fbpx
0

Ei tuotteita ostoskorissa

Fit Pre Mama

Treenivalmennus raskauden ajalle

Valmennus sopii sinulle, joka haluat pitää itsestäsi huolta ja treenata raskauden ajan. Valmentajana toimii Marietta Kiianlinna – ammattiurheilija, valmentaja ja pienen lapsen äiti, joka on erikoistunut raskaudenajan treenaamiseen. Marietta neuvoo sinua miten sopeutat treenin oikein raskauden aikana tapahtuviin fyysisiin muutoksiin.

 Valmennuksessa on kaksi päätavoitetta:

1. Raskaudenajan päästä liikkumaan ja treenaamaan niin, että voit hyvin ja jaksat raskauden tuomista muutoksista huolimatta.

2. Raskauden jälkeen palaudut tehokkaasti ja optimaalisesti sekä pääset takaisin treenin pariin parantamaan hyvinvointiasi ja kehittämään vartaloasi.

                                                                 

Kuinka valitset jakson?

Valitse jakso, jonka viikolla olet. Jokainen jakso on erilainen ja niissä keskitytään eri asioihin, koska raskauden edetessä keho käy suurempaa muutosta läpi ja tämä tulee ottaa treeneissä huomioon.

1/3 jakso – ensimmäinen kolmannes (0-14)
2/3 jakso – toinen kolmannes (15-28)
3/3 jakso – kolmas kolmannes (29-)

69,90 eur/ jakso 

Valitse jakso sen mukaan millä viikolla olet tai valitse kaikki kolme jaksoa edullisempaan hintaan 199 eur

Treenaa joko salilla tai kotona

Marietta on tehnyt sinulle joka jaksolle omat salitreenit ja kotitreeniohjelmat, jotka vaihtuvat jakson aikana.

Valitse itse treenaatko kotona vai salilla 3-4 kertaa viikossa.

Ohjeet raskausajan syöntiin

Saat laadukkaan ohjeistuksen miten sinun kannattaa raskauden aikana syödä.

Marietta kertoo, miten saat terveellisestä syömisestä energiaa raskauden ajalle ja liikkumiseen.

Lisäksi saat kauppalistan, joka helpottaa sinua ruokaostosten tekemisessä.

Äitiysfysioterapeutin ohjeet lantionpohjalihasten treenaamiseen

Raskausaikana lihaksistoon kohdistuu paljon muutoksia, jonka takia on äärettömän tärkeää harjoittaa lantionpohjalihaksia.

Äitiysfysioterapeutti on laatinut sinulle ohjeet, miten treenata ja rentouttaa lantionpohjan lihaksia raskauden aikana. 

Vinkkejä ajatusmallin muutoksiin

Raskaden aikana keho muuttuu, treenit muuttuu ja moni asia ei ole ennallaan. Marietta neuvoo sinua, miten sinun kannattaa asennoitua treeneihin, jotta ymmärrät myös syitä miksi asioita tehdään tietyllä tavalla raskauden ajan.

Tavoitteellisen treenaajan ei tarvitse motivoitua treenaamisesta, mutta se minkälaiset ajatusmallit on, vaikuttaa suuresti siihen, miten pystyt treenaamaan ja myös raskauden jälkeen palaamaan treeneihin.

Valitset siis jakson, jonka viikolla olet. Jokainen jakso on erilainen ja niissä keskitytään eri asioihin, koska raskauden edetessä keho käy suurempaa muutosta läpi ja tämä tulee ottaa treeneissä huomioon.

1/3 jakso – ensimmäinen kolmannes (0-14)
2/3 jakso – toinen kolmannes (15-28)
3/3 jakso – kolmas kolmannes (29-)

Valitse jakso sen mukaan millä viikolla olet tai valitse kaikki kolme jaksoa edullisempaan hintaan.

Kannustava valmentaja koko valmennuksen ajan

Valmentajana toimii Marietta Kiianlinna – ammattiurheilija, valmentaja ja pienen lapsen äiti, joka on erikoistunut raskausajan treenaamiseen.

”Heti, kun sain tietää olevani raskaana, halusin ymmärtää syvemmin, miten voin raskauden ajan treenata. Mulle oli ehdottoman tärkeää, että pystyin liikkumaan raskauden ajan ja raskauden jälkeen päästä palautumaan mahdollisimman hyvin ja pian takaisin kovien treenien pariin. Omien kokemusten ja raskausajan koulutuksen kautta, syntyi Fit Pre Mama- valmennus.”

Valmennus sisältää:

Salitreeniohjelmat

Salitreeniohjelmat löytyy 3 ja 4 jaksoisena. Valitset kuinka monta kertaa viikossa itse haluat treenata ja halutessasi voit vaihtaa jakoa, koska kaikki materiaali näkyy sinulle.

