fbpx

B Strong Summer Refuel

B STRONG ON 12 VIIKKOA KESTÄVÄ VALMENNUS NAISILLE.

Treenit koko kesäksi!

Vielä ehdit mukaan!

99,00 

B Strong Summer Refuel

Tuoteinfo

Kehitä lihasta, polta rasvaa ja muokkaa itsellesi naisellinen ja treenattu kroppa!

Saat käyttöösi alan laadukkaimmat ja kattavimmat opastukset treeniin sekä ravintoon, joten valmennus sopii loistavasti niin aloittelijalle kuin kokeneemmalle treenaajalle.

Naisille, jotka haluavat tuloksia!

Alkavan valmennuksen keskiössä on lihaksen kehittäminen ja rasvanpoltto. Treenit koostuvat suoraviivaisesta perusliikkeillä harjoittelusta, jonka sisään on rakennettu progressio. Rasvanpolttoa ja suorituskyvyn nostoa tuetaan lisäksi sykkeennostoilla.

”Pyri lisäämään kuormaa tai toistoja aina kun siltä tuntuu” -ohje kehittää tiettyyn pisteeseen. Jos kuitenkin tuloksia halutaan vuodesta toiseen, pitäisi ohjelman viedä harjoittelijaa eteenpäin ”mutu tuntuman” sijaan.

B Strong valmennuksesta tekeekin uniikin sen sisään rakennettu progressio. Ohjelma elää viikottain siten, että se pakottaa kehittymään niin vasta-alkajat kuin pidempään treenanneet

Tämä valmennus on täysin poikkeuksellinen siinä mielessä, että sen harjoituksissa on suunnitelmallisuus ja jatkuvuus. Mitä tehdään tällä hetkellä, korjaa hedelmää siitä mitä on tehty aikaisemmin ja valmistaa edelleen tulevaan. Tästä syystä myös tulokset valmennuksessa ovat poikkeuksellisen kovia. Harjoittelussa on jatkumo, joka pitäisi löytyä jokaisesta lajista missä eteenpäin halutaan. Näin tulosta on mahdollista tehdä vuodesta toiseen.

B strong sisältää kolme eri teemaa vuodessa. Valmennus on erittäin kokonaisvaltaista ja pääteemoina ovat aina kropan muokkaus lihasta ja voimaa kehittämällä, sekä suorituskyvyn nosto. Lisäksi tietysti rasvanpoltto mikäli on tarvetta. Pääteemoja painotetaan jokaisella jaksolla hieman eri tavalla, jolloin jokainen osa-alue kehittyy varmasti ja tuloksia saadaan vuodesta toiseen.

Valmennus sisältää kolme erilaista linjaa joista voit valita parhaiten omiin tavoitteisiisi sopivan.

B strong on valmennus, jossa voit olla mukana ympäri vuoden. Tämä on poikkeuksellinen valmennus myös siinä mielessä, että ohjelmoinnissa on syvennytty nimenomaan naisen ominaisuuksiin harjoittelijana, sekä painotetaan lihaksia naisellisen estetiikan mukaan.

Kyse on nimenomaan VALMENNUKSESTA, jossa tekemistä voidaan säätää ja muokata etenemisen, sekä omien tavoitteiden mukaan. Koko valmennustalo Vahavan pää-  prioriteetti on tehdä tuloksia jotka pysyy. Se vaatii uuden elämäntavan muodostumista ja tätä tukemaan onkin panostettu sisällössä valtavasti. Valmennus sopii iästä, tavoitteista tai lähtökohdista riippumatta kaikille. Liity mukaan ja tulokset puhukoon puolestaan.

Lue lisää valmennuksesta

B Strong Summer Refuel

Arvostelut

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “B Strong Summer Refuel”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *