fbpx

Bikini Ennakkostart 2022

BIKINI – LIKE A PRO ON 10 VIIKON VALMENNUSKOKONAISUUS NAISILLE!

”Saavuta unelmiesi Bikinikroppa.”

TAMMIKUUN VALMENNUKSEN ENNAKKOSTARTTI 15.11!

LUNASTA PAIKKA JO NYT JA SAAT 8 VIIKON REFUEL -VALMENNUKSEN KAUPANPÄÄLLE!

99,00 

Bikini Ennakkostart 2022

Tuoteinfo

Bikini Like a Pro valmennuksessa treenaat Bikini Fitness Ammattiurheilija ja -valmentaja Marietta Kiianlinnan oppien mukaan.

Näillä uniikeilla treeni- ja ravinto-ohjelmilla saavutat oman unelma bikinivartalon - olipa lähtötilanteesi mikä tahansa.

Ruokavaliot on tehty painoluokkien ja kolmen eri linjan mukaan. Linjat mahdollistaa sen, että saavutat tavoitteesi olipa se sitten

  • Pudottaa painoa
  • Kiinteytyä
  • Kasvattaa lihasta
  • Parantaa suorituskykyä

Tämän lisäksi pystyt aina keskustelemaan valmentajasi kanssa foorumilla, jotta valmennusta saadaan hiottua SINUN arkeen sopivaksi.

Ei kitudieettejä tai itsensä rääkkäämistä - priorisoimalla ja tekemällä oikeita asioita, voit olla varma, että tavoitteestasi tulee totta.

KENELLE ? Haluat sitten

  • kehittää ja muokata kehostasi unelmiesi bikinikropan,
  • kiristellä ylimääräisiä kiloja pois (kiinteytyä),
  • oppia nauttimaan treenaamisesta ja löytää itsellesi terveellisempi elämäntapa,
  • oppia syömään monipuolisesti ja tarpeeksi omiin tavoitteisiisi nähden,
  • parantaa voimantuottoa ja suorituskykyä,
  • treenata ja syödä niin kuin bikini fitness urheilija?

Jos vastasit johonkin tai useampaan kohtaan kyllä, Bikini Like a Pro -valmennus on täydellinen valinta sinulle.

IFBB Elite Pro Bikini Fitness ammattilaisena sekä kaksinkertaisena Suomenmestarina tiedän miten saavutat oman unelmien bikini kroppasi taustasta riippumatta.

Nousujohteinen ja kehittävä harjoittelu, laadukkaat ravinto-ohjeet sekä valmentajan tuki on valmennuksen tärkeimmät tekijät.

Unelmakropan saavuttaminen vaatii myös paljon muuta kuin vain ravintoa ja kovia treenejä, nimittäin motivaatio ja oma asenne vaikuttaa miten suoriudut. Viikkoviesteissä motivoin sinua joka viikko eteenpäin ja autan pitämään katseen pallossa. Motivaatiosi kasvaa onnistumisten kautta päivittäin, kun ylität itsesi viikottain etenevän ohjelman kanssa ja pääset osaksi motivoivaan ja kannustavaan yhteisöön.

Jos olet tyytyväinen valmennukseen tämän 10 viikon jälkeen, voit jatkaa valmennusta seuraavalle jaksolle, koska valmennus pyörii ympäri vuoden. Tämä mahdollistaa sen, että voit jatkaa kehitystäsi ammattilaisen opissa.

Treenit koostuu perusliikkeistä ja valmennuksessa pääset käyttämään erilaisia treeni tekniikoita / metodeja. Treeneissä kehitetään erityisesti niitä kohtia, joilla saavutat upean X-mallisen kropan.. Tämän 10 viikon jakson aikana ohjelma vaihtuu kaksi kertaa.

Valmennus tapahtuu verkossa, joten voit harjoitella missä tahansa. Kaikki materiaali kulkee matkassa mukana Traindan-valmennusalustalla.

Ravinto

Saat valmennuksessa laadukkaat ravinto-ohjeet ja ruokavalion, jonka valitset oman tavoitteen mukaan. Opetan sinulle miten nautit arkiruoasta ja miten saat pysyviä muutoksia.

Kyse on nimenomaan VALMENNUKSESTA, jossa tekemistä voidaan säätää oman etenemisen ja tavoitteiden mukaan. Valmennustalo VAHAVAN prioriteetti on tehdä tuloksia, jotka pysyy. Tämä vaatii uuden elämäntavan muodostamista ja tätä tukemaan on panostettu sisällössä valtavasti.

Lue lisää valmennuksesta

Bikini Ennakkostart 2022

Arvostelut

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bikini Ennakkostart 2022”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *