan!

79,90 

Varasto loppu

Bikini Refuel + 6.4. valmennus

Tuoteinfo

Tässä valmennuksessa treenaat Bikini Fitness -ammattiurheilija ja -valmentaja Marietta Kiianlinnan oppien mukaan. Näillä uniikeilla treeni- ja ravinto ohjelmilla saavutat bikinivartalon – olit sitten aloittelija tai jo kokenut treenaaja.

Ei kitudieettejä ja itsensä rääkkäämistä – tekemällä ja priorisoimalla oikeita asioita tavoitteistasi tulee totta!

Onko tavoitteesi jokin seuraavista?

  • kehittää ja muokata kehostasi unelmiesi bikinikroppa,
  • kiristellä ylimääräisiä kiloja pois,
  • oppia nauttimaan tekemisestä ja saada tästä tyylistä elämäntapa,
  • oppia syömään monipuolisesti ja tarpeeksi tavoitteisiin nähden,
  • parantaa voimantuottoa ja suorituskykyä,
  • kisata tulevaisuudessa bikini fitnessissä.

Jos vastasit johonkin kyllä, valmennus on sinulle.

BIKINI like a pro – valmennuksessa pääset käyttämään metodeja, joilla olen itse saavuttanut unelmieni bikini kropan. IFBB Elite Pro Bikini Fitness ammattilaisena sekä kaksinkertaisena Suomenmestarina tiedän miten se tehdään taustasta riippumatta. Laadukkaat ja helpot ravinto-ohjeet, nousujohteisen kehittävän harjoittelun periaatteet sekä valmentajan jatkuva tuki ovat valmennuksen tärkeimmät tekijät. Olit sitten aloittelija tai jo kokeneempi treenaaja näillä tekijöillä  saavutat  unelmiesi vartalon.

Kiinteä, esteettinen ja lihaksikas bikini kroppa rakentuu viiden elementin tasapainosta : ruoka, treeni, yhteisö, palautuminen ja asenne. Kaikki lähtee asenteesta ja siihen pystymme myös vaikuttamaan, mutta harva tietää miten. Asenteen avaimet saat myös käyttöösi valmennuksessa. Motivaatiosi kasvaa onnistumisten kautta joita tulet kokemaan päivittäin, kun ylität itsesi viikoittain etenevän ohjelman kanssa sekä pääset mukaan motivoivaan ja kannustavaan treeniyhteisöön. Itse olen tukenasi koko valmennuksen ajan.

Valmennuksen startti tapahtuu kolme kertaa vuodessa, joten voit olla valmennuksessa mukana ympäri vuoden kehittäen fysiikkaa upeammaksi.

Treeneissä tehdään perusliikkeitä ja käytetään erilaisia metodeja sekä kehitetään juuri niitä kohtia, joilla saavutat upean X-mallisen kropan. Ohjelma vaihtuu kaksi kertaa 10 viikon jakson aikana.

Saat laadukkaan ruokavalion monipuolisin ohjeineen, jonka valitset omien tavotteidesi mukaisesti.

Kyse on nimenomaan VALMENNUKSESTA,  jossa tekemistä säädetään oman etenemisen ja omien tavoitteiden mukaan. Koko valmennustalo VAHAVAN pääprioriteetti on tehdä tuloksia, jotka pysyy. Se vaatii uuden elämäntavan muodostumista ja tätä tukemaan onkin panostettu sisällössä valtavasti.