fbpx

RASVANPOLTTO

Vahavan rasvanpolttovalmennusten tuoteperhe on täysin poikkeuksellinen,

koska sieltä voit valita juuri SINUN lähtötilannetta ja tavoitteita sopivan tuotteen. Sama ohjelma ei koskaan käy kaikille, koska emme ole toistemme kopioita. Tuotteiden sisältä löytyy eri linjoja, joista voit valita treenit kotiin tai salille, mutta voit polttaa rasvaa myös täysin ilman liikuntaa.

Onnistuneen rasvanpolton salaisuus on löytää itselle vaivattomin tapa toteuttaa ohjelmaa omassa arjessa. Kun voit syödä ruokia, joista pidät ja liikkua tai olla liikkumatta sinulle sopivalla tavalla, on tuloksien saaminen helppoa. Näin myös tuloksista saadaan pysyviä, kun ei tarvitse puristaa itseä muottiin, jossa on mahdollista pysyä vain hetken.

Vahavan rasvanpolttovalmennusten sisälle on rakennettu ravintoainemuuntimia, keittokirjoja ym. työkaluja, joilla voit varioida syömistä loputtomiin ja muokata tekemisestä itsellesi mieluista. Valitse sopiva tuote ja ala tehdä tuloksia jotka pysyy!

Katso alta tuotteet!

Rasvanpoltto -valmennukset

80/20 

80/20 Rasvanpoltto

 

Arkipäivät tarkasti ja viikonloppuna rennommin! 80/20 on erittäin helppo tapa polttaa rasvaa, koska voit syödä viikonloppuisin rennosti.

 

80/20

80/20 YLLÄPITO

 

Ylläpidä saavutettuja tuloksia! Mikäli rasvat on jo poltettu, 80/20 on myös erittäin helppo tapa pysyä kunnossa siten, että voi viikonloppuisin ottaa rennosti.

 

KETO 

KETO Rasvanpoltto

 

Kaipaatko tuloksia nopeasti? KETO perustuu matalahiilihydraattiseen ruokavalioon ja on todella tehokas keino polttaa rasvaa, sekä hallita nälkää ja makeanhimoa.

 

OSAPAASTO

OSAPAASTO

 

Maailman helpoin tapa polttaa rasvaa ja täydellinen ensiaskel painonhallintaan. Sopii erityisesti sinulle, jolla ylipainoa on runsaasti tai olet epäonnistunut perinteisemmillä ohjelmilla.

 

OPTIMAL

Optimal Rasvanpoltto

 

100% varma tulos. Kaikille, joilla tarkasti tekeminen ei ole ongelma.

 

SYKLI

SYKLI

 

Pysähtynyt rasvanpoltto takaisin käyntiin! Toimii myös loistavana ”loppukirinä” dieetille, jos on vaikka lomareissu aurinkoon tulossa.