Yhdessä jaksossa on kaksi erilaista ohjelmaa.

Kotitreeniohjelmat

Kotona voit treenata 3 tai 4 kertaa viikossa. Valitset kuinka monta kertaa viikossa itse haluat treenata ja halutessasi voit vaihtaa jakoa, koska kaikki materiaali näkyy sinulle.

Kotitreeneihin tarvitset kahvakuulan / muun lisäpainon ja kaksi samankokoista lisäpainoa (kevyempiä). Tarvittaessa valmentaja opastaa liikkeet tekemään yhdellä kädellä. Voit tehostaa liikkeitä kuminauhalla.

Yhdessä jaksossa on kaksi erilaista ohjelmaa.

Äitiysfysioterapeutin ohjeet lantiopohjalihasten treenaamiseen

Äitiysfysioterapeutti on laatinut sinulle video-ohjeet, miten harjoittaa lantiopohjan lihaksia raskauden aikana.

Aloita valmennus koska vain sinulle sopii

Aloita treenit heti, kun olet napannut itsellesi sopivan valmennusjakson. Valitse ohjelma sen perusteella millä viikolla raskautta olet. Samassa valmennusjaksossa on kaksi eri ohjelmaa, joiden mukaan voit mennä 14 viikkoa (eli yhden kolmanneksen verran).

Syventävää videomateriaalia

Raskauden aikainen treenaaminen etenkin tavoitteelliselta treenaajalta / urheilijalta vaatii paljon ajatusmallien muutoksia. Marietta kertoo sinulle, miten sinun kannattaa asennoitua treeneihin, jotta pystyt nauttimaan raskaudesta ja treeneistä.

Laadukkaat tekniikkavideot liikkeistä (kotiin ja salille)

Treenaat sitten kotona tai salilla, kaikista liikkeistä on laadukkaat tekniikkavideot, jotta teet varmasti liikkeet oikein.

Ohjeet syömiseen raskausaikana

Marietta neuvoo sinua miten sinun kannattaa raskausaikana syödä niin, että saat energiaa arkeen. Tässä valmennuksessa opetellaan syömään riittävästi laadukasta ja hyvää ruokaa.

Foorumilla pääset kysymään Marietalta apuja vaikka joka päivä.

Mahdollisuus kysyä valmentajalta koko valmennuksen ajan

Marietta on tukena valmennuksessa koko matkan ajan. Foorumilla pääset kysymään Marietalta 24/7 mitä tahansa valmennukseen liittyviä asioita. 

Materiaalia kehonhuollosta

Saat ohjeet, miten toteuttaa liikkuvuusharjoittelua raskausaikana.

Kannustava Facebook-ryhmä

Valmennuksessa pääset mukaan Fit Pre Mama- valmennukseen, jossa pääset tutustumaan samanhenkisiin naisiin, jotka ovat myös raskaana. Ryhmässä kaikki pääsee jakamaan omia fiiliksiä raskaudesta, treeneistä, ruokavinkkejä ja mitä ikinä mieleen juolahtaa. Etenkin tässä vaiheessa on tärkeää, että saa vertaistukea muilta, jotka kokee / on kokenut samoja fiiliksiä.

Trainda- valmennusympäristö kulkee matkassa missä vain

Trainda- valmennusympäristö toimii sujuvasti sekä tietokoneella että puhelimella! Valmennusympäristöstä löydät kaiken materiaalin valmennuksesta.

Motivoiva ja kannustava valmentaja

Valmentajana toimii kansainvälinen Bikini Fitness ammattiurheilija, valmentaja ja pienen lapsen äiti Marietta Kiianlinna. Marietta on kouluttautunut raskauden aikaiseen ja jälkeiseen treenaamiseen. 

Mahdollisuus valmentajan tapaamisiin (erillinen korvaus)

Valmennuksessa olevilla on mahdollisuus myös henkilökohtaisiin ohjauksiin valmentajan kanssa. Haluat sitten katsoa tekniikoita tai treeni-intensiteettiä, voit varata valmentajan kanssa tapaamisen face to face. Tapaaminen varataan sähköpostilla: marietta@vahava.fi

Kuinka valitset valmennuksen?

 

Valitset siis jakson, jonka viikolla olet. Jokainen jakso on erilainen ja niissä keskitytään eri asioihin, koska raskauden edetessä keho käy suurempaa muutosta läpi ja tämä tulee ottaa treeneissä huomioon.

1/3 jakso – ensimmäinen kolmannes (0-14)
2/3 jakso – toinen kolmannes (15-28)
3/3 jakso – kolmas kolmannes (29-)

Valitse jakso sen mukaan millä viikolla olet tai valitse kaikki kolme jaksoa edullisempaan hintaan.

MEILLÄ VOIT MAKSAA MYÖS: