FTC

Functional Training Challenge -valmennus kestää 8 viikkoa.

FTC on markkinoiden kovin toiminnallisen harjoittelun valmennus!

 Seuraava startti tammikuussa 

FTC -valmennus sopii niin miehille, kuin naisille ja lähtötasoksi riittää perustietämys kuntosalivälineistä.

Harjoitukset ovat hauskoja, mutta haastavia, eikä kahta samanlaista treeniä ole! Harjoitukset kehittävät kestävyyttä, lihaskuntoa, voimaa ja kehonhallintaa. Valmennus sopii loistavasti myös oheisharjoitteluksi parantamaan lihaskuntoa, sekä rasvanpolttoon. Jos olet valmis haastamaan itsesi, liity mukaan!

Valmentaja

Moi! Minun nimeni on Pauliina Räisänen ja olen suunnitellut FTC valmennuksen kaikille, jotka haluavat haastaa itseä monipuolisesti. Olen kansainväliselläkin tasolla kilpaileva crossfit urheilija ja omaan menestyksekkään kilpaurheilutaustan myös fitneksestä ja yleisurheilusta. Ammatiltani olen fysioterapeutti, joten omaan erittäin laajan tietotaidon ihmisen fysiologiasta ja liikkumisesta.

Valmennus

FTC-valmennus kestää 8 viikkoa, joista 3 viikkoa treenataan kovaa, ja neljäs viikko on kevennetty. Jokainen viikko sisältää neljä harjoitusta, sekä yhden vapaaehtoisen lisäharjoituksen. Valmennuksessa kasvatetaan voimaa progressiivisesti etenevillä perusliikkeillä. Kehonpainolla tehdään räjähtävyyttä ja cardiolaitteilla, sekä toiminnallisella harjoittelulla kestävyyttä ja lihaskuntoa. Valmennuksen ohjelmointi pohjautuu suoraa omaan harjoitteluuni, mutta sisältää niin sanotut skaalaukset, eli voit valita haastavien liikkeiden suoritustavan oman tasosi mukaan.

Kenelle FTC sopii?

Valmennuksen liikkeet on helppo oppia ja toteuttaa, jonka takia ne sopivat erinomaisesti niin vasta-alkajalle, kuin kokeneemmallekin treenaajalle. Pystyt tekemään harjoituksia missä tahansa. Tarvitset vain käsipainot, kahvakuulia, soutulaitteen, boksin, leuanveto- ja levytangon. Kahdeksan viikon jälkeen tulet huomaamaan merkittävää kehitystä lihasvoimassasi, hapenottokyvyssäsi ja kehonhallinnassasi. Tule mukaan treenaamaan kanssani!

 

Sisältö

  • Liikepankki, josta näet kaikkien liikkeiden suoritustekniikat, sekä
    skaalaukset.
  • Valmennusfoorumi, jossa voit olla yhteydessä valmentajaan 24/7
  • Viikoittain vaihtuvat treeniohjelmat
  • Valmentajan viikkoviestit, joissa käydään läpi ajankohtaisia aiheita
  • Facebook-ryhmä, jossa voi jakaa fiiliksiä ja saada tukea kanssatreenaajista
  • Trainda valmennusjärjestelmä, jossa kaikki tieto kulkee mukanasi mobiilisovelluksessa.
  • Mahdollisuus valmentajan tapaamisiin ja ryhmätreeneihin (erillinen korvaus)
  • Valmentajan vinkit terveelliseen syömiseen. Ei siis erillisiä ruokavalioita, vaan täysi focus treenaamiseen!