B Strong

B Strong

99,00 

B Strong on 10 viikkoa kestävä valmennus naisille jonka voit aloittaa heti. Kehitä lihasta, polta rasvaa ja muokkaa itsellesi naisellinen ja treenattu kroppa! Saat käyttöösi alan laadukkaimmat ja kattavimmat opastukset treeniin sekä ravintoon, joten valmennus sopii loistavasti myös aloittelijalle.

Naisille, jotka haluaa enemmän.

Alkava valmennusjakso tarjoaa mahdollisuuden hypätä mukaan B strongiin. Valmennuksen keskiössä on treenipainojen ylöspäin vieminen. Tämä on erittäin tärkeässä roolissa harjoittelussa, koska lihaksen kehittäminen vaatii riittävän mekaanisen kuormituksen. Kun tällainen nosto ajoittain tehdään, pystytään harjoittelussa etenemään ja saamaan parempaa kehitystä. Harjoittelu on suoraviivaista perusliikkeisiin nojaavaa tekemistä. Tätä tuetaan eristävillä liikkeillä ja halutessa sykkeennostoilla, jolloin saadaan yhteen kaikki kropan muokkaukseen tarvittavat elementit.

B strong on valmennus, jossa voit olla mukana ympäri vuoden. Tämä on poikkeuksellinen valmennus siinä mielessä, että ohjelmoinnissa on syvennytty nimenomaan naisen ominaisuuksiin harjoittelijana, sekä painotetaan lihaksia naisellisen estetiikan mukaan. Lisäksi harjoittelussa on suunnitelmallisuus ja jatkuvuus. Mitä tehdään tällä hetkellä, korjaa hedelmää siitä mitä on tehty
aikaisemmin ja valmistaa edelleen tulevaan. Näin harjoittelussa on jatkumo, joka pitäisi löytyä jokaisesta lajista missä eteenpäin halutaan.

Valmennus sisältää kolme eri teemaa vuodessa, jolloin jokaista osa-aluetta kehitetään, mikä on kehittymisen kannalta erittäin tärkeää. 6.1.2020 Alkava valmennusjakso tarjoaa mahdollisuuden hypätä mukaan B strongiin. Valmennuksen keskiössä on treenipainojen ylöspäin vieminen. Tämä on erittäin tärkeässä roolissa harjoittelussa, koska lihaksen kehittäminen vaatii riittävän mekaanisen kuormituksen. Kun tällainen nosto ajoittain tehdään, pystytään harjoittelussa etenemään ja saamaan parempaa kehitystä. Harjoittelu on suoraviivaista perusliikkeisiin nojaavaa tekemistä. Tätä tuetaan eristävillä liikkeillä ja halutessa sykkeennostoilla, jolloin saadaan yhteen kaikki kropan muokkaukseen tarvittavat elementit.

Kyse on nimenomaan VALMENNUKSESTA, jossa tekemistä voidaan säätää ja muokata etenemisen, sekä omien tavoitteiden mukaan. Koko valmennustalo Vahavan pää-prioriteetti on tehdä tuloksia jotka pysyy. Se vaatii uuden elämäntavan muodostumista ja tätä tukemaan onkin panostettu sisällössä valtavasti. Valmennus sopii iästä, tavoitteista tai lähtökohdista riippumatta kaikille. Liity mukaan ja tulokset puhukoon puolestaan.

Valmennus sisältää:

– 10 viikkoa valmennusta!

– Trainda-valmennusympäristön, jossa kaikki tieto kulkee kätevästi mukanasi

– 3 ja 4 jakoiset treeniohjelmat salille

– Power Cardio™ -harjoitukset salille

– Vahava Ruoka-ainelaskuri™

– Kolme eri linjaa (balance, burn, strong)

– Ruokavaliot (myös maidoton ja gluteeniton)

– Kysymys/vastaus -foorumin jossa voit olla valmentajiin jatkuvasti yhteydessä

– Aktiivinen Facebook-ryhmä, jossa voi jakaa fiiliksiä muiden treenaajien kanssa

– Mahdollisuus valmentajan tapaamisiin (erillinen korvaus)

– Täydelliset tekniikkavideot

– Runsaasti extra materiaalia kehon hallintaan ja liikkuvuuden parantamiseen.

– Kaikki lisämateriaali, mikä ilmenee tarpeelliseksi. Valmennus kehittyy jatkuvasti ja uusia
elementtejä tuodaan valmennettavien tarpeiden mukaan.

-VAHAVA keittokirja