fbpx
0

Ei tuotteita ostoskorissa

B Strong Summer Refuel + Syksy

B Strong Summer Refuel + syksyn valmennus yhteishintaan 79.90€!! (ovh 198€) yhteensä 22 viikkoa valmennusta vain 79.90€ hintaan!

Vain jäsenille!

79,90 

B Strong Summer Refuel + Syksy

Tuoteinfo

Kehittymisessä kaikki perustuu jatkuvuuteen. Tuleva kesä + syksy on valmennuksen kannalta aivan äärimmäisen tärkeitä jatkoja, koska ne liittyvät toisiin. Syksyllä lähdetään voimakauteen, jonka tarkoitus on nostaa sekä sarjapainot, että ykköset uusiin lukemiin. Niistä korjataan sitten seuraava vuosi hedelmää, kun päästää korotetuilla voimatasoilla perus treeniin. Sitä edeltävä 12 viikkoa kestävä Summer Refuel alkaa jo valmistamaan meitä tuohon jaksoon.

Sekä kesän, että syksyn teemana pysyy myös kropan muokkaus ja rasvanpoltto mikäli tarvetta, painotus vaan muuttuu voimantuottoa tukevaksi. Ei siis ole kyse voimanostosta tms:)

 

Lisäksi kesä on monilla se, millon homma vähän lopahtaa helposti. Tähän on keksitty ratkasu ja valmennukseen liitetään kesän ajalle 80/20 -linja. Voit siis elellä vknloput rennommin, säilyttäen silti kondiksen, tai jopa parantaen sitä. Voit myös halutessasi unohtaa koko ruokavalion kesäksi jos otat sen suhteen mielummin täysin rennosti. Pääasia, että treenit jatkuu! sillon et hukkaa työtä jonka oot kevään aikana tehny ja saat luotua kunnon pohjan syksyyn.

Lunasta siis paketti ja jatketaan hommia!