fbpx
0

Ei tuotteita ostoskorissa

B STRONG

B STRONG ON 10 VIIKKOA KESTÄVÄ VALMENNUS NAISILLE.

Vielä ehdit mukaan! Valmennus sulkeutuu 24.1.2021

99,00 

Varasto loppu

B STRONG

Tuoteinfo

Kehitä lihasta, polta rasvaa ja muokkaa itsellesi naisellinen ja treenattu kroppa! Saat käyttöösi alan laadukkaimmat ja kattavimmat opastukset treeniin sekä ravintoon, joten valmennus sopii loistavasti niin aloittelijalle kuin kokeneemmalle treenaajalle.

Naisille, jotka haluavat tuloksia!

B strong sisältää kolme eri teemaa vuodessa. Valmennus on erittäin kokonaisvaltaista ja pääteemoina ovat aina kropan muokkaus lihasta ja voimaa kehittämällä, sekä suorituskyvyn nosto. Lisäksi tietysti rasvanpoltto mikäli on tarvetta. Pääteemoja painotetaan jokaisella jaksolla hieman eri tavalla, jolloin jokainen osa-alue kehittyy varmasti ja tuloksia saadaan vuodesta toiseen. Tammikuun valmennuksen keskiössä on sarjapainojen nosto. Lihaksen kehittäminen vaatii riittävää mekaanista kuormitusta, joten tämä teema on erittäin tärkeä jos tuloksia halutaan. Treenit koostuvat suoraviivaisesta perusliikkeillä harjoittelusta, jonka sisään on rakennettu progressio. Rasvanpolttoa ja suorituskyvyn nostoa tuetaan lisäksi sykkeennostoilla. Valmennus sisältää kolme erilaista linjaa joista voit valita parhaiten omiin tavoitteisiisi sopivan. Hyödyntämällä ennakkostartin saat rakennettua loistavan pohjan ennen tammikuuta!

B strong on valmennus, jossa voit olla mukana ympäri vuoden. Tämä on poikkeuksellinen valmennus siinä mielessä, että ohjelmoinnissa on syvennytty nimenomaan naisen ominaisuuksiin harjoittelijana, sekä painotetaan lihaksia naisellisen estetiikan mukaan. Lisäksi harjoittelussa on suunnitelmallisuus ja jatkuvuus. Mitä tehdään tällä hetkellä, korjaa hedelmää siitä mitä on tehty aikaisemmin ja valmistaa edelleen tulevaan. Näin harjoittelussa on jatkumo, joka pitäisi löytyä jokaisesta lajista missä eteenpäin halutaan. Näin tulosta voidaan tehdä vuodesta toiseen.

Kyse on nimenomaan VALMENNUKSESTA, jossa tekemistä voidaan säätää ja muokata etenemisen, sekä omien tavoitteiden mukaan. Koko valmennustalo Vahavan pää- prioriteetti on tehdä tuloksia jotka pysyy. Se vaatii uuden elämäntavan muodostumista ja tätä tukemaan onkin panostettu sisällössä valtavasti. Valmennus sopii iästä, tavoitteista tai lähtökohdista riippumatta kaikille. Liity mukaan ja tulokset puhukoon puolestaan.

Lue lisää valmennuksesta

B STRONG

Arvostelut

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “B STRONG”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *