MUUTOKSIA

Valmennettavien muutoksia Vahava-valmennuksista.

Valmennusten avulla jo tuhannet suomalaiset

ovat saavuttaneet merkittäviä tuloksia.

Oletko sinä seuraava?

IRON LEGION (10 viikkoa)

“Kiitos erittäin paljon! Progressiota tuli 10:ssä viikossa penkkiin ykkönen alussa oli 105 kg ja lopussa 117,5 kg. Muillakin osa-alueilla oli selvää kehitystä. Kiitos!”

-Ari

 

“Alkuvuoden aikana ovat voimatasot kehittyneet mielestäny hyvin. Maveen ja kyykkyyn on tullut +20 kg lisää sarjapainoihin. Ja penkkiin +12,5 kg.

-Arttu

 

“-8 kg lähti elopainoa ja jokaiseen pääliikkeeseen tuli kehitystä lisää 10 – 20kg, vaikka jakso vedettiinkin Shredillä!”

-Kalle

 

B STRONG (10 viikkoa)

Kiloja lähti -5,3 ja vyötärö kapeni -9cm. Valmennus toi ruokailuun järkevän rytmin, reenaamiseen ihan tajuttoman boostin, ja nyt kun se työ on tuottanut tuloksia, niin ei voi kuin kiittää noyrimmin ja iloita. Tästä kelkasta en meinaa enää hypätä pois!”

-Emilia

 

“Kiloja lähti -12 ja senttejä vyötäröltä -10cm. Kiitokset huikeista treeneistä ja koko 10 viikon jaksosta. Ei muuta ku etiäppäin!”

-Sanna

 

“Muutos henkisellä puolella ja kasvoilla on suurta. Löysin ilon treenata ja motivaatio kasvoi. Itseni ylittäminen! Erittäin tyytyväinen oon nyt kroppaani. Maastavedosta tuli myös uusi ennätys 137,5 kg. Kiitos huipusta valmennuksesta ja tsempeistä.”

-Niina