fbpx
0

Ei tuotteita ostoskorissa

Burn

Vähintään -5kg pois tai rahat takasin ilman, että edes juuri huomaat olevasi dieetillä.

Valmennuksen voit aloittaa heti!

Kesto 5 viikkoa

Ei nälkää. Ei ruokien punnitsemista.
Vain ruokia, joista pidät.
Vain liikuntaa, joka sopii sinulle.

”Miten on voinut paino pudota -13kg vaikka saa kokoajan syödä niin paljon kuin haluaa!? En voi uskoa näitä tuloksia todeksi.”

”Olen koittanut lähes jokaista tapaa laihduttaa, mutta tämä on ensimmäinen joka toimii. -10kg tänä aamuna!”

”Ehdottomasti ykkösjuttu tässä valmennuksessa on ruokavalio: ei punnitsemista, ruuat ovat todella maistuvia ja koko perhe saa syödä samoja ruokia! Kotitreenit on helppo toteuttaa ja ne ovat sopivan haastavia, salitreenejä en tehnyt valmennuksen aikana.”

BURN on valmennus, joka mullistaa koko painonpudotuskäsitteen.

Vastaavaa et löydä mistään. Vaikka valmennus on niin tehokas, että voidaan luvata rahat takaisin, et todennäköisesti edes huomaa olevasi dieetillä.

Tässä valmennuksessa voit itseasiassa kääntää päinvastoin kaiken, mitä ajattelet dieetistä. Ei nälkää, vaan ruokaa saa syödä niin paljon ja niin monesti päivässä kuin haluat. Ei kuivaa ”dieettiruokaa”, vaan 100% varmasti maistuvampia aterioita kuin mihin olet normaali arjessa tottunut. Ei salipakkoa, vaan voit tehdä liikuntasuoritteita myös kotona ja lenkkeilemällä.

Pätkäpaastoon kuuluu herkullinen ruoka

”Painoa pois neljä kiloa, mikä on minusta tälle viidelle viikolle hyvin. Yhteensä koko aikana kropasta on kavonnu 24cm?! Ja mie olen tehny vain kotitreeniä. Aivan huippu ohjelma. Kiitos tästä!”

Aivan mahtava, helppo ja kannustava ohjelma. Niin uusille, kuin vanhoille reenaajille!

Miten tämä on mahdollista?

Dieetit epäonnistuu, kun ihminen joutuu ”puristamaan” liikaa, eikä tapa yrittää pudottaa painoa istu omaan arkeen. Tällöin myös mahdollinen pudotettu paino tulee helposti takaisin, kun vanhoihin elintapoihin palataan jossain kohtaa. Kuulostaako tutulta?

Burnin teho perustuu siihen, että se on noudatettavissa vaikka koko loppuelämän ja sen voi istuttaa suoraa jokaisen ihmisen arkeen. Ruuan määrää ei rajoiteta, eli ei ruokien punnitsemista. Saat valita syötkö 3, 4 vai 5 kertaa päivässä miten vain arkeesi sopii ja saat syödä joka kerta itsesi kylläiseksi. Ruokavalio ei myöskään ole pelkkää kanaa ja riisiä, vaan tavallista maukasta kotiruokaa, joka maistuu varmasti myös kaikille muille mahdollisille samassa taloudessa asuville. Vai onko olemassa joku jolle ei maistu esim. lihapullat, makaronilaatikko tai vaikka nakkikeitto?

Myös Burnin sisältämät treenit voit toteuttaa itsellesi mieluisalla tavalla. Lihaskuntoharjoituksia on viikossa kolme ja ne voit toteuttaa joko salilla, tai kotona. Näiden lisäksi viikkoon tulee kaksi aerobista harjoitusta ja myös niihin voit valita minkä liikuntamuodon tahansa, jossa syke vaan nousee.

Lenkkeily, hiihto, pyöräily tms. kaikki käy.

Kuulostaako liian helpolta ollakseen totta? Monen korvaan voi ehkä kuulostaa, mutta jos ei oltais 100% varmoja että onnistut mikäli noudatat, ei me voitais luvata rahoja takasin. Lisäksi meillä on valtava määrä valmennuksen läpi käyneitä ihmisiä todisteena.

