fbpx

B Strong Ennakkostart 2022

B Strong on 10 viikkoa kestävä valmennus naisille.

Tammikuun valmennuksen ennakkostartti 15.11! Lunasta paikka jo nyt ja saat 8 viikon Refuel -valmennuksen kaupanpäälle!

Kehitä lihasta, polta rasvaa ja muokkaa itsellesi naisellinen ja treenattu kroppa! Saat käyttöösi alan laadukkaimmat ja kattavimmat opastukset treeniin sekä ravintoon, joten valmennus sopii loistavasti niin aloittelijalle kuin kokeneemmalle treenaajalle.

99,00 

B Strong Ennakkostart 2022

Tuoteinfo

Naisille, jotka haluavat tuloksia!

Alkava valmennusjakso pitää sisällään suoraviivaista ja kovaa perusliikkeillä treenaamista. Päätähtäimenä on maksimaalisen tehokas kropan muokkaus kehittämällä lihasta ja polttamalla rasvaa. Tällä jaksolla käytetään myös muutamaa tarkkaan valittua erikoistekniikkaa tehostamaan treeniä. Valmennus on erittäin kokonaisvaltaista ja myös suorituskyvyn nostoon panostetaan, koska mitä tehokkaampi harjoittelija, sitä enemmän kehitystä. Mikäli vain sitoudut noudattamaan suunnitelmaa, me annetaan sulle 100% tulos takuu.

B Strong sisältää kolme pääteemaa vuodessa. Painotusta jaksojen välillä vaihdellaan, jotta jokainen osa-alue kehittyy varmasti ja tuloksia saadaan näin vuodesta toiseen. Tässä on myös syy miksi niin moni treenaaja on pysynyt valmennuksessa mukana sen perustamisesta lähtien. Tulevan startin keskiössä on lihaksen kehittäminen ja kaikille halukkaille myös rasvanpoltto. Linjoja valmennuksen sisällä on kolme, joista voit valita omiin tavoitteisiin parhaiten sopivamman.

B Strong valmennuksesta tekee täysin poikkeuksellisen verrattuna mihinkään muuhun sen sisään rakennettu progressio. Se tavallaan ”pakottaa” kehittymään niin vasta-alkajat, kuin pidempään treenanneet. Ohjelmointi elää ja vie sinua eteenpäin viikko viikolta ja muutama tarkkaan valittu kovennuskeino varmistaa, että annat lihaksen kehittymiselle maksimaalisen ärsykkeen.

B strong on valmennus, jossa voit olla mukana ympäri vuoden. Tämä on poikkeuksellinen valmennus siinä mielessä, että ohjelmoinnissa on syvennytty nimenomaan naisen ominaisuuksiin harjoittelijana, sekä painotetaan lihaksia naisellisen estetiikan mukaan. Lisäksi harjoittelussa on suunnitelmallisuus ja jatkuvuus. Mitä tehdään tällä hetkellä, korjaa hedelmää siitä mitä on tehty aikaisemmin ja valmistaa edelleen tulevaan. Näin harjoittelussa on jatkumo, joka pitäisi löytyä jokaisesta lajista missä eteenpäin halutaan. Näin tulosta voidaan tehdä vuodesta toiseen.

Kyse on nimenomaan VALMENNUKSESTA, jossa tekemistä voidaan säätää henkilökohtaisesti ja muokata etenemisen, sekä omien tavoitteiden mukaan. Koko valmennustalo Vahavan pää- prioriteetti on tehdä tuloksia jotka pysyy. Se vaatii uuden elämäntavan muodostumista ja tätä tukemaan onkin panostettu sisällössä valtavasti. Valmennus sopii iästä, tavoitteista tai lähtökohdista riippumatta kaikille. Liity mukaan ja tulokset puhukoon puolestaan.

Valmennus sisältää:

 • 10 viikkoa valmennusta!
 • Trainda-valmennusympäristön, jossa kaikki tieto kulkee kätevästi mukanasi
 • 3 ja 4 jakoiset treeniohjelmat salille
 • Power Cardio™ -harjoitukset salille
 • Vahava Ruoka-ainelaskuri™
 • Kolme eri linjaa (balance, burn, strong)
 • Ruokavaliot (myös maidoton ja gluteeniton)
 • Kysymys/vastaus -foorumin jossa voit olla valmentajiin jatkuvasti yhteydessä
 • Aktiivinen Facebook-ryhmä, jossa voi jakaa fiiliksiä muiden treenaajien kanssa
 • Mahdollisuus valmentajan tapaamisiin (erillinen korvaus)
 • Täydelliset tekniikkavideot
 • Runsaasti extra materiaalia kehon hallintaan ja liikkuvuuden parantamiseen.
 • Cardio -Generaattorin, jossa satoja eri vaihtoehtoja sykkeennostoihin
 • VAHAVA keittokirja
 • Kaikki lisämateriaali, mikä ilmenee tarpeelliseksi. Valmennus kehittyy jatkuvasti ja uusia
  elementtejä tuodaan valmennettavien tarpeiden mukaan

 

Lue lisää valmennuksesta

B Strong Ennakkostart 2022

Arvostelut

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “B Strong Ennakkostart 2022”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *