fbpx
0

Ei tuotteita ostoskorissa

RASVANPOLTTO

Vahavan rasvanpolttovalmennusten tuoteperhe on täysin poikkeuksellinen,

koska sieltä voit valita juuri SINUN lähtötilannetta ja tavoitteita sopivan tuotteen. Sama ohjelma ei koskaan käy kaikille, koska emme ole toistemme kopioita. Tuotteiden sisältä löytyy eri linjoja, joista voit valita treenit kotiin tai salille, mutta voit polttaa rasvaa myös täysin ilman liikuntaa.

Onnistuneen rasvanpolton salaisuus on löytää itselle vaivattomin tapa toteuttaa ohjelmaa omassa arjessa. Kun voit syödä ruokia, joista pidät ja liikkua tai olla liikkumatta sinulle sopivalla tavalla, on tuloksien saaminen helppoa. Näin myös tuloksista saadaan pysyviä, kun ei tarvitse puristaa itseä muottiin, jossa on mahdollista pysyä vain hetken.

Vahavan rasvanpolttovalmennusten sisälle on rakennettu ravintoainemuuntimia, keittokirjoja ym. työkaluja, joilla voit varioida syömistä loputtomiin ja muokata tekemisestä itsellesi mieluista. Valitse sopiva tuote ja ala tehdä tuloksia jotka pysyy!

Katso alta tuotteet!

Rasvanpoltto -valmennukset

80/20 

80/20 Rasvanpoltto

 

Arkipäivät tarkasti ja viikonloppuna rennommin! 80/20 on erittäin helppo tapa polttaa rasvaa, koska voit syödä viikonloppuisin rennosti.

 

OPTIMAL

Optimal Rasvanpoltto

 

100% varma tulos. Kaikille, joilla tarkasti tekeminen ei ole ongelma.

 

KETO

KETO Rasvanpoltto

 

Kaipaatko tuloksia nopeasti? KETO perustuu matalahiilihydraattiseen ruokavalioon ja on todella tehokas keino polttaa rasvaa, sekä hallita nälkää ja makeanhimoa.

 

PÄTKÄPAASTO

PÄTKÄPAASTO

 

Tutustu pätkäpaasto rasvanpolttovalmennukseen ja aloita painonpudottaminen nyt! Voit noudattaa myös ilman liikuntaa.

 

SYKLI

SYKLI

 

Pysähtynyt rasvanpoltto takaisin käyntiin! Toimii myös loistavana ”loppukirinä” dieetille, jos on vaikka lomareissu aurinkoon tulossa.