fbpx
0

Ei tuotteita ostoskorissa

Burn SUMMER EDITION

Polta rasvaa, tai ylläpidä kuntoa nauttien samalla kesästä!

Saat lupauksen, ettet edes huomaa olevasi dieetillä.

5 viikkoa
49,90 €

Ei nälkää. Ei ruokien punnitsemista.
Vain ruokia, joista pidät.

Sisältää kaikki suositut BURN reseptit!

Vain liikuntaa, joka sopii sinulle ja jota voi tehdä missä vaan!

”Miten on voinut paino pudota -13kg vaikka saa kokoajan syödä niin paljon kuin haluaa!? En voi uskoa näitä tuloksia todeksi.”

”Olen koittanut lähes jokaista tapaa laihduttaa, mutta tämä on ensimmäinen joka toimii. -10kg tänä aamuna!”

”Ehdottomasti ykkösjuttu tässä valmennuksessa on ruokavalio: ei punnitsemista, ruuat ovat todella maistuvia ja koko perhe saa syödä samoja ruokia! Kotitreenit on helppo toteuttaa ja ne ovat sopivan haastavia, salitreenejä en tehnyt valmennuksen aikana.”

BURN on valmennus, joka mullistaa koko painonpudotuskäsitteen.

Vastaavaa et löydä mistään. Kesän ajaksi luotu Summer Edition on tarkoitettu nimenomaan kesään. Voit joko polttaa rasvaa, tai ylläpitää nykyistä kuntoa. Valmennuksessa sinun ei tarvitse jättää kesän parhaita juttuja väliin, vaan voit huoletta mökkeillä, grillailla, reissata, tai mitä ikinä. Voit siis nauttia kesän parhaista puolista hyvällä omalla tunnolla, pitäen silti huolta myös kropasta. Näin sinun ei myöskään tarvitse lähteä syksyllä taas nollasta.

BURN:issa voit itseasiassa kääntää päinvastoin kaiken, mitä ajattelet dieetistä. Ei nälkää, vaan ruokaa saa syödä niin paljon ja niin monesti päivässä kuin haluat. Ei kuivaa ”dieettiruokaa”, vaan 100% varmasti maistuvampia aterioita kuin mihin olet normaali arjessa tottunut. Voit käydä salilla, mutta se ei ole pakollista. Liikuntasuoritteet onnistuu myös kotona, mökillä tai missä vaan.

”Painoa pois neljä kiloa, mikä on minusta tälle viidelle viikolle hyvin. Yhteensä koko aikana kropasta on kavonnu 24cm?! Ja mie olen tehny vain kotitreeniä. Aivan huippu ohjelma. Kiitos tästä!”

Aivan mahtava, helppo ja kannustava ohjelma. Niin uusille, kuin vanhoille reenaajille!

Miten tämä on mahdollista?

Dieetit epäonnistuu, kun ihminen joutuu ”puristamaan” liikaa, eikä tapa yrittää pudottaa painoa istu omaan arkeen. Tällöin myös mahdollinen pudotettu paino tulee helposti takaisin, kun vanhoihin elintapoihin palataan jossain kohtaa. Kuulostaako tutulta? 

Burnin teho perustuu siihen, että se on noudatettavissa vaikka koko loppuelämän ja sen voi istuttaa suoraa jokaisen ihmisen arkeen. Ruuan määrää ei rajoiteta, eli ei ruokien punnitsemista. Saat valita syötkö 3, 4 vai 5 kertaa päivässä miten vain arkeesi sopii ja saat syödä joka kerta itsesi kylläiseksi. Ruokavalio ei myöskään ole pelkkää kanaa ja riisiä, vaan tavallista maukasta kotiruokaa, joka maistuu varmasti myös kaikille muille mahdollisille samassa taloudessa asuville. Vai onko olemassa joku jolle ei maistu esim. lihapullat, makaronilaatikko tai vaikka nakkikeitto? 

Myös Burnin sisältämät treenit voit toteuttaa itsellesi mieluisalla tavalla. Lihaskuntoharjoituksia on viikossa kolme ja ne voit toteuttaa joko salilla, mökillä tai kotona. Näiden lisäksi viikkoon tulee kaksi aerobista harjoitusta ja myös niihin voit valita minkä liikuntamuodon tahansa, jossa syke vaan nousee.

Lenkkeily, pyöräily tms – kaikki käy.

Kuulostaako liian helpolta ollakseen totta? Monen korvaan voi ehkä kuulostaa, mutta jo tuhansien ihmisten onnistumiset todistaa, että homma toimii.

Jo varmasti yli 10 000 ihmisen kanssa työskentely on opettanut, että tehokkain tapa polttaa rasvaa on se, jota IHMINEN NOUDATTAA. Oikeat ruoka-aineet yhdistettynä sopivaan määrään liikuntaa vaikeuttamatta arkea, on se juttu. Ei varmasti ole tilanteita tai ongelmia, joita me ei oltais jouduttu valmentaja uran aikana ratkomaan. Kaikki ne eri ihmiset onnistumisineen ja ongelmineen vuosien varrella, on muodostanut meille hyvin selkeän suunnitelman, miten periaatteessa jokainen voi onnistua, jolta vaan löytyy oma halua ja motivaatio aloittaa. Henkilökohtaisissa valmennussuhteissa me ollaan tätä systeemiä käytetty jo pitkään aivan loistavilla tuloksilla ja nyt se on tuotu verkkoon kaikkien saataville.

Nyt on sinun mahdollisuus onnistua.

Alkupaino 104,5kg -> 97,5kg = -7kg!
Vyötärö 114cm -> 107cm = -7cm!

”Tässä on minun muutoskuvasarja 5 viikon Burn-valmennuksesta. 12 cm lähti vyötäröltä. Olo on mahtava, energinen, voimakkaampi ja nukun jopa paremmin!”

”5 viikkoa takana, -5,2kg ja 6cm verran hävis vatsaa!”

 

Reseptit ja ohjevideot herkullisiin aterioihin!

Burn 49,90€

Varasto loppu