fbpx
0

Ei tuotteita ostoskorissa

SYKLI RASVANPOLTTO

Oletko koittanut jo kaikkea? Onko rasvanpoltto pysähtynyt? Onko esim. lomareissu, tai jotakin muuta tulossa, missä pitäis olla vähän paremmassa kunnossa ja kaipaat rasvanpoltolle loppukiriä? SYKLI on näihin jo pitkään käytössä ollut Vahavan tehokeino ja viimein JOKAISELLA on mahdollisuus ottaa se käyttöön!

Voit aloittaa valmennuksen heti!

Kesto 5 viikkoa.

Sykli on vuosien aikana Vahvalla kehittynyt erittäin tehokas metodi rasvanpolttoon erikoistilanteissa. Idea on vaihtaa energiamäärää päivien välillä. Muutama päivä mennään matalilla kaloreilla ja tietyin väliajoin käytetään korkealla. Oikeassa suhteessa toteutettuna Syklittäminen boostaa todella tehokkaasti jo aloitettua rasvanpolttoa. Se myös potkii aineenvaihduntaa mikäli rasvaa on jo poltettu, mutta homma on pysähtynyt tai hidastunut. Rasvanpoltto on monelle haastava projekti. Varsinkin jos rasvaa poltetaan pitkään, tulee matkalla todella usein tilanteita, joissa homma kaipaa hieman potkua.

Vahavan valmennusten läpi on mennyt jo tuhansia ihmisiä joiden tavoite on ollut rasvanpoltto. Tämä valmennus on kehittynyt kaikista niistä oikeista ongelma tilanteista, joita eri ihmisten kohdalla on tullut vastaan. Tästä syystä et luonnollisestikaan löydä vastaavaa mistään muualta. Tutustu koko kattavaan sisältöön alta ja aloita tehokas rasvanpoltto!

 

Valmennuksen linjat

Valmennuksen sisältä voit valita itsellesi sopivan linjan kolmesta eri vaihtoehdosta. Valittavana on kuntosalitreeni-, kotitreeni-, sekä ilman liikuntaa -linjat.

Kuntosalitreeni -linja on sinulle, joka haluat suorittaa treenit salilla. Ohjelma sisältää neljä treeniä viikossa, mutta voit tiivistää sen myös kolmeen. Laadukkaat tekniikkavideot opastavat sinut myös saamaan entistä paremman hyödyn jokaisesta liikkeestä. Lisäksi saat käyttöösi Vahavan Cardio Generaattorin, jossa on satoja erilaisia sykkeennostoharjoituksia salille ja ulos. Sykkeenostoilla on keskeinen merkitys linjan toimivuudessa.

Kotitreeni linja on sinulle, joka haluat tehdä treenit kotona. Treenit ovat erittäin monipuolisia ja hauskoja suorittaa. Et tarvitse mitään välineitä, ainoastaan olohuoneen lattialta hieman tilaa. Kaikkiin liikkeisiin löytyy myös tässä linjassa tekniikkavideot, joten tätä pystyy suorittamaan helposti ilman aiempaa kokemusta.

Ilman liikuntaa linja on sinulle, joka haluat edetä rauhassa ja aloittaa ensin pelkällä ruokavaliolla. Mikäli liikunta ja ravinnosta huolehtiminen on sinulle täysin uutta, tai on tuottanut sinulle aiemmin hankaluuksia, tämä linja sopii sinulle mainiosti. Tämä linja ei siis sisällä treeniohjelmia. Noudatat ainoastaan valmennuksen ruokavaliota.

 

  • Vauhdita rasvanpolttoa!
  • Käynnistä rasvanpoltto uudelleen!
  • Polta rasvaa pysyvästi!
  • Voit noudattaa myös ilman liikuntaa!
Keto ruokavalion ateria
Keto-ruokavalion vähähiilihydraattinen pyttipannu
Ketogeeninen ateria
Keto ruokavalion vähähiilihydraattinen välipala

5 viikkoa valmennusta

Et saa ainoastaan ohjelmia, vaan olet nimenomaan valmennuksessa. Foorumin kautta voit pitää yhteyttä valmentajiin 24/7, mikäli mitä tahansa ongelmia ilmenee (katso alempaa sarakkeesta Valmennusfoorumi). Vastauksen saat muutamassa tunnissa vuoden jokaisena päivänä.

Treeniohjelmat

Voit suorittaa treenejä joko salilla, tai kotona. Treenaaminen ei käy tylsäksi, sillä ohjelmat elävät hieman joka viikko, eikä kahta samanlaista treeniä tule vastaan! Valmennuksesta löytyy myös ilman liikuntaa -linja.

