80/20 Ylläpitävä Rasvanpoltto -valmennus

80/20 Ylläpitävä Rasvanpoltto -valmennus

47,00 

  • Kuntoilija - Naiset
  • Tavoitteellinen - Naiset
  • Kuntoilija - Miehet
  • Tavoitteellinen - Miehet
Poista

80/20 Ylläpitävä Rasvanpoltto- valmennus

 

Voit aloittaa valmennuksen heti! Kesto 6 viikkoa.

Ylläpitävä rasvanpolttovalmennus, liity mukaan jos olet ollut jo mukana 80/20 rasvanpoltto -valmennuksessa!

80/20 Valmennuksessa ruokavalion toteuttaminen on olemassa olevista malleista mielestäni mukavin. Oikein tehtynä sillä voi kiristää kuntoa tehokkaasti, eläen silti osan viikosta ruokien suhteen rennosti. Olen tehnyt kisadieetinkin tällä systeemillä, eli kovaakin tulosta on mahdollista tehdä. Idea on elää tarkasti maanantaista lauantai päivään, ja syödä rennosti lauantai illasta sunnuntai iltaan. Eli 80% viikosta elellään tarkemmin, 20% otetaan rennommin. Monelle on mentaalisesti helppoa elää tarkemmin arkena, varsinkin jos tietää että viikonloppuna voi vähän herkutella. Silti arkisyömisenkään ei tarvitse olla tylsää tässä valmennuksessa. Saat käyttöösi Vahava Ravintoainemuuntimen, jolla voit varioida syömistä loputtomiin.

-Valmentaja Vertti Harjuniemi

 

Miten valitset linjan?

Tavoitteellinen treenaaja linja on niille, ketkä kokevat treenaavansa kovaa ja tavoitteet on lihaksen ja kropan muokkaamisessa. Linja sisältää 3- ja 4-jakoiset Advance treeniohjelmat laadukkailla tekniikkavideoilla. Lisäksi saat käyttöösi Vahavan Cardio Generaattorin jossa on satoja erilaisia sykkeennostoharjoituksia salille ja ulos. Sykkeenostoilla on keskeinen merkitys linjan toimivuudessa. Mikäli sinulla on jokin treeniohjelma jo itselläsi jonka noudattamista haluat jatkaa, ota myös siinä tapauksessa tämä linja. Valitse rasvanpoltto mikäli kuntoa tarvii kiristää, tai ylläpito mikäli haluat pitää saavutettua kondista yllä.

Kuntoilija linja on niille, jotka harrastavat liikuntaa muttei ehkä ihan niin tosissaan. Linja sisältää 3- ja 4-jakoiset Basic treeniohjelmat laadukkailla tekniikkavideoilla. Lisäksi saat käyttöösi Vahavan Cardio Generaattorin jossa on satoja erilaisia sykkeennostoharjoituksia salille ja ulos. Sykkeenostoilla on keskeinen merkitys linjan toimivuudessa. Mikäli sinulla on jokin treeniohjelma jo itselläsi jonka noudattamista haluat jatkaa, ota myös siinä tapauksessa tämä linja. Valitse rasvanpoltto mikäli kuntoa tarvii kiristää, tai ylläpito mikäli haluat pitää saavutettua kondista yllä.

 

-Tee kovaa tulosta, tai ylläpidä saavutettuja tuloksia!

-Voit osallistua perheen, tai kaveriporukan illanviettoihin pysyen silti suunnitelmassa.

-Opit luultavasti viimein pysyvän tavan toteuttaa ruokavalioa tuntematta syömistä rajoitetuksi.

 

Valmennus sisältää:

-Treeniohjelmat + tekniikkavideot

-Ruokavaliot

-Valmennusfoorumin jossa valmentajien tuki 24/7

-Vahava Cardio Generaattorin

-Vahava ravintoainemuuntimen

-Keittiömestari Marko Isokallion reseptejä

-Facebook-ryhmä