fbpx
0

Ei tuotteita ostoskorissa

FTC

Functional Training Challenge ON MONIPUOLINEN TOIMINNALLISEN HARJOITTELUN VALMENNUS!

Aloita valmennus vaikka heti! Mukaan voit liittyä milloin vain!

FTC on toiminnallisen harjoittelun valmennus, joka sopii niin miehille, kuin naisille!

 

Harjoitukset ovat hauskoja, mutta haastavia, eikä kahta samanlaista treeniä ole! Harjoitukset kehittävät kestävyyttä, lihasvoimaa ja kehonhallintaa. Valmennus sopii loistavasti myös oheisharjoitteluksi parantamaan lihaskuntoa, sekä rasvanpolttoon. Jos olet valmis haastamaan itsesi, liity mukaan!

 

Valmentaja

Moi! Minun nimeni on Pauliina Räisänen ja olen suunnitellut FTC valmennuksen kaikille, jotka haluavat haastaa itseään monipuolisesti. Olen kansainväliselläkin tasolla kilpaileva crossfit urheilija ja omaan menestyksekkään kilpaurheilutaustan myös fitneksestä ja yleisurheilusta. Ammatiltani olen fysioterapeutti, joten omaan erittäin laajan tietotaidon ihmisen fysiologiasta ja liikkumisesta.

 

FTC – ADVANCED PRO

Toiminnallisen harjoittelun valmennus kaikille, jotka eivät pelkää haastaa itseään. Valmennus toimii myös loistavana jatkona FTC-Advance valmennukselle. FTC Advanced PRO on sinulle, joka haluaa lisätä omia voimatasojaan perusliikkeillä, sekä kasvattaa samalla aerobista kuntoaan haastavilla, mutta hauskoilla hikijumpilla. Valmennuksessa treenataan todella monipuolisesti, joten tulet huomaamaan kuinka kehonhallintasi ja lihaskuntosi paranevat aivan uudelle levelille. Kahdeksassa viikossa vahvistat merkittävästi leuanvetovoimaasi, opit painonnostoa entistä tarkemmilla ohjevideoilla, sekä parannat liikkuvuutta monipuolisilla liikkuvuusharjoituksilla. Valmennuksen kesto on 8 viikkoa ja treenejä on viikossa 4, joiden lisäksi yksi vapaaehtoinen peruskuntoharjoitus. Tarvitset vain käsipainot tai kahvakuulia, soutulaitteen, boksin, leuanveto- ja levytangon. Voit tehdä harjoituksia minkälaisella salilla tahansa tai vaikka hyvin varustellussa autotallissa.

 

FTC ADVANCED PRO 2

Tämä valmennus on tehty jatko-osaksi edelliselle FTC Advanced PRO valmennukselle. Tulet saavuttamaan täysin uuden tason voimassa, kestävyydessä ja toiminnallisuudessa. Myös taitoa vaativien painonnosto ja leuanveto harjoitteiden roolit kasvavat, joten tulet kehittymään merkittävästi harjoittelijana kokonaisvaltaisesti. Ennen tähän valmennukseen liittymistä olisi suositeltavaa käydä ensin FTC Advanced ja Advanced PRO valmennukset, jotta sinulla on varmasti riittävä pohja lähteä tähän huikeaan valmennukseen! FTC Advanced PRO 2 on entistä monipuolisempi ja sisältää paljon uusia liikkeitä, jotka tekevät harjoittelusta haastavaa, mutta samalla hauskaa.

Valmennuksessa vahvistetaan voimatasoja perusliikkeillä, kuten kyykyillä, maastavedoilla ja ylös työnnöillä. Peruskuntoa kehitetään monipuolisilla aerobisilla harjoituksilla. Valmennuksessa ei ole kahta samanlaista harjoitusta ja treenit ovat todella monipuolisia, joten tulet varmasti huomaamaan kehitystä monella eri osa-alueella.

 

FTC ADVANCED PRO 3

Tämä valmennus on jatkoa Advanced PRO saagalle ja täydellinen seuraava steppi PRO 2:sen käyneelle. Voimatasot kasvatetaan huippuunsa ja valmennuksen lopuksi otetaankin uudet ennätykset ykkösnostoissa! Pääset myös hyödyntämään PRO 2:sessa opittuja taitoja ja kehittämään muun muassa leuanvetoa, rinnalle vetoa ja tempausta entistä vahvemmiksi. Uusia apuliikkeitä on myös luvassa, joilla tuetaan pääliikkeiden kehittymistä.

Valmennuksen toiminnalliset sykkeennostot haastavat sinua myös entistä kovemmin. Kahta samanlaista treeniä ei edelleenkään ole ja vaikka treenit ovat tehokkaita, niitä on juuri vaihtelevuuden vuoksi todella hauska tehdä.

Tämän valmennuksen käytyäsi, olet valmis mihin tahansa fyysiseen haasteeseen. Sinusta tulee vahva, toiminnallinen ja suorituskykyinen. Saat kropan, jossa ei ole heikkoja lenkkejä. Liity mukaan nyt!

 

FTC VALMENNUKSIEN SISÄLTÖ 

  • Liikepankki, josta näet kaikkien liikkeiden suoritustekniikat, sekä skaalaukset
  • Viikoittain vaihtuvat treeniohjelmat
  • Valmentajan viikkoviestit, joissa käydään läpi viikon treenejä
  • Facebook-ryhmä, jossa voi jakaa fiiliksiä ja saada tukea kanssatreenaajista, sekä voit kysyä valmentajalta, jos jokin asia askarruttaa
  • Trainda-valmennusjärjestelmä, jossa kaikki tieto kulkee mukanasi mobiilisovelluksessa
  • Mahdollisuus valmentajan tapaamisiin ja ryhmätreeneihin (erillinen korvaus)

MEILLÄ VOIT MAKSAA MYÖS:

Advanced Pro 59 €