Ruokavaliot

Ruokavalioon liittyvä sisältö on Vahavan valmennuksissa ylivoimaisesti alan kattavin. Perusruokavalion tueksi löytyy työkaluja, jotka tekevät suunnitelman noudattamisesta niin helppoa, ettei edes dieetatessa syömisestä tule tylsää. Ruoka-ainelaskuri™ (katso alempaa sarakkeesta Ruoka-ainelaskuri) mahdollistaa loputtoman varioinnin aterioiden koostamisessa. Laskurin avulla löydät kerrankin todella paljon vaihtoehtoja myös erityisruokavalion noudattamiseen esim. maidoton, kasvis tai gluteeniton.

 

Lisäksi saat käyttöösi useita reseptejä, joilla valmistat varmasti koko perheelle maistuvia aterioita. Vai onko muka joku jolle ei maistu lihapullat, pannarit tai tortillapitsat?

Valmennusfoorumin jossa valmentajien tuki 24/7

Foorumi tekee tuotteesta nimenomaan valmennuksen. Foorumin kautta voit olla yhteydessä valmentajiin 24/7 ja saat vastauksen mihin tahansa ongelmaan muutaman tunnin viiveellä, vaikka jouluaattona. Jos joku liike esim. tuottaa ongelmia, tai jotain välinettä ei saliltasi löydy, ohjeistetaan sille tilanteeseesi sopiva korvaaja. Jos ruokavalion ateriarytmi tms. ei sovellu omaan arkeesi, katsotaan yhdessä sopivampi. Mikä tahansa ongelma tuleekin, ratkaisu löytyy varmasti.

Vahava Cardio Generaattorin

Cardio-generaattorista löydät satoja eri vaihtoehtoja sykkeennostoharjoitukseen. Voit valita pidemmistä, tai yhdistellä treenin lyhyemmistä. Mikäli saliltasi löytyy kattavasti välineitä, voit hyödyntää niitä valitsemalla laite-cardioita. Mikäli käytössäsi ei ole kuin perussalivarustus, voit valita voima- tai kehonpainoharjoituksia. Voit myös tehdä treenejä ulkona, tai kotona.

Viikkovideot

Valmentajien viikkovideot pitävät sinut ajan tasalla valmennuksen kulusta. Saat tietoa mikä on missäkin kohtaa tärkeää ja ohjeistusta miten jatkaa valmennuksen jälkeen.

Vahava Ruoka-ainelaskuri™

Valmentajien viikkovideot pitävät sinut ajan tasalla valmennuksen kulusta. Saat tietoa mikä on missäkin kohtaa tärkeää ja ohjeistusta miten jatkaa valmennuksen jälkeen.

Ruoka-ainelaskuri™ on Vahavan itse kehittämä täysin uniikki työkalu monipuoliseen syömiseen, jollaista et muualta löydä. Laskuri sisältää ruokavalioon merkatuille tuotteille satoja eri vaihtoehtoja ja laskee suoraan oikeat määrät. Yhdistelemällä näitä, voit luoda erilaisia ateriakokonaisuuksia käytännössä loputtomasti. Samoja ruokia ei siis todellakaan tarvitse syödä koko ajan, vaikka dieettaisit. Enää ei myöskään perheessä tarvitse olla erikseen ”minun ruuat ja muiden ruuat”, koska vain mielikuvitus on rajana mitä kaikkea tämän työkalun avulla voit valmistaa.

Reseptejä

Useimmat ongelmat ruokavalion noudattamisessa liittyvät syömisen yksipuolisuuteen, tylsistymiseen ja asetelmaan, jossa on aina ”minun ruuat ja muiden ruuat”. Kukaan meistä, ei edes huippu-urheilija, syö pelkällä yhdellä lapulla vuosia poikkeamatta siitä koskaan. Vahavan reseptit on tehty työkaluksi siihen, että järkevää syömistä voisi toteuttaa loppuelämän. Keittokirjasta löydät ohjeita maukkaisiin terveellisiin ruokiin, jotka maistuvat varmasti kaikille perheenjäsenille. Vaikka noudatat ruokavaliota ja vaikka dieettaisit, ei sinun tarvitse olla ulkona perheen, tai ystäväpiirin yhteisistä ruokailuista.

Facebook-ryhmä

Facebook-ryhmä tekee valmennuksesta yhteisön. Siellä valmennuksessa olevat voivat jakaa fiiliksiä, treeniklippejä, ruokavinkkejä ym. Sieltä saa varmasti motivaatiota, jos joskus tossu painaa. Kun samaa tavoitetta kohti menee samojen arkisten haasteiden keskellä iso joukko muitakin ihmisiä, ruokkii se myös omaa tekemistä. Facen kautta löytää varmasti seuraa myös salille tai lenkille, mikäli yksin puurtaminen puuduttaa.

 

Burn Rasvanpoltto- valmennuksien kokemuksia ja tuloksia

Pätkäpaasto muutoskuva
Pätkäpaasto ennen ja jälkeen