fbpx
0

Ei tuotteita ostoskorissa

Keto Rasvanpoltto- valmennus

Voit aloittaa valmennuksen heti!

Kesto 5 viikkoa.

Keto-ruokavalion vähähiilihydraattinen pizza

Kaipaatko tuloksia nopeasti? KETO perustuu matalahiilihydraattiseen ruokavalioon ja on todella tehokas keino polttaa rasvaa, sekä hallita nälkää ja makeanhimoa.

Oletko perso makealle? Onko sinulla helposti nälkä? Kaipaatko tuloksia nopeasti? Kiinnostaako rasvanpoltto? Jos joku näistä osu, KETO on sinulle täydellinen valmennus!

Valmennusta voit suorittaa salilla, kotona tai vaikka kokonaan ilman liikuntaa.

Ketogeenisessä ruokavaliossa rasvanpoltto perustuu vähäiseen hiilihydraattien saantiin. Oikein suunnitellussa valmennuksessa energia saadaan rasvasta ja proteiinista oikeassa suhteessa, jolloin kehoon saadaan tehokkaasti rasvaa polttava tila.

Ketoosiin perustuvan rasvanpolton ongelma on ollut suppea valikoima syötävissä ruuissa. Tätä ongelmaa ei enää ole, sillä tähän rasvanpolttovalmennukseen on rakennettu BURN tuoteperheelle ominaiset, markkinoiden takuulla herkullisimmat reseptit!

Ja kuten BURN rasvanpolttovalmennuksiin kuuluu, mitään ei tarvitse punnita! Vatsan saa ja PITÄÄ syödä täyteen joka aterialla. Saat myös itse valita, syötkö 3-, 4- vai 5 kertaa päivässä. Ihan miten juuri sinun arkeesi parhaiten sopii!

Muokattavuuden ja herkullisten reseptien ansiosta BURN rasvanpolttovalmennukset ovat istutettavissa jokaisen arkeen. Tämän helpompaa ei painon pudottaminen enää voi olla.

Liity mukaan ja aloita kilojen karistaminen NYT!

 

– Tee tulosta nopeasti!

– Selätä makeanhimo!

– Et kärsi nälästä!

– Polta rasvaa pysyvästi!

– Voit noudattaa myös ilman liikuntaa!

Reseptit ja ohjevideot herkullisiin aterioihin!

Vähähiilihydraattinen munakas
Ketoburgeri
VHH- ateria tex mex- salaatti

Keto Rasvanpoltto SISÄLTÄÄ

5 VIIKKOA VALMENNUSTA

Et saa ainoastaan ohjelmia, vaan olet nimenomaan valmennuksessa. Foorumin kautta voit pitää yhteyttä valmentajiin 24/7, mikäli mitä tahansa ongelmia ilmenee (katso alemmasta sarakkeesta valmennusfoorumi). Vastauksen saat muutamassa tunnissa vuoden jokaisena päivänä.

TREENIOHJELMAT

Saat treeniohjelmat sekä salille että kotiin! Voit valita treenaatko kolme vai neljä kertaa viikossa. Mikäli et halua aloittaa liikuntaa heti, voit myös noudattaa pelkkää ruokavaliota.

TEKNIIKKAVIDEOT

Tekniikkapankkia voidaan pitää Vahavan valmennusten sieluna. Jokaisesta kuntosali- sekä kotitreeniliikkeestä löytyy oma video, jossa tekniikka opetetaan sinulle perusteellisesti. Et siis tarvitse aiempaa kokemusta harjoittelusta.

RUOKAVALIO

Ruokavalioasioissa Vahavan BURN tuoteperhe on alan edelläkävijä. Me ollaan osoitettu, että laihtuakseen ei tarvitse punnita ruokia, eikä syödä viittä-kuutta ateriaa päivässä. Saat itse valita montako kertaa päivässä syöt ja vatsan saa ja pitääkin tulla täyteen joka kerta. Nälässä ei siis tarvitse olla hetkeäkään.

Valmennuksessa ei siis ole gramman tarkkoja ruokavalioita, vaan valmiita aterioita, joista voit valita itsellesi mieluisia.
Jokaisesta ateriasta on reseptin tueksi vielä video, josta näet konkreettisesti miten ateria valmistetaan.

KYSYMYS/VASTAUS FOORUMI

Foorumi tekee tuotteesta nimenomaan valmennuksen. Foorumin kautta voit olla yhteydessä valmentajiin 24/7 ja saat vastauksen mihin tahansa ongelmaan muutaman tunnin viiveellä, vaikka jouluaattona.

Jos joku liike esim. tuottaa ongelmia tai jos jotain välinettä ei saliltasi löydy, ohjeistetaan sille tilanteeseesi sopiva korvaaja. Jos ruokavalion ateriarytmi tms. ei sovellu omaan arkeesi, katsotaan yhdessä sopivampi. Mikä tahansa ongelma tuleekin, ratkaisu löytyy varmasti.

VIIKKOVIDEOT

Valmentajien viikkovideot pitävät sinut ajan tasalla valmennuksen kulusta. Saat tietoa mikä on missäkin kohtaa tärkeää ja ohjeistusta miten jatkaa valmennuksen jälkeen.

FACEBOOK-RYHMÄ

Facebook-ryhmä tekee valmennuksesta yhteisön. Siellä valmennuksessa olevat voivat jakaa fiiliksiä, treeniklippejä, ruokavinkkejä ym. Sieltä saat varmasti motivaatiota, jos joskus tossu painaa.
Kun samaa toivetta kohti menee samojen arkisten haasteiden keskellä iso joukko muitakin ihmisiä, ruokkii se myös omaa tekemistä. Facen kautta löytää varmasti seuraa myös salille tai lenkille, mikäli yksin puurtaminen puuduttaa.

KETO 49,90 €

Varasto loppu