fbpx
0

Ei tuotteita ostoskorissa

80/20 Rasvanpoltto-valmennus

 

Voita aloittaa valmennuksen heti! Kesto 6 viikkoa.

 

80/20 Valmennuksessa ruokavalion toteuttaminen on olemassa olevista malleista mielestäni mukavin. Oikein tehtynä sillä voi kiristää kuntoa tehokkaasti, eläen silti osan viikosta ruokien suhteen rennosti. Olen tehnyt kisadieetinkin tällä systeemillä, eli kovaakin tulosta on mahdollista tehdä. Idea on elää tarkasti maanantaista lauantai päivään, ja syödä rennosti lauantai illasta sunnuntai iltaan. Eli 80% viikosta elellään tarkemmin, 20% otetaan rennommin. Monelle on mentaalisesti helppoa elää tarkemmin arkena, varsinkin jos tietää että viikonloppuna voi vähän herkutella. Silti arkisyömisenkään ei tarvitse olla tylsää tässä valmennuksessa. Saat käyttöösi Vahava Ravintoainemuuntimen, jolla voit varioida syömistä loputtomiin.

Myös kondiksen ylläpitämiseen löytyy valmennuksesta oma linja. 80/20 malli on tähän todella hyvä. Saavutetut tulokset on mukavaa pitää nauttien samalla kesästä. Varaa paikkasi NYT!

-Valmentaja Vertti Harjuniemi

 

Miten valitset linjan?

Tavoitteellinen treenaaja linja on niille, ketkä kokevat treenaavansa kovaa ja tavoitteet on lihaksen ja kropan muokkaamisessa. Linja sisältää 3- ja 4-jakoiset Advance treeniohjelmat laadukkailla tekniikkavideoilla. Lisäksi saat käyttöösi Vahavan Cardio Generaattorin jossa on satoja erilaisia sykkeennostoharjoituksia salille ja ulos. Sykkeenostoilla on keskeinen merkitys linjan toimivuudessa. Mikäli sinulla on jokin treeniohjelma jo itselläsi jonka noudattamista haluat jatkaa, ota myös siinä tapauksessa tämä linja. Valitse rasvanpoltto mikäli kuntoa tarvii kiristää, tai ylläpito mikäli haluat pitää saavutettua kondista yllä.

Kuntoilija linja on niille, jotka harrastavat liikuntaa muttei ehkä ihan niin tosissaan. Linja sisältää 3- ja 4-jakoiset Basic treeniohjelmat laadukkailla tekniikkavideoilla. Lisäksi saat käyttöösi Vahavan Cardio Generaattorin jossa on satoja erilaisia sykkeennostoharjoituksia salille ja ulos. Sykkeenostoilla on keskeinen merkitys linjan toimivuudessa. Mikäli sinulla on jokin treeniohjelma jo itselläsi jonka noudattamista haluat jatkaa, ota myös siinä tapauksessa tämä linja. Valitse rasvanpoltto mikäli kuntoa tarvii kiristää, tai ylläpito mikäli haluat pitää saavutettua kondista yllä.

Kotitreeni linja sisältää yli kolmekymmentä eri tasoista treeniä kotiin tai ulos. Voit valita treenejä oman tasosi mukaan ja siirtyä haastavampiin kun kehityt. Treenit ovat haasteluontoisia, joten ne ovat erittäin hauskoja tehdä ja nostavat sopivasti sykettä rasvanpolton tukemiseksi. Kaikki tarvittavat välineet löytyvät kotoasi. Voit suorittaa treenit myös lenkkeilemällä, tai jollain muulla sykettä nostavalla harjoittelulla mikäli sellainen on enemmän sinun juttu.

Ilman liikuntaa linja on sinulle, joka haluat edetä rauhassa ja aloittaa ensin pelkällä ruokavaliolla. Mikäli liikunta ja ravinnosta huolehtiminen on sinulle täysin uutta, tai on tuottanut sinulle aiemmin hankaluuksia, tämä linja sopii sinulle mainiosti. Tämä linja ei siis sisällä treeniohjelmia.

 

-Tee kovaa tulosta, tai ylläpidä saavutettuja tuloksia nauttien samalla kesästä!

-Voit osallistua perheen, tai kaveriporukan illanviettoihin pysyen silti suunnitelmassa.

-Opit luultavasti viimein pysyvän tavan toteuttaa ruokavalioa tuntematta syömistä rajoitetuksi.

-Voit noudattaa myös ilman liikuntaa!

-Sopii siis täydellisesti myös kesään!

 

Valmennus sisältää:

-Treeniohjelmat + tekniikkavideot

-Ruokavaliot

-Valmennusfoorumin jossa valmentajien tuki 24/7

-Vahava Cardio Generaattorin

-Viikkovideot

-Vahava ravintoainemuuntimen

-Keittiömestari Marko Isokallion reseptejä

-Facebook-ryhmä