KOKEMUKSIA LEGION -VALMENNUKSESTA

Legion on 10 viikkoa kestävä valmennus miehille, jossa kehität lihasta, kasvatat voimatasoja ja poltat rasvaa. Saat käyttöösi alan laadukkaimmat ja kattavimmat opastukset treeniin sekä ravintoon, joten valmennus sopii loistavasti myös aloittelijalle.

 

Helppo ja yksinkertainen valmennus, ainakin näin asiakkaan vinkkelistä katsottuna 🙂 Selvät ohjeet ja neuvot menestymiseen, ilman turhaa kikkailua. Ei voi muuta kuin suositella! 💪🏽

-Pasi

 

Valmennus oli erittäin hyvin toteutettu. Siinä riitti haastetta. Ohjeet oli erittäin hyvät. Kysymyksiin sai aina vastauksen. Rasva paloi ja voimatasot nousi.

-Tomi Numminen

 

Tää valmennus vaan yksinkertaisesti toimii!!

-Timo Lukkarinen

 

Tulokset puhuu puolestaan. Voimatasot noussut selkeästi ja valmennuksena ollut erittäin mieluinen.

-Raino

 

Omakohtaisesta kokemuksesta voin sanoa että tuloksia tulee. Ohjeet ja videot on todella selkeitä ja seikkaperäisiä. Mukavasti tulee vaihtelua reeneihin valmennusten välillä ja aikanakin ja hyvä päästä jatkuvasti haastamaan itseään vähän uudella tavalla. Eikä ole hinnalla pilattu👍

-Markus Heinonen

 

Tulokset nousi. Hyvät ohjeet. Hyvä ryhmähenki.

-Juha M

 

Haastavat treenit, monipuolinen ruokavalio, valmentajien tuki, timanttisen kova asiantuntemus, kovat tulokset ja tietenkin mahtava yhteisö!

-Mikko

KOKEMUKSIA B STRONG -VALMENNUKSESTA

B Strong on 10 viikkoa kestävä valmennus naisille. Kehitä lihasta, polta rasvaa ja muokkaa itsellesi naisellinen ja treenattu kroppa! Saat käyttöösi alan laadukkaimmat ja kattavimmat opastukset treeniin sekä ravintoon, joten valmennus sopii loistavasti myös aloittelijalle.

Ei tämän helpompaa enää voi olla.

-Kirsi

Olen todella tyytyväinen valmennukseen! Tuloksia on tullut paljon. Olen ollut kohta vuoden mukana ja juuri jatkuvuus on yksi valmennuksen parhaista puolista.

-Julia Kärkkäinen

Olen ollut tyytyväinen treeneihin, on tullut kehitystä ja voimatasot nousseet.. treenit selkeitä ja helppoja 😊

Sanna 

Helpottaa omaa tekemistä kun on treeniohjelma valmiina jossa volyymit yms kohdillaan ja tietää että tulosta tulee, liikevideot super hyviä ja ruokavalio on järkevä😊

-Aliisa

KOKEMUKSIA #FIGHTCLUBVAHAVA -VALMENNUKSESTA

Fight Club on poikkeustilaan rakennettu treeniyhteisö, joka tarjoaa haasteita niin lihaskunnon kuin aerobisen kunnon ylläpitämiseen ja kehittämiseen rajoitetuissa treeniolosuhteissa. Jos et siis pääse salille, Fight Clubista löydät ohjeet toteuttaa harjoittelua ilman kuntosalin varusteita! 

 

Huikea ilmapiiri, laadukkaat ja täsmälliset ohjeet ja jos ilmaantuu kysyttävää apua saa nopeasti ja eritoten huikeat valmentajat, kiitos Perttu, Vertti ja Pauliina🙏👊 parasta paskaa mihin pieni ihminen voi rahansa tunkea ja todellakin saa rahalleen vastinetta!

Kasper Pietikäinen

 

Oon käynyt läpi monta eri valmennusta niin netissä kuin yksilöitynä ja tämä on ensimmäinen mikä oikeasti toimii allekirjoittaneella.

-Ossi Rantanen

 

Suosittelisin Vahavaa sen vuoksi, koska en keksi mitään, miten tätä valmennusta voisi enää parammaksi saada 👍 silti te siinä joka kerta onnistutte! 😊 Positiivinen ja reilu meininki iso plussa!

-Niina

 

Valmennus on riittävän haastava, mutta sen voi säätää omalle tavoitteelle ja elämäntilanteeseen sopivaksi. Iloinen, rento ja kannustava. Jos haluaa treenata tavoitteellisesti ihan mahtavassa yhteisössä, niin tämä on juuri se valmennus.

– Marketta Flink

 

Ihan huippu valmennus! Monipuolinen ja innostava. Toimii!

– Henna

 

Aivan loistavaa tekemisen meininkiä ja täysin erilaista valmennusta mitä olen nähnyt/kuullut.

Huumoria löytyy rutosti, mikä antaa iloa näinä synkkinä aikoina treeneihin. Lisää tämmöistä.

– Antti Hirvonen

 

Kaikille sopiva ja kannustava valmennus. Ensiluokkaiset ohojeet!

– Marika

 

Mahtava yhteisö. Ammattitaitoiset valmentajat, jotka aktiivisesti seuraavat valmennettavien kehitystä. Nopea palaute. Tulokselliset treenit puhuvat puolesta.

– Jani Hakala