Jo varmasti yli 10 000 ihmisen kanssa työskentely on opettanu, että tehokkain tapa polttaa rasvaa on se, jota IHMINEN NOUDATTAA. Oikeat ruoka-aineet yhdistettynä sopivaan määrään liikuntaa vaikeuttamatta arkea, on se juttu. Ei varmasti ole tilanteita tai ongelmia, joita me ei oltais jouduttu valmentaja uran aikana ratkomaan. Kaikki ne eri ihmiset onnistumisineen ja ongelmineen vuosien varrella, on muodostanu meille hyvin selkeän suunnitelman, miten periaatteessa jokainen voi onnistua, jolta vaan löytyy oma halua ja motivaatio aloittaa. Henkilökohtaisissa valmennussuhteissa me ollaan tätä systeemiä käytetty jo pitkään aivan loistavilla tuloksilla ja nyt se on tuotu verkkoon kaikkien saataville.

Nyt on sinun mahdollisuus onnistua. Ja me annamme tälle takuun! Jos noudatat 100% valmennuksen ohjeita viisi viikkoa eikä paino putoa vähintään viittä kiloa, niin saat rahasi takaisin!

 

Alkupaino 104,5kg -> 97,5kg = -7kg!
Vyötärö 114cm -> 107cm = -7cm!

Reseptit ja ohjevideot herkullisiin aterioihin!

Burn SISÄLTÄÄ

5 VIIKKOA VALMENNUSTA

Et saa ainoastaan ohjelmia, vaan olet nimenomaan valmennuksessa. Foorumin kautta voit pitää yhteyttä valmentajiin 24/7, mikäli mitä tahansa ongelmia ilmenee. Vastauksen saat muutamassa tunnissa vuoden jokaisena päivänä.

TREENIOHJELMAT SALILLE TAI KOTIIN

Treenejä on viikossa viisi. Kolme lihaskuntoa ja kaksi aerobista. Voit itse valita, haluatko suorittaa lihaskuntoharjoitukset salilla vai kotona. Aerobiset harjoitukset ovat lenkkejä. Voit suorittaa ne millä tahansa sykettä nostattavalla liikunnalla. Perus hölkkä tai kävely, hiihto, pyöräily tms..

 

  • Treeniohjelmat salille tai kotiin täydellisillä tekniikkavideoilla
  • Voit siis suorittaa myös ilman kuntosalia
  • Kotitreenit voit suorittaa kuminauhaa kotona käyttäen tai täysin ilman välineitä
TEKNIIKKAVIDEOT

Sekä Sali-, että kotitreeneissä löytyy tekniikkavideo jokaiseen ohjelman liikkeeseen. Sinulla ei siis tarvitse olla aiempaa taustaa harjoittelusta, koska videoista opit suoritustekniikat helposti.

RUOKAVALIO

Ruokavalion tehokkuus perustuu sen helppouteen ja yksinkertaisuuteen. Voit valita syötkö 3, 4 vai 5 kertaa päivässä. Saat suoraa valmiit ateriat, joista valitset kullekin aterialle mieluisat. Ruuan määrää ei rajoiteta, eli ei ruokien punnitsemista. Sinun ei myöskään tarvitse mutustaa pelkkää kuivaa kanaa ja riisiä, vaan ravinto koostuu kaikille varmasti maistuvista tavallisista kotiruuista. Vai miltä kuulostaa esim. lihapullat, nakkikeitto, tai makaronilaatikko?

KYSYMYS/VASTAUS FOORUMI

Foorumi tekee tuotteesta nimenomaan valmennuksen. Foorumin kautta voit olla yhteydessä valmentajiin 24/7 ja saat vastauksen mihin tahansa ongelmaan muutaman tunnin viiveellä, vaikka jouluaattona.

AKTIIVINEN FACEBOOK-RYHMÄ

Facebook-ryhmä tekee valmennuksesta yhteisön. Siellä valmennuksessa olevat voivat jakaa fiiliksiä, treeniklippejä, ruokavinkkejä ym. Sieltä saa varmasti motivaatiota, jos joskus tossu painaa. Kun samaa tavoitetta kohti menee samojen arkisten haasteiden keskellä iso joukko muitakin ihmisiä, ruokkii se myös omaa tekemistä. Facen kautta löytää varmasti seuraa myös lenkille tai salille, mikäli yksin puurtaminen puuduttaa.

VALMENTAJAT

Valmentajina Burn -valmennuksessa toimivat Vertti Harjuniemi ja Perttu Murtola.

VALMENNETTAVIEN TULOKSIA BURN-VALMENNUKSESTA

   49,90eur